第65页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
C
Hi, boys and girls! My name is Lin Xue. I am a middle school student in Grade 7.
Look! This is my new volleyball(排球). Its color is green. And my favorite color is green. I have four old volleyballs. They're all green. I have so many volleyballs, but I am not good at playing volleyball. I am good at playing tennis(网球). I learn it from my PE teachers. I am a member of tennis club. I often play tennis with my classmates on the playground after school. I like watching TV. I often watch tennis games on TV. The games are always interesting and the players(运动员) can play tennis very well. I can learn a lot from them.
Do you like playing volleyball or tennis? You can come to play with me.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. She's a teacher.
B. She's a student.
C. She's a player.
D. She's a worker.
(
A. One.
B. Three.
C. Five.
D. Seven.
(
A. The volleyball club.
B. The basketball club.
C. The tennis club.
D. The football club.
(
A. On TV.
B. At school.
C. In the cinema.
D. In the gym(体育馆).
(
A. Lin Xue's PE teachers.
B. Lin Xue's classmates.
C. Lin Xue's friends.
D. Players on TV.
Hi, boys and girls! My name is Lin Xue. I am a middle school student in Grade 7.
Look! This is my new volleyball(排球). Its color is green. And my favorite color is green. I have four old volleyballs. They're all green. I have so many volleyballs, but I am not good at playing volleyball. I am good at playing tennis(网球). I learn it from my PE teachers. I am a member of tennis club. I often play tennis with my classmates on the playground after school. I like watching TV. I often watch tennis games on TV. The games are always interesting and the players(运动员) can play tennis very well. I can learn a lot from them.
Do you like playing volleyball or tennis? You can come to play with me.
根据材料内容选择最佳答案。
(
B
)21. What does Lin Xue do?A. She's a teacher.
B. She's a student.
C. She's a player.
D. She's a worker.
(
C
)22. How many volleyballs does Lin Xue have?A. One.
B. Three.
C. Five.
D. Seven.
(
C
)23. Which club is Lin Xue in?A. The volleyball club.
B. The basketball club.
C. The tennis club.
D. The football club.
(
A
)24. Where does Lin Xue often watch tennis games?A. On TV.
B. At school.
C. In the cinema.
D. In the gym(体育馆).
(
D
)25. What does the underlined word "them" refer to?A. Lin Xue's PE teachers.
B. Lin Xue's classmates.
C. Lin Xue's friends.
D. Players on TV.
答案:
21. B 由第一段第三句可知,林雪是一名学生。22. C 由第二段第二句和第五句可知,林雪有 1 个新排球和 4 个旧排球,共 5 个。23. C 由第二段第十句可知,林雪加入了网球俱乐部。24. A 由第二段倒数第三句可知,林雪经常在电视上看网球比赛。25. D 根据第二段最后两句可知,林雪能从电视上的运动员们身上学到很多。
三、阅读表达。
Hi, I am Li Nan. I am from Beijing. And let me tell you something about the seasons there.
Spring usually starts in March. The weather gets warm. So I like to fly a kite outdoors in spring.
Summer begins in June. It is very hot. It rains a lot. I often go swimming with my classmates in the swimming pool.
Autumn comes after summer. I like autumn best. It is the harvest (收获) season. The weather is cool.
Winter is coming. It lasts (持续) from December to February. We need to wear warm clothes. Sometimes there is ice or snow. My father and I like to go out to make a snowman.
26. Where is Li Nan from?
27. What does Li Nan like to do in spring?
28. Who does Li Nan always go swimming with?
29. Which season does Li Nan like best?
30. Which season do you like best? Why?
Hi, I am Li Nan. I am from Beijing. And let me tell you something about the seasons there.
Spring usually starts in March. The weather gets warm. So I like to fly a kite outdoors in spring.
Summer begins in June. It is very hot. It rains a lot. I often go swimming with my classmates in the swimming pool.
Autumn comes after summer. I like autumn best. It is the harvest (收获) season. The weather is cool.
Winter is coming. It lasts (持续) from December to February. We need to wear warm clothes. Sometimes there is ice or snow. My father and I like to go out to make a snowman.
26. Where is Li Nan from?
She is from Beijing.
27. What does Li Nan like to do in spring?
She likes to fly a kite.
28. Who does Li Nan always go swimming with?
Her classmates.
29. Which season does Li Nan like best?
Autumn.
30. Which season do you like best? Why?
略
答案:
26. She is from Beijing. 27. She likes to fly a kite. 28. Her classmates. 29. Autumn. 30. 略
查看更多完整答案,请扫码查看