第90页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
二、根据中文意思完成句子。
1. 李康想环游世界。
Li Kang wants to travel
2. 鲨鱼以鱼和其他海洋动物为食。
Sharks
3. 南方的主食是什么?
What is the
4. 森林的工作人员要求我们不要在这里生火。
The worker in the forest asks us not to
5. 海里有不同种类的鱼类。
There are different kinds of fish
1. 李康想环游世界。
Li Kang wants to travel
all over the world
.2. 鲨鱼以鱼和其他海洋动物为食。
Sharks
feed on
fish and other sea animals.3. 南方的主食是什么?
What is the
main food
in the south of China?4. 森林的工作人员要求我们不要在这里生火。
The worker in the forest asks us not to
make any/a fire
here.5. 海里有不同种类的鱼类。
There are different kinds of fish
in the sea
.
答案:
1. all over the world 2. feed on 3. main food 4. make any/a fire 5. in the sea
三、阅读理解。
Hi, I’m Wang Yang. My favorite city is Luoyang. It is in the west of Henan and it has a long history of over 5,000 years.
My parents take me to go to Luoyang every summer holiday, because my uncle is there. We usually go there by train, and we can meet different people on the train.
There are many famous spots in Luoyang, such as White Horse Temple (白马寺) and the National Peony Garden (国家牡丹园). My mother likes peonies very much, so we go to the National Peony Garden every year.
The food of Luoyang is also famous. If you are a food lover (爱好者), go there and try the Luoyang Water Banquet (洛阳水席).
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. Over 5,000 years.
B. Over 1,300 years.
C. Over 3,000 years.
D. Over 2,000 years.
(
A. His parents.
B. His friends.
C. His grandparents.
D. His uncle.
(
A. Houses.
B. Trees.
C. Sites.
D. Shops.
(
A. Because Wang Yang loves peonies.
B. Because Wang Yang’s mother likes peonies.
C. Because it is famous.
D. Because many people go there.
(
A. Wang Yang’s Favorite Food
B. Wang Yang’s Family
C. Wang Yang’s Hometown
D. Wang Yang’s Favorite City
Hi, I’m Wang Yang. My favorite city is Luoyang. It is in the west of Henan and it has a long history of over 5,000 years.
My parents take me to go to Luoyang every summer holiday, because my uncle is there. We usually go there by train, and we can meet different people on the train.
There are many famous spots in Luoyang, such as White Horse Temple (白马寺) and the National Peony Garden (国家牡丹园). My mother likes peonies very much, so we go to the National Peony Garden every year.
The food of Luoyang is also famous. If you are a food lover (爱好者), go there and try the Luoyang Water Banquet (洛阳水席).
根据材料内容选择最佳答案。
(
A
) 1. How many years of history does Luoyang have?A. Over 5,000 years.
B. Over 1,300 years.
C. Over 3,000 years.
D. Over 2,000 years.
(
A
) 2. Who does Wang Yang go to Luoyang with every summer holiday?A. His parents.
B. His friends.
C. His grandparents.
D. His uncle.
(
C
) 3. What does the underlined word “spots” mean in Chinese?A. Houses.
B. Trees.
C. Sites.
D. Shops.
(
B
) 4. Why do Wang Yang’s family go to the National Peony Garden every year?A. Because Wang Yang loves peonies.
B. Because Wang Yang’s mother likes peonies.
C. Because it is famous.
D. Because many people go there.
(
D
) 5. What’s the best title for the text?A. Wang Yang’s Favorite Food
B. Wang Yang’s Family
C. Wang Yang’s Hometown
D. Wang Yang’s Favorite City
答案:
1. A 由第一段最后一句可知,洛阳拥有5,000多年的历史。
2. A 由第二段第一句可知,王洋每年暑假都会和父母去洛阳。
3. C 由后半句所列举的白马寺和国家牡丹园可推断,spots 意为“景点”。
4. B 由第三段最后一句可知,王洋的妈妈很喜欢牡丹花,所以他们每年都会去国家牡丹园。
5. D 由第一段可知,本文介绍了王洋最喜欢的城市——洛阳。
1. A 由第一段最后一句可知,洛阳拥有5,000多年的历史。
2. A 由第二段第一句可知,王洋每年暑假都会和父母去洛阳。
3. C 由后半句所列举的白马寺和国家牡丹园可推断,spots 意为“景点”。
4. B 由第三段最后一句可知,王洋的妈妈很喜欢牡丹花,所以他们每年都会去国家牡丹园。
5. D 由第一段可知,本文介绍了王洋最喜欢的城市——洛阳。
查看更多完整答案,请扫码查看