第92页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
B
I don't want to be your pet
Hello, I'm a little otter(水獭). One day, some bad people catch (抓住) me in a lake. They sell me to a pet store. I miss the lake. I want to swim in it every day and play with the ducks. Can you send me back (送回) to my mom?
I'm an African grey parrot(鹦鹉). People say grey parrots are good singers. But it's not a good thing. They catch us and take us to cities. I want to fly in the sky.
I'm a star tortoise(乌龟). I'm from India. Look at my back. There are many patterns (图). They look like stars. Many people like my patterns at the back. They take me home as a pet. I am not happy.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. In the sea.
B. In a lake.
C. In a river.
(
A. Great.
B. Busy.
C. Bad.
(
A. Because they like its beautiful back.
B. Because it is a star animal.
C. Because they can draw patterns on its back.
(
A. Why people keep these animals as pets.
B. Animals don't want to be pets.
C. Where these animals live.
I don't want to be your pet
Hello, I'm a little otter(水獭). One day, some bad people catch (抓住) me in a lake. They sell me to a pet store. I miss the lake. I want to swim in it every day and play with the ducks. Can you send me back (送回) to my mom?
I'm an African grey parrot(鹦鹉). People say grey parrots are good singers. But it's not a good thing. They catch us and take us to cities. I want to fly in the sky.
I'm a star tortoise(乌龟). I'm from India. Look at my back. There are many patterns (图). They look like stars. Many people like my patterns at the back. They take me home as a pet. I am not happy.
根据材料内容选择最佳答案。
(
B
)14. Where does the little otter live before people catch it?A. In the sea.
B. In a lake.
C. In a river.
(
C
)15. What does the African grey parrot think of (认为) being a good singer?A. Great.
B. Busy.
C. Bad.
(
A
)16. Why do people like to keep an Indian star tortoise as a pet?A. Because they like its beautiful back.
B. Because it is a star animal.
C. Because they can draw patterns on its back.
(
B
)17. What's the passage mainly about?A. Why people keep these animals as pets.
B. Animals don't want to be pets.
C. Where these animals live.
答案:
14. B 由第一段第二句可知,小水獭生活在湖中。 15. C 由第二段第三句可知,非洲灰鹦鹉认为自己是好歌手不是好事。 16. A 由第三段倒数第二、第三句可知,很多人喜欢印度星龟背上的图案,所以他们把它当作宠物带回家。 17. B 由标题“I don't want to be your pet”及全文大意可知,本文以动物的口吻说明动物不想成为宠物。
查看更多完整答案,请扫码查看