第57页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
B
My name is Shi Hao. I work in the Lost and Found Office (失物招领处) of our school. Miss Liu asks me to help her. If (如果) students find some things, they put them here. Look! Here is a blue shirt. Tim finds it. A green pen is in the shirt. Linda finds the keys and a pencil box.
26 They come here to find them. Tina can’t find her pen. This is her favorite pen. Wendy lost her schoolbag. The schoolbag is red. It’s Wendy’s favorite color. Eric lost his basketball. He likes it very much. He is sad now.
Most students can find their lost things here. I’m very happy to help them.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. Because he likes the work there.
B. Because his parents want him to work there.
C. Because Miss Liu needs his help.
D. Because he can find many things there.
(
A. Some students lost things.
B. There are many things here.
C. Can you come to help me?
D. I’m happy to work here.
(
A. Five. B. Six. C. Seven. D. Eight.
(
A. History. B. School. C. Arts. D. Sports.
My name is Shi Hao. I work in the Lost and Found Office (失物招领处) of our school. Miss Liu asks me to help her. If (如果) students find some things, they put them here. Look! Here is a blue shirt. Tim finds it. A green pen is in the shirt. Linda finds the keys and a pencil box.
26 They come here to find them. Tina can’t find her pen. This is her favorite pen. Wendy lost her schoolbag. The schoolbag is red. It’s Wendy’s favorite color. Eric lost his basketball. He likes it very much. He is sad now.
Most students can find their lost things here. I’m very happy to help them.
根据材料内容选择最佳答案。
(
C
)26. Why does Shi Hao work in the Lost and Found Office?A. Because he likes the work there.
B. Because his parents want him to work there.
C. Because Miss Liu needs his help.
D. Because he can find many things there.
(
A
)27. Which sentence can be put in the 27 ?A. Some students lost things.
B. There are many things here.
C. Can you come to help me?
D. I’m happy to work here.
(
B
)28. How many kinds of (多少种) things are mentioned (提及) in the text?A. Five. B. Six. C. Seven. D. Eight.
(
B
)29. In which part of a magazine (杂志) can you read this text?A. History. B. School. C. Arts. D. Sports.
答案:
26. C 由第一段第三句可知,刘老师叫石浩去失物招领处帮忙。27. A 由横线处下一句可知,他们来这里找东西,故可推知前一句内容应是学生丢了东西。28. B 通读全文可知,文中共提到了6样物品:衬衫、笔、钥匙、铅笔盒、书包和篮球。29. B
五、阅读表达
I am Zhang Ling. I’m a middle school student. Let me tell you something about my school and school life.
My school is big and beautiful. Can you see the new building with three floors? It’s the school library. Near the library, there is a blue building with five floors. It’s our teaching building. On every floor there are six classrooms. Next to the teaching building, there is a playground and four small gardens.
My school life is colorful. I have nine classes in a day. My favorite subject is English. After class, I usually read books in the library and take part in different after-school activities, such as playing football, playing basketball, art and science activities.
30. Is Zhang Ling a teacher?
31. How many classrooms are there on every floor in the teaching building?
32. What is Zhang Ling’s favorite subject?
33. Do you enjoy your school life? Explain (解释) why.
I am Zhang Ling. I’m a middle school student. Let me tell you something about my school and school life.
My school is big and beautiful. Can you see the new building with three floors? It’s the school library. Near the library, there is a blue building with five floors. It’s our teaching building. On every floor there are six classrooms. Next to the teaching building, there is a playground and four small gardens.
My school life is colorful. I have nine classes in a day. My favorite subject is English. After class, I usually read books in the library and take part in different after-school activities, such as playing football, playing basketball, art and science activities.
30. Is Zhang Ling a teacher?
No, she isn't.
31. How many classrooms are there on every floor in the teaching building?
Six. / There are six classrooms on every floor.
32. What is Zhang Ling’s favorite subject?
Her favorite subject is English.
33. Do you enjoy your school life? Explain (解释) why.
略
答案:
30. No, she isn't. 31. Six. / There are six classrooms on every floor. 32. Her favorite subject is English. 33. 略
查看更多完整答案,请扫码查看