2025年全品学练考高中英语必修第一册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全品学练考高中英语必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



Ⅳ 句型训练(每小题 3 分,满分 9 分)
1.
Looking out of the window
, I found the view here was very beautiful.(分词作状语)向窗外望去,我发现这儿的景色非常漂亮。
2. She runs on average about 15 miles every day,
whatever the weather (is)/no matter what the weather is
.她每天平均跑 15 英里左右,不论什么天气。
3.
It struck her that
a beautiful story was slowly unfolding as she read the first page of the novel.(strike)当她读到小说的第一页时,她突然意识到一个美妙的故事正在缓缓展开。
答案: 1. Looking out of the window
2. whatever the weather (is)/no matter what the weather is
3. It struck her that
Ⅴ 阅读理解(每小题 2.5 分,满分 20 分)
A [2025·山东济南第二中学高一期中]
Kiley Crisp,a 15 - year - old teenager,has Williams syndrome,a rare genetic disorder that causes learning and developmental issues. Despite her outgoing personality,Kiley sometimes struggles to make friends. Last year,however,she met two amazing girls at a summer camp she went to. The girls,who live far away from her,daily contact Kiley. They call her,check in on her using social media,and make her feel deeply loved.
Kiley was out to dinner with family to celebrate her turning 15. She was extremely moved to find that her friends drove three hours to celebrate her birthday! In a video posted by her sister Ashley on social media,Kiley was seen moved to tears at how kind her friends were to surprise her on her birthday.
In the video,the 15 - year - old is seen happily dancing around in a cafe. Then she feels two girls coming towards her. She realizes they are her two good friends. Kiley widens her eyes,unable to believe it,because both had told her that they felt sorry for not being able to come to observe her birthday. Then the two friends are seen comforting Kiley as they offer her hugs and wish her a happy birthday!
The video has acquired over 5.2 million views since it was posted,through which Kiley has received a lot of love. And in an update,she expressed her hearty thanks to those who left sweet comments. One of them said,“Really sweet of those girls to support their friend like that.”Another said,“The world would be a much better place if more people were like these girls. They are inspiring role models. We should all try to be so nice.”
B
)1. Why is it difficult for Kiley to make friends?
A. She is hard to get along with.
B. She suffers from a disease.
C. She lives far from other children.
D. She seldom uses social media.
A
)2. What impressed Kiley most at her birthday party?
A. Her friends' unexpected appearance.
B. Observing her birthday with families.
C. Her success in making friends online.
D. The surprise given by the cafe.
D
)3. How did Kiley feel in the video mentioned in Paragraph 2?
A. Overjoyed but ashamed.
B. Shocked and embarrassed.
C. Satisfied but confused.
D. Surprised and touched.
C
)4. What can we infer from the last paragraph?
A. Kiley reminded people to view her video.
B. Kiley promised to help teenagers make friends.
C. Their friendship has inspired many people.
D. More people intend to join in her birthday party.
答案: A
【文章大意】本文是一篇新闻报道。文章主要报道了15岁的女孩Kiley Crisp 因患有威廉姆斯综合征而难以交到朋友,幸运的是,她在参加夏令营时遇到两个很棒的女孩,她们一直和Kiley保持着联系,并且在Kiley的生日聚会上惊喜出现,深深地感动了Kiley。这场生日聚会的视频在发布后收获了大量的点击,这些女孩之间的友谊激励了很多观众。
1. B 细节理解题。根据第一段中“Kiley Crisp, a 15-year-old
teenager, has Williams syndrome, a rare genetic disorder that causes learning and developmental issues. Despite her outgoing personality, Kiley sometimes struggles to make friends.”可知,Kiley很难交到朋友是因为她患有威廉姆斯综合征。故选B。
2. A 细节理解题。根据第二段中“She was extremely moved to find that her friends drove three hours to celebrate her birthday!”和第三段中“Kiley widens her eyes, unable to believe it, because both had told her that they felt sorry for not being able to come to observe her birthday.”可知,在Kiley的生日派对上,原本说不能出席的两位朋友意外出现,令Kiley非常感动,印象深刻。故选A。
3. D 细节理解题。根据第二段中“In a video posted by her sister Ashley on social media, Kiley was seen moved to tears at how kind her friends were to surprise her on her birthday.”可知,在这条视频中,朋友们的出现让Kiley感到惊喜,让她非常感动。故选D。
4. C 推理判断题。根据最后一段中“One of them said, ‘Really sweet of those girls to support their friend like that.’Another said, ‘The world would be a much better place if more people were like these girls. They are inspiring role models. We should all try to be so nice.’”可知,观看这条视频的观众非常欣赏这些女孩的友谊,认为人们应该向这些女孩学习。由此推知,她们的友谊激励了许多人。故选C。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭