第5页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
B
My name is Li Dawei. I'm from Anhui, China. Now I'm in Hefei Yuying Middle School. My English name is David. I have four foreign friends at school. They are Jim, Bob, Jenny, and Amy.
Jim and Bob are from England. Jim is tall and strong. Bob is tall, too, but he is not strong. He is thin. Jim and Bob like playing basketball, and they often play together. Jenny is from Canada and Amy is from America. They have different(不同的) hobbies(爱好). Jenny likes drawing pictures and Amy likes listening to music.
We are not in the same(相同的) class and we don't look the same, but we are good friends.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. China.
B. England.
C. America.
D. Canada.
(
A. 真正的
B. 临时的
C. 外国的
D. 当地的
(
A. Tall and strong.
B. Tall and thin.
C. Short and strong.
D. Short and thin.
(
A. Jim and Bob have the same hobby.
B. Jenny and Amy are from Canada.
C. David and his friends are classmates.
D. David and his friends are in different schools.
(
A. To talk about different schools.
B. To talk about different hobbies.
C. To tell us how to make friends.
D. To tell us about his friends.
My name is Li Dawei. I'm from Anhui, China. Now I'm in Hefei Yuying Middle School. My English name is David. I have four foreign friends at school. They are Jim, Bob, Jenny, and Amy.
Jim and Bob are from England. Jim is tall and strong. Bob is tall, too, but he is not strong. He is thin. Jim and Bob like playing basketball, and they often play together. Jenny is from Canada and Amy is from America. They have different(不同的) hobbies(爱好). Jenny likes drawing pictures and Amy likes listening to music.
We are not in the same(相同的) class and we don't look the same, but we are good friends.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A
)6. Where is David from?A. China.
B. England.
C. America.
D. Canada.
(
C
)7. What does the underlined(画线的) word “foreign” mean(意思是) in Chinese?A. 真正的
B. 临时的
C. 外国的
D. 当地的
(
B
)8. What does Bob look like?A. Tall and strong.
B. Tall and thin.
C. Short and strong.
D. Short and thin.
(
A
)9. Which of the following is TRUE?A. Jim and Bob have the same hobby.
B. Jenny and Amy are from Canada.
C. David and his friends are classmates.
D. David and his friends are in different schools.
(
D
)10. Why does David write this passage?A. To talk about different schools.
B. To talk about different hobbies.
C. To tell us how to make friends.
D. To tell us about his friends.
答案:
6. A 由第一段第二、四句可知,大卫(David)来自中国。
7. C 由第二段的介绍可知,吉姆(Jim)、鲍勃(Bob)、詹妮(Jenny)、埃米(Amy)来自不同的国家,他们是大卫的外国朋友。
8. B 由第二段第三句和第四句可知,鲍勃是高瘦男孩。
9. A 由第二段第五句可知,吉姆和鲍勃都喜欢打篮球。
10. D 通读全文可知,作者写此短文主要是为了介绍他的几个外国朋友。
6. A 由第一段第二、四句可知,大卫(David)来自中国。
7. C 由第二段的介绍可知,吉姆(Jim)、鲍勃(Bob)、詹妮(Jenny)、埃米(Amy)来自不同的国家,他们是大卫的外国朋友。
8. B 由第二段第三句和第四句可知,鲍勃是高瘦男孩。
9. A 由第二段第五句可知,吉姆和鲍勃都喜欢打篮球。
10. D 通读全文可知,作者写此短文主要是为了介绍他的几个外国朋友。
查看更多完整答案,请扫码查看