2025年全品学练考高中英语必修第一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全品学练考高中英语必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第41页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
[2025·山东东营多校高一期中]
假定你是李华,你校英文报正在举办主题为“Family memories”的征文活动。请用英语写一篇短文并投稿,内容包括:
1. 美好回忆(选取家庭生活中的一件事情);
2. 你的感受。
注意:写作词数应为 80 个左右。
One possible version:
There are many unforgettable and sweet memories of my
family.
One summer morning, my parents and I discussed where we
should spend our holiday. We still couldn't reach an agreement
after discussing it for an hour. Finally, we decided to make the
final decision by raising our hands. My father seemed to have no
confidence because I was always on my mother's side. He took
me aside secretly and, in a low voice, told me that he promised
to buy me a bike if I would be on his side. Attracted by my
father's promise, I agreed with his idea. You can imagine how
disappointed my mother was.
I'm proud to have such a happy and close family.
假定你是李华,你校英文报正在举办主题为“Family memories”的征文活动。请用英语写一篇短文并投稿,内容包括:
1. 美好回忆(选取家庭生活中的一件事情);
2. 你的感受。
注意:写作词数应为 80 个左右。
One possible version:
There are many unforgettable and sweet memories of my
family.
One summer morning, my parents and I discussed where we
should spend our holiday. We still couldn't reach an agreement
after discussing it for an hour. Finally, we decided to make the
final decision by raising our hands. My father seemed to have no
confidence because I was always on my mother's side. He took
me aside secretly and, in a low voice, told me that he promised
to buy me a bike if I would be on his side. Attracted by my
father's promise, I agreed with his idea. You can imagine how
disappointed my mother was.
I'm proud to have such a happy and close family.
答案:
One possible version:
There are many unforgettable and sweet memories of my
family.
One summer morning, my parents and I discussed where we
should spend our holiday. We still couldn't reach an agreement
after discussing it for an hour. Finally, we decided to make the
final decision by raising our hands. My father seemed to have no
confidence because I was always on my mother's side. He took
me aside secretly and, in a low voice, told me that he promised
to buy me a bike if I would be on his side. Attracted by my
father's promise, I agreed with his idea. You can imagine how
disappointed my mother was.
I'm proud to have such a happy and close family.
There are many unforgettable and sweet memories of my
family.
One summer morning, my parents and I discussed where we
should spend our holiday. We still couldn't reach an agreement
after discussing it for an hour. Finally, we decided to make the
final decision by raising our hands. My father seemed to have no
confidence because I was always on my mother's side. He took
me aside secretly and, in a low voice, told me that he promised
to buy me a bike if I would be on his side. Attracted by my
father's promise, I agreed with his idea. You can imagine how
disappointed my mother was.
I'm proud to have such a happy and close family.
阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。
8-year-old Evan was standing by the sidewalk when he noticed Mrs Carter opening her shop again.
Several days ago, when Evan was passing by her store, he saw a closed sign on the store's door. When the shop remained closed for not just two days, Evan was worried he'd never be able to get his "dream job".
85-year-old Mrs Carter was a woman selling flowers for a living and Evan had befriended her when he helped her cross the street one day.
Now seeing her again, Evan ran up to her and greeted her. "Can I help you today, Evan? Do you want flowers?" Mrs Carter asked. Evan smiled, "I'm looking for a job! Can you please hire me?"
"A job?" the elderly lady laughed, thinking Evan was too little for that. But Evan proudly replied he knew many things, like making sandwiches and helping his mum get grocery bags from the car. Mrs Carter laughed and asked Evan how much money she would have to pay him if she hired him.
Evan shook his head. "All I want is a big bouquet (花束) for my mum. Her name is Stacey and her birthday is one week away. Mum says we should work hard for what we want. I want to work hard for that bouquet. Can you hire me?" Evan asked. Mrs Carter was impressed and nodded.
Then for a whole week, Evan would come to Mrs Carter's store in the evenings and help her, and having Evan around relieved Mrs Carter's boredom while she was working. Some customers thought Evan was lovely and entertaining, so they bought more flowers. Mrs Carter's business became better.
A week later, on Evan's last day on the job, Mrs Carter was emotional. They had grown close for working together, and Evan had become like a grandchild to her. While making a huge bouquet for Evan's mother, Mrs Carter secretly placed one envelope into the bouquet. The envelope contained 200. When handing him the bouquet, she said, "Will you come to see me someday, Evan? I'd be delighted to have you here."
"I will!" Evan smiled and waved Mrs Carter goodbye.
注意:续写词数应为 150 个左右。
Paragraph 1:
Carrying the flowers, Evan rushed home to surprise his mum.
Paragraph 2:
Then, Evan and his mum hurried to return the money to Mrs Carter.
8-year-old Evan was standing by the sidewalk when he noticed Mrs Carter opening her shop again.
Several days ago, when Evan was passing by her store, he saw a closed sign on the store's door. When the shop remained closed for not just two days, Evan was worried he'd never be able to get his "dream job".
85-year-old Mrs Carter was a woman selling flowers for a living and Evan had befriended her when he helped her cross the street one day.
Now seeing her again, Evan ran up to her and greeted her. "Can I help you today, Evan? Do you want flowers?" Mrs Carter asked. Evan smiled, "I'm looking for a job! Can you please hire me?"
"A job?" the elderly lady laughed, thinking Evan was too little for that. But Evan proudly replied he knew many things, like making sandwiches and helping his mum get grocery bags from the car. Mrs Carter laughed and asked Evan how much money she would have to pay him if she hired him.
Evan shook his head. "All I want is a big bouquet (花束) for my mum. Her name is Stacey and her birthday is one week away. Mum says we should work hard for what we want. I want to work hard for that bouquet. Can you hire me?" Evan asked. Mrs Carter was impressed and nodded.
Then for a whole week, Evan would come to Mrs Carter's store in the evenings and help her, and having Evan around relieved Mrs Carter's boredom while she was working. Some customers thought Evan was lovely and entertaining, so they bought more flowers. Mrs Carter's business became better.
A week later, on Evan's last day on the job, Mrs Carter was emotional. They had grown close for working together, and Evan had become like a grandchild to her. While making a huge bouquet for Evan's mother, Mrs Carter secretly placed one envelope into the bouquet. The envelope contained 200. When handing him the bouquet, she said, "Will you come to see me someday, Evan? I'd be delighted to have you here."
"I will!" Evan smiled and waved Mrs Carter goodbye.
注意:续写词数应为 150 个左右。
Paragraph 1:
Carrying the flowers, Evan rushed home to surprise his mum.
“Happy birthday, mum!” he cried, running up to her. Stacey was shocked at the huge bouquet. “Where did you get it?” she asked. When Evan told the whole story, Stacey was delighted and hugged her son closely. Evan smiled and was about to give her the bouquet when he suddenly noticed the envelope. He pulled it out and found the money in it. “I told Mrs Carter not to pay me! I think this got here by mistake!” said Evan.
Paragraph 2:
Then, Evan and his mum hurried to return the money to Mrs Carter.
When they reached her shop and were about to return the money, Mrs Carter smiled and said, “It's my pay for Evan. He did a very good job. Keep it. The flowers are my gift for you.” Stacey was grateful for Mrs Carter's kindness and invited her home for dinner that night to celebrate her birthday together. From then on, Stacey started to join Evan in helping Mrs Carter in her shop and they became friends.
答案:
【思路点拨】本文以人物为线索展开,讲述了8岁的Evan想要去
卡特夫人的花店帮忙,卡特夫人觉得Evan太小了,不适合工作,
但是在得知Evan只是想用工作换取一束鲜花送给妈妈当礼物
时,卡特夫人很感动,于是同意Evan在花店工作。工作一周后,
卡特夫人为Evan的妈妈制作了一大束鲜花,并偷偷在花里放了
一个装有200美元的信封。卡特夫人递给Evan,Evan同卡特夫
人告别。
【详解】
1. 段落续写:
①由第一段首句内容“Evan捧着花冲回家,想给妈妈一个惊喜。”
可知,第一段可描写Evan把花送给妈妈,妈妈得知事情经过后非
常开心,并且Evan发现了200美元。
②由第二段首句内容“然后,Evan和他的妈妈赶紧把钱还给卡特
夫人。”可知,第二段可描写Evan和他的妈妈去找卡特夫人还钱,
邀请卡特夫人一起回家,并且他们成为朋友。
2. 续写线索:给妈妈惊喜一妈妈很开心一发现200美元一去卡
夫人家还钱一卡特夫人拒绝拿回钱一邀请卡特夫人一起庆祝
生日一成为朋友。
One possible version:
Carrying the flowers, Evan rushed home to surprise his
mum. “Happy birthday, mum!” he cried, running up to her.
Stacey was shocked at the huge bouquet. “Where did you get it?”
she asked. When Evan told the whole story(时间状语从句),
Stacey was delighted and hugged her son closely. Evan smiled and
was about to give her the bouquet when he suddenly noticed
the envelope(时间状语从句). He pulled it out and found the
money in it. “I told Mrs Carter not to pay me! I think this got
here by mistake!” said Evan.
Then, Evan and his mum hurried to return the money to
Mrs Carter. When they reached her shop and were about to
return the money(时间状语从句),Mrs Carter smiled and said,
“It's my pay for Evan. He did a very good job. Keep it. The
flowers are my gift for you.” Stacey was grateful for Mrs Carter's
kindness and invited her home for dinner that night to celebrate
her birthday together. From then on, Stacey started to join Evan
in helping Mrs Carter in her shop and they became friends.
卡特夫人的花店帮忙,卡特夫人觉得Evan太小了,不适合工作,
但是在得知Evan只是想用工作换取一束鲜花送给妈妈当礼物
时,卡特夫人很感动,于是同意Evan在花店工作。工作一周后,
卡特夫人为Evan的妈妈制作了一大束鲜花,并偷偷在花里放了
一个装有200美元的信封。卡特夫人递给Evan,Evan同卡特夫
人告别。
【详解】
1. 段落续写:
①由第一段首句内容“Evan捧着花冲回家,想给妈妈一个惊喜。”
可知,第一段可描写Evan把花送给妈妈,妈妈得知事情经过后非
常开心,并且Evan发现了200美元。
②由第二段首句内容“然后,Evan和他的妈妈赶紧把钱还给卡特
夫人。”可知,第二段可描写Evan和他的妈妈去找卡特夫人还钱,
邀请卡特夫人一起回家,并且他们成为朋友。
2. 续写线索:给妈妈惊喜一妈妈很开心一发现200美元一去卡
夫人家还钱一卡特夫人拒绝拿回钱一邀请卡特夫人一起庆祝
生日一成为朋友。
One possible version:
Carrying the flowers, Evan rushed home to surprise his
mum. “Happy birthday, mum!” he cried, running up to her.
Stacey was shocked at the huge bouquet. “Where did you get it?”
she asked. When Evan told the whole story(时间状语从句),
Stacey was delighted and hugged her son closely. Evan smiled and
was about to give her the bouquet when he suddenly noticed
the envelope(时间状语从句). He pulled it out and found the
money in it. “I told Mrs Carter not to pay me! I think this got
here by mistake!” said Evan.
Then, Evan and his mum hurried to return the money to
Mrs Carter. When they reached her shop and were about to
return the money(时间状语从句),Mrs Carter smiled and said,
“It's my pay for Evan. He did a very good job. Keep it. The
flowers are my gift for you.” Stacey was grateful for Mrs Carter's
kindness and invited her home for dinner that night to celebrate
her birthday together. From then on, Stacey started to join Evan
in helping Mrs Carter in her shop and they became friends.
查看更多完整答案,请扫码查看