第13页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
A
Here is some information ( 信息 ) about two girl students. Do you want to be friends with them?


根据材料内容选择最佳答案。
(
A. Ten. B. Eleven.
C. Twelve. D. Thirteen.
(
A. Class 6, Grade 7.
B. Class 8, Grade 7.
C. Class 7, Grade 8.
D. Class 6, Grade 8.
(
A. Two girls’ school.
B. Two girls’ likes.
C. Two pictures of two girls.
D. Some information about two girls.
Here is some information ( 信息 ) about two girl students. Do you want to be friends with them?
根据材料内容选择最佳答案。
(
B
)11. How old is Molly?A. Ten. B. Eleven.
C. Twelve. D. Thirteen.
(
C
)12. Which class is Li Shasha in?A. Class 6, Grade 7.
B. Class 8, Grade 7.
C. Class 7, Grade 8.
D. Class 6, Grade 8.
(
D
)13. What is the text mainly ( 主要地 ) about?A. Two girls’ school.
B. Two girls’ likes.
C. Two pictures of two girls.
D. Some information about two girls.
答案:
11. B 由第一个文本框中的信息“Age: 11”可知,莫利(Molly)11岁。
12. C 由第二个文本框中的信息“Class: Class 7, Grade 8”可知,李莎莎在八年级七班。
13. D 由第一段第二句可知,这些材料主要是介绍两个女学生的个人信息。
12. C 由第二个文本框中的信息“Class: Class 7, Grade 8”可知,李莎莎在八年级七班。
13. D 由第一段第二句可知,这些材料主要是介绍两个女学生的个人信息。
B
Hello! My name is Xiang Huahua. I’m tall and thin. I’m 13 years old. I’m a middle school student in Guangzhou. I like math and my math is good.
Li Tingting and Li Nana are my good friends. They are from China. They are twin( 双胞胎 ) sisters. They look the same( 相同的 ). But Li Tingting is a little taller( 更高 ). She is about 1.6 meters tall.
Li Tingting, Li Nana and I are in the same school, but not in the same class. After school, we do homework and play games together. Li Tingting and Li Nana are not good at math. I often help them with it. On Sundays, we often fly kites in the park together.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. She is tall and strong.
B. She is short and thin.
C. She is tall and thin.
D. She is short and lovely.
(
A. 米 B. 克
C. 尺 D. 斤
(
A. Xiang Huahua is good at English.
B. Li Tingting and Li Nana are of the same age.
C. Li Tingting, Li Nana and Xiang Huahua are classmates.
D. Xiang Huahua often helps Li Tingting and Li Nana study Chinese.
(
A. My School
B. My Classmates
C. My Twin Friends
D. My Twin Sisters
Hello! My name is Xiang Huahua. I’m tall and thin. I’m 13 years old. I’m a middle school student in Guangzhou. I like math and my math is good.
Li Tingting and Li Nana are my good friends. They are from China. They are twin( 双胞胎 ) sisters. They look the same( 相同的 ). But Li Tingting is a little taller( 更高 ). She is about 1.6 meters tall.
Li Tingting, Li Nana and I are in the same school, but not in the same class. After school, we do homework and play games together. Li Tingting and Li Nana are not good at math. I often help them with it. On Sundays, we often fly kites in the park together.
根据材料内容选择最佳答案。
(
C
)14. What does Xiang Huahua look like?A. She is tall and strong.
B. She is short and thin.
C. She is tall and thin.
D. She is short and lovely.
(
A
)15. What does the underlined ( 画线的 ) word “meters” mean ( 意思是 ) in Chinese?A. 米 B. 克
C. 尺 D. 斤
(
B
)16. Which of the following is TRUE?A. Xiang Huahua is good at English.
B. Li Tingting and Li Nana are of the same age.
C. Li Tingting, Li Nana and Xiang Huahua are classmates.
D. Xiang Huahua often helps Li Tingting and Li Nana study Chinese.
(
C
)17. What’s the best title for the text?A. My School
B. My Classmates
C. My Twin Friends
D. My Twin Sisters
答案:
14. C 由第一段第三句可知,项华华个子高,很瘦。
15. A 本句描述人物身高。由常识可知,1.6后面的单位是“米”。
16. B 由第二段第三句可知,李婷婷和李娜娜是双胞胎姐妹,故可判断她们年龄相同。
17. C 通读全文可知,作者主要介绍她的一对双胞胎朋友。故 My Twin Friends作为标题最合适。
15. A 本句描述人物身高。由常识可知,1.6后面的单位是“米”。
16. B 由第二段第三句可知,李婷婷和李娜娜是双胞胎姐妹,故可判断她们年龄相同。
17. C 通读全文可知,作者主要介绍她的一对双胞胎朋友。故 My Twin Friends作为标题最合适。
查看更多完整答案,请扫码查看