2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版》

2a 速译
1. early
早的

2. leave
离开

3. relax
放松

4. restaurant
餐馆

5. start
开始

6. coffee
咖啡
答案: 1. 早的 2. 离开 3. 放松 4. 餐馆 5. 开始 6. 咖啡
2b 阅读理解
Now in different places of the world, people are doing different things.
In Beijing, it's early morning. People are sleeping.
In London, people are leaving work to go home. They are waiting for buses or trains. Some people are driving their cars. Some are having afternoon tea at home or walking to the park to relax themselves.
In Moscow, it's evening and people are having supper at home or in restaurants. Some are going to watch a ballet(芭蕾舞). Some are watching TV.
In Los Angeles(洛杉矶), it's morning. People are working in their offices. Children are starting their lessons.
New York is at noon now. People aren't working but having lunch. They are eating hamburgers or hot dogs and drinking coffee or Coke. Some people are seeing friends or shopping.
(
A
)1. According to the passage we can see that at night some people in Moscow like to
.
.
A. go to watch a ballet
B. do shopping
C. wait for buses
D. go to the library
(
D
)2. When children in Los Angeles are starting their lessons, people in Beijing are
.
.
A. playing basketball
B. seeing films
C. having lessons
D. sleeping
(
D
)3. From the passage, we can see the time in New York now is
.
.
A. 6:00 a.m.
B. 9:00 a.m.
C. 10:00 a.m.
D. 12:00
(
A
)4. Some people in London are having afternoon tea
.
now.
A. at home
B. at the park
C. at school
D. in the office
(
B
)5. What's the main idea of the passage?
A. At the same time, in different places of the world people are doing the same thing.
B. At the same time, in different places of the world people are doing different things.
C. People do different things at different time.
D. People do the same thing at different time.
答案: 1. A [解析] 细节理解题。根据“In Moscow, it’s evening and people are having supper at home or in restaurants. Some are going to watch a ballet(芭蕾舞).”可知,在晚上,莫斯科人喜欢去看芭蕾舞。故选 A。
2. D [解析] 细节理解题。根据“In Los Angeles(洛杉矶), it’s morning. People are working in their offices. Children are starting their lessons.”及“In Beijing, it’s early morning. People are sleeping.”可知,当洛杉矶的孩子们开始上课时,北京的人正在睡觉。故选 D。
3. D [解析] 细节理解题。根据“New York is at noon now. People aren’t working but having lunch.”可知,纽约现在是中午吃午饭的时间,即 12 点。故选 D。
4. A [解析] 细节理解题。根据“Some are having afternoon tea at home”可知,在伦敦,此时有些人正在家喝下午茶。故选 A。
5. B [解析] 主旨大意题。根据“Now in different places of the world, people are doing different things.”及全文可知,本文介绍了同一时间不同国家的人所做的不同事情。故选 B。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭