2025年仁爱英语同步练习册七年级英语上册仁爱版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年仁爱英语同步练习册七年级英语上册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年仁爱英语同步练习册七年级英语上册仁爱版》

二、根据短文完成思维导图。
Asian elephants(亚洲象) in China mainly live in the forests of Yunnan. An Asian elephant has four strong legs, a long tail and big ears. They like to play with water. They eat grass, bananas and many other things.
South China tigers live in the forests of southern(南部的) China. A South China tiger has a big head, small ears and four legs. They often eat small animals like hares(野兔) and deer.
```
Asian Elephants in China
Living place: 1.
the forests of Yunnan

Looks: 2.
long tails and big ears

Food: 3.
grass, bananas and many other things

They have long tails.
South China Tigers
Living place: 4.
the forests of southern China

Looks: 5.
big head and small ears

Food: 6.
small animals like hares and deer

```
答案: 1. the forests of Yunnan
2. long tails and big ears
3. grass, bananas and many other things
4. the forests of southern China
5. big head and small ears
6. small animals like hares and deer
三、阅读理解。
Do you often go to the nature for fun? You can see many kinds of plants in nature. Some of them have fruit and some of them don't have fruit. Today I want to talk about one kind of fruit—the candy-candy fruit.
It grows in Philippines(菲律宾). It's a wild(野生的) plant fruit. It is sweet. The dark green candy-candy fruit has flowers on it and there are many vines on the fruit. They can help fruit not fall from the tree. Delicious(美味的) flesh(果肉) and juice are in the fruit. You will love it after you eat one. The fruit is good for your health. When you're not happy, eat one candy-candy fruit. Then you will feel happy.
根据材料内容选择最佳答案。
(
C
)1. How does the writer start the topic “nature” in Paragraph 1?
A. By telling a joke.
B. By making a survey.
C. By asking a question.
D. By making an example.
(
A
)2. Where does the candy-candy fruit grow?
A. In Philippines.
B. In China.
C. In India.
D. In America.
(
D
)3. What's the meaning of the underlined word “vines” in Chinese?
A. 黑点
B. 花纹
C. 皮
D. 藤
(
B
)4. What are in the fruit?
A. Flowers and flesh.
B. Flesh and juice.
C. Only juice.
D. Flowers and juice.
(
A
)5. How do you feel after eating one candy-candy fruit?
A. Happy.
B. Sad.
C. Angry.
D. Sweet.
答案: 1. C 由第一段第一句可知,作者是通过提问的方式导入话题。
2. A 由第二段第一句可知,candy-candy fruit 生长在菲律宾。
3. D 由下一句“They can help fruits not fall from the tree.”可推测,vines 意为“藤”。
4. B
5. A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭