第41页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
二、根据短文完成思维导图。
Mingming likes his new school very much. The school is beautiful like a garden. His teachers look after him like his parents. His new classmates are very friendly to him.
1.
2.
3.

Mingming likes his new school very much. The school is beautiful like a garden. His teachers look after him like his parents. His new classmates are very friendly to him.
1.
The school is beautiful like a garden.
2.
His teachers look after him like his parents.
3.
His new classmates are very friendly to him.
答案:
1. The school is beautiful like a garden.
2. His teachers look after him like his parents.
3. His new classmates are very friendly to him.
2. His teachers look after him like his parents.
3. His new classmates are very friendly to him.
三、阅读理解。
Hello, everyone! My name is Li Jie. I study in No. 1 Middle School in Henan. Now I want to tell you about my school.
My school is very beautiful. It looks like a garden. The teaching building is in the middle of the school. It has five floors. On the first floor, there are four classrooms in Grade 7 and a computer room. My classroom is next to it. There are 45 computers in the room. We have computer classes there on Monday and Wednesday.
A big playground is on the left of the school. Mr. Hu teaches us to do sports there.
Green trees, kind teachers and young students make my school great.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. Three. B. Four.
C. Five. D. Six.
(
A. Grade 6.
B. Grade 7.
C. Grade 8.
D. Grade 9.
(
A. One. B. Two.
C. Three. D. Four.
(
A. Science. B. Art.
C. Music. D. PE.
(
A. Li Jie’s school.
B. Li Jie’s classmates.
C. Li Jie’s teachers.
D. Li Jie’s life.
Hello, everyone! My name is Li Jie. I study in No. 1 Middle School in Henan. Now I want to tell you about my school.
My school is very beautiful. It looks like a garden. The teaching building is in the middle of the school. It has five floors. On the first floor, there are four classrooms in Grade 7 and a computer room. My classroom is next to it. There are 45 computers in the room. We have computer classes there on Monday and Wednesday.
A big playground is on the left of the school. Mr. Hu teaches us to do sports there.
Green trees, kind teachers and young students make my school great.
根据材料内容选择最佳答案。
(
C
)1. How many floors are there in the teaching building?A. Three. B. Four.
C. Five. D. Six.
(
B
)2. What grade is Li Jie in?A. Grade 6.
B. Grade 7.
C. Grade 8.
D. Grade 9.
(
B
)3. How many days in a week does Li Jie have computer classes?A. One. B. Two.
C. Three. D. Four.
(
D
)4. What subject does Mr. Hu teach?A. Science. B. Art.
C. Music. D. PE.
(
A
)5. What is the text mainly (主要地) about?A. Li Jie’s school.
B. Li Jie’s classmates.
C. Li Jie’s teachers.
D. Li Jie’s life.
答案:
1. C 由第二段第三、第四句可知,教学楼有5层。
2. B 由第二段第五、第六句可知,一楼有4个七年级教室和计算机室,且李杰的教室在计算机室旁边,故可推断李杰是七年级的学生。
3. B 由第二段最后一句可知,李杰周一、周三上计算机课。
4. D 由第三段第二句可知,胡老师经常在操场上教我们做运动,因此可推断胡老师是体育老师。
5. A 通读全文可知,本文主要介绍李杰的学校。
2. B 由第二段第五、第六句可知,一楼有4个七年级教室和计算机室,且李杰的教室在计算机室旁边,故可推断李杰是七年级的学生。
3. B 由第二段最后一句可知,李杰周一、周三上计算机课。
4. D 由第三段第二句可知,胡老师经常在操场上教我们做运动,因此可推断胡老师是体育老师。
5. A 通读全文可知,本文主要介绍李杰的学校。
查看更多完整答案,请扫码查看