第52页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
二、阅读理解。
A

|Found|
|Thing: A watch|
|Color: Red|
|Name: Li Lan|
|Telephone number: 359-593×|
|Lost|
|I’m Li Ting. I can’t find my yellow pencil box in the school library. Please call me at 458-398×. You can call my sister, Li Ping, too. Her telephone number is 683-951×.|
|Found|
|Is this your schoolbag? It’s black. Some books and an ID card are in it. I find it on the playground. Call Wang Qiang at 239-571×.|
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. Li Lan.
B. Li Ting.
C. Wang Qiang.
(
A. 359-593×.
B. 458-398×.
C. 239-571×.
(
A. Li Ting can’t find her schoolbag.
B. Wang Qiang finds an ID card.
C. Li Ting is Li Ping’s friend.
A
|Found|
|Thing: A watch|
|Color: Red|
|Name: Li Lan|
|Telephone number: 359-593×|
|Lost|
|I’m Li Ting. I can’t find my yellow pencil box in the school library. Please call me at 458-398×. You can call my sister, Li Ping, too. Her telephone number is 683-951×.|
|Found|
|Is this your schoolbag? It’s black. Some books and an ID card are in it. I find it on the playground. Call Wang Qiang at 239-571×.|
根据材料内容选择最佳答案。
(
A
)11. If(如果) you can’t find your watch, who can you call?A. Li Lan.
B. Li Ting.
C. Wang Qiang.
(
C
)12. What’s Wang Qiang’s telephone number?A. 359-593×.
B. 458-398×.
C. 239-571×.
(
B
)13. What can we know from the text?A. Li Ting can’t find her schoolbag.
B. Wang Qiang finds an ID card.
C. Li Ting is Li Ping’s friend.
答案:
11. A 由表格的第一栏可知,李兰捡到一块表。12. C 由表格的第三栏最后一句可知,王强的电话号码是239-571x。13. B 由表格的第三栏可知,王强捡到一个黑色的书包,里面有一些书和一张身份证,故B 项的描述是正确的。
B
In Germany and France, students have a new and interesting way to go to school—taking an S-Cool Bus.
The S-Cool Bus is a bike bus. Thomas is the inventor(发明者) of it. It has a driver and eleven seats(座位) for kids. There is a roof(棚) on the bus. It makes kids feel good during hot or rainy days.
It is a great way for kids to take the bike bus to school. Kids can learn something about the streets and the city. And it is very safe, too.
People in Germany and France like to go out by S-Cool Bus. Thomas wishes people in more countries to use it. Because it can help the environment(环境) a lot.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. 10.
B. 11.
C. 12.
(
A. When kids can take a bike bus.
B. Why it is good for kids to take a bike bus to school.
C. What kids can do on the bike bus.
(
A. The bike bus is not very safe.
B. It is difficult to ride a bike bus.
C. The bike bus is good for the environment.
(
A. S-Cool Bus, a New Way to Get to School
B. S-Cool Bus, a Bus or a Bike?
C. S-Cool Bus, Students’ Favorite
In Germany and France, students have a new and interesting way to go to school—taking an S-Cool Bus.
The S-Cool Bus is a bike bus. Thomas is the inventor(发明者) of it. It has a driver and eleven seats(座位) for kids. There is a roof(棚) on the bus. It makes kids feel good during hot or rainy days.
It is a great way for kids to take the bike bus to school. Kids can learn something about the streets and the city. And it is very safe, too.
People in Germany and France like to go out by S-Cool Bus. Thomas wishes people in more countries to use it. Because it can help the environment(环境) a lot.
根据材料内容选择最佳答案。
(
C
)14. How many seats are there in an S-Cool Bus?A. 10.
B. 11.
C. 12.
(
B
)15. What does Paragraph 3 tell us?A. When kids can take a bike bus.
B. Why it is good for kids to take a bike bus to school.
C. What kids can do on the bike bus.
(
C
)16. What can we know from the text?A. The bike bus is not very safe.
B. It is difficult to ride a bike bus.
C. The bike bus is good for the environment.
(
A
)17. What’s the best title for the text?A. S-Cool Bus, a New Way to Get to School
B. S-Cool Bus, a Bus or a Bike?
C. S-Cool Bus, Students’ Favorite
答案:
14. C 由第二段第三句可知,车上有一个司机(座位)和11个孩子座位,共12个座位。15. B 由第三段内容可知,孩子们乘坐该车上学可以了解街道和城市,而且非常安全。这均是孩子们乘坐该车上学的好处。16. C 由最后一段最后一句可知,该车很环保。17. A 通读全文可知,本文主要介绍了一种新的上学方式——乘坐S-Cool Bus。
查看更多完整答案,请扫码查看