2025年仁爱英语同步练习册七年级英语上册仁爱版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年仁爱英语同步练习册七年级英语上册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年仁爱英语同步练习册七年级英语上册仁爱版》

一、用括号内所给单词的适当形式填空。
1. There are many
cities
(city) with a long history in China.
2.
Welcome
(welcome) to Beijing, China.
3. This book is thin, about 20
pages
(page).
4. Do you want to know
more
(many) about our clubs?
5. There are three
rooms
(room) in my house.
答案: 1. cities 2. Welcome 3. pages 4. more 5. rooms
二、根据中文意思完成句子。
1. 我们的学校有着100多年的历史。
Our school has
a
history
of
over 100 years.
2. 大家好,欢迎来到我们的学校。
Hello, everyone!
Welcome
to
our school.
3. 我们在音乐俱乐部玩得非常开心。
We all
have
great
fun
in the music club.
4. 丽丽喜欢画画,所以她想加入美术俱乐部。
Lili likes drawing pictures, so she
wants
to
join
the art club.
5. 李美喜欢从网上了解校园生活。
Li Mei likes to
learn
about
school life from the internet.
答案: 1. a history of 2. Welcome to 3. have great fun 4. wants to join 5. learn about
三、阅读理解。
My name is Liu Yang. I'm a student in Grade 7.
Our school is not very big. There are about 500 students in it. The teaching building has three floors, and on each floor, there are four classrooms and a teachers' office(办公室).
Next to the teaching building, there is a dining hall. Some students live far from school. They have lunch here. I don't have lunch at school. I live near the school.
There is a small playground in front of the teaching building. We have PE classes on it. There is also a football field(场地) next to the playground. After school I play football in the field with my classmates. And I am in the school football team(队).
根据材料内容选择最佳答案。
(
B
)1. What does Liu Yang think of his school?
A. It's new.
B. It's small.
C. It's big.
D. It's old.
(
C
)2. How many classrooms are there in the teaching building?
A. 8.
B. 10.
C. 12.
D. 15.
(
A
)3. What does the underlined phrase “dining hall” mean?
A. Canteen.
B. Cinema.
C. Shop.
D. Park.
(
C
)4. Why doesn't Liu Yang have lunch at school?
A. Because the food is not good.
B. Because he doesn't have friends at school.
C. Because he lives near the school.
D. Because he likes having lunch with his parents.
(
D
)5. What can we know from the passage?
A. There are 50 students in Liu Yang's class.
B. The playground in Liu Yang's school is big.
C. Liu Yang's favorite subject is PE.
D. Liu Yang likes playing football.
答案: 1. B 由第二段第一句可知,刘阳认为他的学校不大。2. C 由第二段第三句可知,教学楼有3层,每层4个教室,共12个教室。3. A 由第三段第三、第四句可知,学生在那儿吃饭,故可推断 dining hall 意为“餐厅”。4. C 由第三段最后一句可知,刘阳不在食堂吃饭的原因是他的家离学校很近。5. D 由最后一段最后两句可知,刘阳放学后经常和同学踢足球,且在足球队;由此可推断刘阳喜欢踢足球。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭