2025年全品学练考高中英语必修第一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全品学练考高中英语必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第9页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
B [2025·湖南邵东高一期中]
Every school has students who stand out for their abilities and their eagerness(渴望)to learn. In Mexico, a school created a programme to work with them. In 2019, both teachers Lotta Andersson and John Rennie got the idea to provide learning opportunities for students with a desire for knowledge. They are English coordinators(协调员)in the school. “We want to have a programme to encourage students who really have the abilities and the interests to learn more and continue accepting challenges,” Andersson said during a recent interview.
Students in the programme, which was called Learning Challenges, met with the teachers about once a month. Andersson and Rennie would help us choose research topics. We then worked with the teachers to find books, interview subjects and Internet sources. While in Learning Challenges, I gave statements on European culture and the fashion industry.
When asked what skills students had formed in the programme, which ended in June 2020 because of the limits of a common disease, Andersson said, “They had learned to ask questions, be more open-minded and see things from different angles(角度). Also, they mastered the skills—reflecting more, acting actively, and learning not to put limits on themselves.”
A student, Yihane Abed, carried out research on the sun, the moon, stars, planets, etc, while in Learning Challenges. “The skills I developed were teamwork and the ways to do research and give a good presentation,” she said.
Andersson and Rennie continue to help students pursue their love of learning. “The programme doesn't exist formally, but as an important part of the culture at school, it is still needed,” Andersson said. “There is much more difference, not only for students who need extra help, but also for those who are higher achievers.”
(
A. To help some students learn more.
B. To guide students to work out effectively.
C. To improve students' interest in visiting Europe.
D. To encourage English students to help others.
(
A. Methods that students used in the programme.
B. Abilities that students got from the programme.
C. Difficulties that students met in the programme.
D. Topics that students selected from the programme.
(
A. The universe.
B. Teamwork.
C. The fashion industry.
D. Travelling.
(
A. Tough.
B. Formal.
C. Necessary.
D. Passive.
Every school has students who stand out for their abilities and their eagerness(渴望)to learn. In Mexico, a school created a programme to work with them. In 2019, both teachers Lotta Andersson and John Rennie got the idea to provide learning opportunities for students with a desire for knowledge. They are English coordinators(协调员)in the school. “We want to have a programme to encourage students who really have the abilities and the interests to learn more and continue accepting challenges,” Andersson said during a recent interview.
Students in the programme, which was called Learning Challenges, met with the teachers about once a month. Andersson and Rennie would help us choose research topics. We then worked with the teachers to find books, interview subjects and Internet sources. While in Learning Challenges, I gave statements on European culture and the fashion industry.
When asked what skills students had formed in the programme, which ended in June 2020 because of the limits of a common disease, Andersson said, “They had learned to ask questions, be more open-minded and see things from different angles(角度). Also, they mastered the skills—reflecting more, acting actively, and learning not to put limits on themselves.”
A student, Yihane Abed, carried out research on the sun, the moon, stars, planets, etc, while in Learning Challenges. “The skills I developed were teamwork and the ways to do research and give a good presentation,” she said.
Andersson and Rennie continue to help students pursue their love of learning. “The programme doesn't exist formally, but as an important part of the culture at school, it is still needed,” Andersson said. “There is much more difference, not only for students who need extra help, but also for those who are higher achievers.”
(
A
)5. What's the purpose of creating Learning Challenges?A. To help some students learn more.
B. To guide students to work out effectively.
C. To improve students' interest in visiting Europe.
D. To encourage English students to help others.
(
B
)6. What is Paragraph 3 mainly about?A. Methods that students used in the programme.
B. Abilities that students got from the programme.
C. Difficulties that students met in the programme.
D. Topics that students selected from the programme.
(
A
)7. Which kind of research did Yihane Abed carry out?A. The universe.
B. Teamwork.
C. The fashion industry.
D. Travelling.
(
C
)8. What does Andersson think of the programme?A. Tough.
B. Formal.
C. Necessary.
D. Passive.
答案:
B
【文章大意】本文是一篇说明文。文章主要介绍了墨西哥一所学校创建的项目,该项目激励那些真正有能力和兴趣的学生学习更多知识,并继续接受挑战。
5. A 细节理解题。根据文章第一段“‘We want to have a programme to encourage students who really have the abilities and the interests to learn more and continue accepting challenges,’ Andersson said during a recent interview.”可知,该项目是为了激励那些真正有能力和兴趣的学生学习更多知识。故选A。
6. B 段落大意题。根据文章第三段“When asked what skills students had formed in the programme, which ended in June 2020 because of the limits of a common disease, Andersson said, ‘They had learned to ask questions, be more open-minded and see things from different angles(角度). Also, they mastered the skills—reflecting more, acting actively, and learning not to put limits on themselves.’”可知,第三段主要介绍了学生从项目中获得的能力。故选B。
7. A 细节理解题。根据文章倒数第二段“A student, Yihane Abed, carried out research on the sun, the moon, stars, planets, etc, while in Learning Challenges.”可知,Yihane Abed进行的研究和宇宙相关。故选A。
8. C 推理判断题。根据文章最后一段“‘The programme doesn't exist formally, but as an important part of the culture at school, it is still needed,’ Andersson said.”可推知,Andersson认为这个项目的存在非常有必要。故选C。
【文章大意】本文是一篇说明文。文章主要介绍了墨西哥一所学校创建的项目,该项目激励那些真正有能力和兴趣的学生学习更多知识,并继续接受挑战。
5. A 细节理解题。根据文章第一段“‘We want to have a programme to encourage students who really have the abilities and the interests to learn more and continue accepting challenges,’ Andersson said during a recent interview.”可知,该项目是为了激励那些真正有能力和兴趣的学生学习更多知识。故选A。
6. B 段落大意题。根据文章第三段“When asked what skills students had formed in the programme, which ended in June 2020 because of the limits of a common disease, Andersson said, ‘They had learned to ask questions, be more open-minded and see things from different angles(角度). Also, they mastered the skills—reflecting more, acting actively, and learning not to put limits on themselves.’”可知,第三段主要介绍了学生从项目中获得的能力。故选B。
7. A 细节理解题。根据文章倒数第二段“A student, Yihane Abed, carried out research on the sun, the moon, stars, planets, etc, while in Learning Challenges.”可知,Yihane Abed进行的研究和宇宙相关。故选A。
8. C 推理判断题。根据文章最后一段“‘The programme doesn't exist formally, but as an important part of the culture at school, it is still needed,’ Andersson said.”可推知,Andersson认为这个项目的存在非常有必要。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看