2025年仁爱英语同步练习册七年级英语上册仁爱版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年仁爱英语同步练习册七年级英语上册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年仁爱英语同步练习册七年级英语上册仁爱版》

一、根据句意,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空。
color,interesting,end,join,learn
1. My brother is a student and his school life is
colorful
.
2. The movie begins at 7:00 p.m. and
ends
at 8:30 p.m.
3. You can
learn
a lot from books.
4. I like history because it is
interesting
.
5. I like singing. I want to
join
the music club.
答案: 1. colorful 2. ends 3. learn 4. interesting 5. join
二、根据中文意思完成句子。
1. 李兵经常参加许多不同的比赛。
Li Bing often takes part in
many different games
.
2. 放学后我经常和弟弟一起做游戏。
I often
play games
with my brother after school.
3. 打乒乓球是我最喜欢的课外活动。
Playing ping - pong is my favorite
after-school activity
.
4. 陈磊经常在周末去图书馆。
Chen Lei often
goes to the library
on weekends.
5. 李潇和我喜欢做运动。
Li Xiao and I enjoy
playing sports
.
答案: 1. many different games 2. play games 3. after-school activity 4. goes to the library 5. playing sports
三、阅读理解。
My name is Li An. Come and see my classroom with me. This is Class 3, Grade 7. It's nice and big. I study here every day.
Look! My classroom is big and bright (明亮的). There are 40 desks and chairs for students. A blackboard and a clock are on the front wall. And a map of China is on the back wall.
There is also a big desk in the front. It's for the teachers. Some flowers and a computer are on it. Behind the door, there are some brooms (扫帚). We can clean the floor with them after school.
I like my classroom very much.
根据材料内容选择最佳答案。
(
B
)1. What's on the front wall of the classroom?
A. A computer and a blackboard.
B. A clock and a blackboard.
C. A map and some flowers.
D. A photo and a clock.
(
A
)2. Where are the flowers?
A. On the teacher's desk.
B. On the wall.
C. In the garden.
D. On the chair.
(
D
)3. What does the underlined word "them" refer to?
A. The desks.
B. The teachers.
C. The chairs.
D. The brooms.
(
B
)4. Which of the following is NOT true?
A. Li An is a middle school student.
B. Li An thinks the room is small but nice.
C. There are 40 students in Li An's class.
D. Li An likes the room very much.
(
C
)5. What is the text mainly about?
A. Li An's school.
B. Li An's classmates.
C. Li An's classroom.
D. Li An's school activities.
答案: 1. B 由第二段第四句可知,在教室前面的墙上有一块黑板和一个时钟。
2. A 由第三段中第一、第二、第三句可知,在讲台上有一些花和一台计算机。
3. D 联系上下文可知,句意为“在门的后面有一些扫帚,放学后我们可以用它们来打扫地板”。故推断them指代“扫帚”。
4. B 由第二段第二句可知,李安认为她的教室宽敞、明亮。
5. C 通读全文可知,本文是作者对她的教室的介绍。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭