2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
4a 速连
1. cottage 农场
2. yard 院子
3. farm 小屋
4. lay eggs 长大
5. at birth 下蛋
6. grow up 出生时
1. cottage 农场
2. yard 院子
3. farm 小屋
4. lay eggs 长大
5. at birth 下蛋
6. grow up 出生时
答案:
1. 小屋 2. 院子 3. 农场 4. 下蛋 5. 出生时 6. 长大
4b 阅读理解
I'm Liu Lei. I'm from China. I'd like to tell you something about my life in the countryside. I live with my parents in a cottage. My grandparents live in a house with a big yard near us. The yard is like a small farm. There is a pig, some rabbits, some chickens and several kinds of vegetables.
For me, the most interesting place is the chicken house. There are eight hens and they lay eggs almost every day. My grandmother usually puts some eggs into the warm box with the hens every summer. So the chicks can be born soon.
After the chicks are born, my grandmother lets me keep one as a pet. It's not strong at birth, so I can't play with it or take it outside. I always give some bread or rice to it. After a few weeks the chick grows up and we often have fun together.
What a happy and peaceful life we live in the countryside!
(
A. In the city. B. In the countryside. C. Near the sea. D. Close to a mountain.
(
A. One. B. Two. C. Three. D. Four.
(
A. He lives far from his grandparents. B. He thinks the chicken house is boring.
C. He can keep a chick as a pet. D. He always gives vegetables to the chick.
(
A. There are seven hens in total in the yard.
B. Chicks are strong when they are born.
C. Liu Lei's grandparents live on a small farm.
D. Liu Lei has fun playing with the chick.
(
A. Liu Lei's family. B. Liu Lei's animal friends.
C. Liu Lei's country life. D. Liu Lei's favourite house.
I'm Liu Lei. I'm from China. I'd like to tell you something about my life in the countryside. I live with my parents in a cottage. My grandparents live in a house with a big yard near us. The yard is like a small farm. There is a pig, some rabbits, some chickens and several kinds of vegetables.
For me, the most interesting place is the chicken house. There are eight hens and they lay eggs almost every day. My grandmother usually puts some eggs into the warm box with the hens every summer. So the chicks can be born soon.
After the chicks are born, my grandmother lets me keep one as a pet. It's not strong at birth, so I can't play with it or take it outside. I always give some bread or rice to it. After a few weeks the chick grows up and we often have fun together.
What a happy and peaceful life we live in the countryside!
(
B
)1. Where do Liu Lei's parents live?A. In the city. B. In the countryside. C. Near the sea. D. Close to a mountain.
(
C
)2. How many kinds of animals are there in the yard?A. One. B. Two. C. Three. D. Four.
(
C
)3. What do we know about Liu Lei?A. He lives far from his grandparents. B. He thinks the chicken house is boring.
C. He can keep a chick as a pet. D. He always gives vegetables to the chick.
(
D
)4. What can we know from the passage?A. There are seven hens in total in the yard.
B. Chicks are strong when they are born.
C. Liu Lei's grandparents live on a small farm.
D. Liu Lei has fun playing with the chick.
(
C
)5. What does the passage mainly talk about?A. Liu Lei's family. B. Liu Lei's animal friends.
C. Liu Lei's country life. D. Liu Lei's favourite house.
答案:
1. B [解析] 细节理解题。根据第一段“I’d like to tell you something about my life in the countryside. I live with my parents in a cottage.”可推测出,刘磊的父母住在乡村。故选B。
2. C [解析] 细节理解题。根据第一段“There is a pig,some rabbits,some chickens and several kinds of vegetables.”可知,庭院里有三种动物,分别是猪、兔子和鸡。故选C。
3. C [解析] 细节理解题。根据第三段“After the chicks are born, my grandmother lets me keep one as a pet.”可知,小鸡出生后,奶奶同意让刘磊养一只作为宠物。故选C。
4. D [解析] 细节理解题。根据第三段“After a few weeks the chick grows up and we often have fun together.”可知,刘磊和小鸡玩得很开心。故选D。
5. C [解析] 主旨大意题。根据第一段“I’d like to tell you something about my life in the countryside.”和最后一段“What a happy and peaceful life we live in the countryside!”可知,文章主要讲述了刘磊的乡村生活。故选C。
2. C [解析] 细节理解题。根据第一段“There is a pig,some rabbits,some chickens and several kinds of vegetables.”可知,庭院里有三种动物,分别是猪、兔子和鸡。故选C。
3. C [解析] 细节理解题。根据第三段“After the chicks are born, my grandmother lets me keep one as a pet.”可知,小鸡出生后,奶奶同意让刘磊养一只作为宠物。故选C。
4. D [解析] 细节理解题。根据第三段“After a few weeks the chick grows up and we often have fun together.”可知,刘磊和小鸡玩得很开心。故选D。
5. C [解析] 主旨大意题。根据第一段“I’d like to tell you something about my life in the countryside.”和最后一段“What a happy and peaceful life we live in the countryside!”可知,文章主要讲述了刘磊的乡村生活。故选C。
4c 翻译句子
There is a pig, some rabbits, some chickens and several kinds of vegetables.
There is a pig, some rabbits, some chickens and several kinds of vegetables.
有一只猪、一些兔子、一些鸡和几种蔬菜。
答案:
有一只猪、一些兔子、一些鸡和几种蔬菜。
查看更多完整答案,请扫码查看