2025年仁爱英语同步练习册七年级英语上册仁爱版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年仁爱英语同步练习册七年级英语上册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年仁爱英语同步练习册七年级英语上册仁爱版》

B
Hi, I'm Liu Ying. Come and meet my family. Here are three photos of them.

根据材料内容选择最佳答案。
(
B
)16. How many people are there in Liu Ying's family?
A. 3.
B. 4.
C. 5.
D. 6.
(
C
)17. What is Liu Ying's father good at?
A. Reading.
B. Singing.
C. Cooking.
D. Dancing.
(
D
)18. What is Liu Ying's mother?
A. A teacher.
B. A doctor.
C. A cook.
D. A nurse.
(
B
)19. Which of the following word can describe (描述) Liu Ying's mother?
A. Beautiful.
B. Kind.
C. Old.
D. Thin.
(
A
)20. What can we learn about Liu Jie?
A. He is 11 years old.
B. He is tall and strong.
C. He is in Class 7.
D. He plays ping-pong well.
答案: 16. B 由第一段文字可知,作者一家有四口人:刘颖自己、她的爸爸、妈妈和哥哥。17. C 由表格的第一栏第四句可知,刘颖的爸爸擅长做饭。故选C。18. D 由表格的第二栏第三句可知,刘颖的妈妈是一名护士。19. B 由表格的第二栏最后两句可知,刘颖的妈妈总是帮助有需要的人,故可推断妈妈是个善良的人。20. A 由表格的第三栏第一句可知,刘杰11岁。
C
Chen Yang and Chen Xi are brother and sister. They like watching TV. Chen Yang is 10 years old. He likes watching Sports World. Chen Xi likes watching A Bite of China (《舌尖上的中国》), because she likes nice food.
One evening, Chen Yang watches a football game on TV, but Chen Xi wants to watch A Bite of China.
“Brother, Sports World is not fun. Let's watch A Bite of China,” says Chen Xi.
“What? The football game is interesting,” says Chen Yang. Then Chen Xi cries.
Mom comes and says, “Yangyang, you are two years older than (比……年龄大) Xixi. Brother and sister should love each other. Can you watch A Bite of China with your sister?”
Chen Yang says, “OK. But can she play football with me tomorrow?”
“Fine. Thank you, Brother.” Chen Xi says.
They have a great time that evening and enjoy the family time.
根据材料内容选择最佳答案。
(
C
)21. What is the TV show A Bite of China about?
A. School.
B. Sports.
C. Food.
D. Family.
(
C
)22. What does the underlined (画线的) word “fun” mean in Chinese?
A. 无聊的
B. 开心的
C. 好玩的
D. 优秀的
(
B
)23. How old is Chen Xi?
A. Seven.
B. Eight.
C. Nine.
D. Ten.
(
B
)24. What will (将要) Chen Xi do tomorrow?
A. Play games with Mom.
B. Play football with Chen Yang.
C. Watch Sports World with Chen Yang.
D. Watch A Bite of China with Mom.
(
A
)25. Which word can describe (形容) that evening best?
A. Happy.
B. Angry.
C. Interesting.
D. Sad.
答案: 21. C 由第一段最后一句可知,《舌尖上的中国》是关于食物的节目。22. C 由下一句陈曦想看另一个节目可知,陈曦不喜欢该节目。所以她认为这个节目不好玩。23. B 由第一段第三句和第五段第一句可知,陈曦8岁。24. B 由倒数第三段和倒数第二段可知,陈曦第二天打算和哥哥踢足球。25. A 由短文最后一句可知,那天晚上他们是开心的。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭