第10页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
一、根据句意,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空。
| everyone, also, time, picture, beautiful |
1. Our school is very
2. Hello,
3. Li Ning doesn't have
4. Yu Zixuan likes singing, and she
5. My brother likes drawing
| everyone, also, time, picture, beautiful |
1. Our school is very
beautiful
. We all like it.2. Hello,
everyone
! Let me sing an English song for you.3. Li Ning doesn't have
time
to meet his old friends.4. Yu Zixuan likes singing, and she
also
likes dancing.5. My brother likes drawing
pictures
.
答案:
1. beautiful 2. everyone 3. time 4. also 5. pictures
二、根据中文意思完成句子。
1. 我有很多爱好,例如听音乐和画画。
I have many hobbies,
2. 周莉是一个文静和善良的女孩。
Zhou Li is a
3. 我哥哥喜欢读书和徒步旅行。
My brother likes
4. 李兰是我的好朋友,我们经常一起做很多事情。
Li Lan is my good friend. We often
5. 在学校,我喜欢和同学在一起的时间。
At school, I
1. 我有很多爱好,例如听音乐和画画。
I have many hobbies,
such as
listening to music and drawing pictures.2. 周莉是一个文静和善良的女孩。
Zhou Li is a
quiet and kind
girl.3. 我哥哥喜欢读书和徒步旅行。
My brother likes
reading books
and hiking.4. 李兰是我的好朋友,我们经常一起做很多事情。
Li Lan is my good friend. We often
do many things
together.5. 在学校,我喜欢和同学在一起的时间。
At school, I
enjoy the time
with my classmates.
答案:
1. such as 2. quiet and kind 3. reading books 4. do many things 5. enjoy the time
三、阅读理解。
Good morning, everyone! My name is Fang Zheng. I have three good friends at school. They are Jenny, Li Xi and Wang Dawei. We are not from the same (相同的) country (国家), but we are good friends. And we are classmates, too.
I like hiking and I always go hiking with my parents on weekends. Jenny likes dancing, and she wants to join (加入) the dancing club (俱乐部). Then she can dance with her friends on Sundays. Li Xi likes drawing pictures, so she wants to join the art club. Wang Dawei likes music very much. He can sing many songs. He wants to be a musician.
We are good friends. I enjoy the time with them.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. 2.
B. 3.
C. 4.
D. 5.
(
A. They're in the same class.
B. They're from the same country.
C. They like the same things.
D. They're of the same age.
(
A. She likes singing.
B. She likes dancing.
C. She likes hiking.
D. She likes drawing pictures.
(
A. 画家
B. 作家
C. 书法家
D. 音乐家
(
A. My Good Friends
B. My Beautiful School
C. Great Time at School
D. Good Clubs in Our School
Good morning, everyone! My name is Fang Zheng. I have three good friends at school. They are Jenny, Li Xi and Wang Dawei. We are not from the same (相同的) country (国家), but we are good friends. And we are classmates, too.
I like hiking and I always go hiking with my parents on weekends. Jenny likes dancing, and she wants to join (加入) the dancing club (俱乐部). Then she can dance with her friends on Sundays. Li Xi likes drawing pictures, so she wants to join the art club. Wang Dawei likes music very much. He can sing many songs. He wants to be a musician.
We are good friends. I enjoy the time with them.
根据材料内容选择最佳答案。
(
B
)1. How many good friends does Fang Zheng have at school?A. 2.
B. 3.
C. 4.
D. 5.
(
A
)2. What can we learn about (了解) Fang Zheng and his friends from Paragraph (段落) 1?A. They're in the same class.
B. They're from the same country.
C. They like the same things.
D. They're of the same age.
(
B
)3. What does Jenny like?A. She likes singing.
B. She likes dancing.
C. She likes hiking.
D. She likes drawing pictures.
(
D
)4. What does the underlined (画线的) word “musician” mean (意思是) in Chinese?A. 画家
B. 作家
C. 书法家
D. 音乐家
(
A
)5. What's the best title (标题) for the passage (文章)?A. My Good Friends
B. My Beautiful School
C. Great Time at School
D. Good Clubs in Our School
答案:
1. B 由第一段第三句可知,方正在学校有三位朋友。2. A 由第一段最后一句可知,方正和他的朋友们是同班同学。3. B 由第二段第二句可知,詹妮(Jenny)喜欢跳舞。4. D 由第二段倒数第二、第三句可知,王大伟喜欢音乐、会唱很多歌。故推断他想成为一名音乐家。5. A 通读全文可知,短文主要介绍方正和他的朋友们。故 My Good Friends 作为标题最合适。
查看更多完整答案,请扫码查看