第33页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
B
Zhang Haiying is a student at a special (特殊的) school in Henan. She is 16 years old this year. She can speak and hear, but she can't see.
Zhang likes reading very much. She “reads” books with her hands. There are many books for the students like her in the school library. “I often go to the library,” Zhang says. “That is my favorite place.”
Zhang's father is a policeman. He is very busy. Her mother is a doctor, but she doesn't work in the hospital now. She is at home to look after her daughter. In the evening, her father tells her stories and encourages (鼓励) her to study hard.
“I have nice parents,” Zhang says. “They make me happy and strong. I love them.”
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. She can't see.
B. She can't read.
C. She can't hear.
(
A. Zhang's home.
B. Zhang's school.
C. The school library.
(
A. In a school.
B. At home.
C. In a hospital.
(
A. A Special School
B. A Small Family
C. A Strong and Happy Girl
Zhang Haiying is a student at a special (特殊的) school in Henan. She is 16 years old this year. She can speak and hear, but she can't see.
Zhang likes reading very much. She “reads” books with her hands. There are many books for the students like her in the school library. “I often go to the library,” Zhang says. “That is my favorite place.”
Zhang's father is a policeman. He is very busy. Her mother is a doctor, but she doesn't work in the hospital now. She is at home to look after her daughter. In the evening, her father tells her stories and encourages (鼓励) her to study hard.
“I have nice parents,” Zhang says. “They make me happy and strong. I love them.”
根据材料内容选择最佳答案。
(
A
)14. What is Zhang's problem (问题)?A. She can't see.
B. She can't read.
C. She can't hear.
(
C
)15. What does the underlined word “That” refer to?A. Zhang's home.
B. Zhang's school.
C. The school library.
(
B
)16. Where does Zhang's mother work now?A. In a school.
B. At home.
C. In a hospital.
(
C
)17. What's the best title for the text?A. A Special School
B. A Small Family
C. A Strong and Happy Girl
答案:
14. A 由第一段最后一句可知,张海英看不见。
15. C 由上一句可知,张海英经常去图书馆,所以此处是说图书馆是她最喜欢的地方。故推断 That 指代图书馆。
16. B 由第三段第三、四句可知,妈妈现在在家照顾海英。
17. C 通读全文可知,本文主要讲述一个叫张海英的女孩,她看不见,但是喜欢读书,在家人的陪伴下坚强快乐地生活。故 Strong and Happy Girl 作为标题最合适。
15. C 由上一句可知,张海英经常去图书馆,所以此处是说图书馆是她最喜欢的地方。故推断 That 指代图书馆。
16. B 由第三段第三、四句可知,妈妈现在在家照顾海英。
17. C 通读全文可知,本文主要讲述一个叫张海英的女孩,她看不见,但是喜欢读书,在家人的陪伴下坚强快乐地生活。故 Strong and Happy Girl 作为标题最合适。
C
阅读短文,从方框内所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项,使短文通顺、连贯。选项中有一项为多余选项。
Ma Di is a beautiful girl. She is 8 years old. She loves drawing pictures very much. She draws pictures of her father and mother. 18.
19.
Ma Di says, “Sure, Grandpa. 20.
Ma Di knows Grandpa loves dogs, so she draws a picture of her grandpa and his cute dog. 21.
Grandpa is very happy. “Thank you,” he says. “22.
Ma Di is happy, too. She is happy to do something for Grandpa.
A. I'm happy to do it.
B. She has a cute pet dog.
C. It's beautiful and I like it.
D. This Sunday, Ma Di goes to see her grandparents with her parents.
E. And she draws pictures of her family dog, too.
F. In the picture, a lovely dog sits next to Grandpa.
阅读短文,从方框内所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项,使短文通顺、连贯。选项中有一项为多余选项。
Ma Di is a beautiful girl. She is 8 years old. She loves drawing pictures very much. She draws pictures of her father and mother. 18.
E
Everyone likes her pictures.19.
D
They are happy to see Ma Di. Her grandpa says to Ma Di, “My dear girl, you draw pictures well. Can you draw a picture for me?”Ma Di says, “Sure, Grandpa. 20.
A
”Ma Di knows Grandpa loves dogs, so she draws a picture of her grandpa and his cute dog. 21.
F
Grandpa is very happy. “Thank you,” he says. “22.
C
”Ma Di is happy, too. She is happy to do something for Grandpa.
A. I'm happy to do it.
B. She has a cute pet dog.
C. It's beautiful and I like it.
D. This Sunday, Ma Di goes to see her grandparents with her parents.
E. And she draws pictures of her family dog, too.
F. In the picture, a lovely dog sits next to Grandpa.
答案:
18. E 19. D 20. A 21. F 22. C
查看更多完整答案,请扫码查看