第61页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
二、根据短文完成思维导图。
Dongdong likes flying kites (放风筝). It is a little (有点) windy in the afternoon. He is flying kites with his friends in the park. They are running with the kites. They are happy.

1. flying kites
2. park
3. afternoon
4. windy
Dongdong likes flying kites (放风筝). It is a little (有点) windy in the afternoon. He is flying kites with his friends in the park. They are running with the kites. They are happy.
1. flying kites
2. park
3. afternoon
4. windy
答案:
1. flying kites
2. park
3. afternoon
4. windy
2. park
3. afternoon
4. windy
三、阅读理解。
Do you do sports every day? Do you know the right way to do exercise? If(如果) you don't know, let me tell you some tips for exercise.
First, you should wear comfortable(舒适的) sports shoes and clothes when you exercise. Second, before doing sports, you must warm up, because it is good for your body. Next, take some water with you but don't drink it right after doing sports. Then, don't exercise too much in very hot or cold weather. Finally(最后), exercise four times a week, each for half an hour.
The tips are very important and good for your health and you need to follow (遵循) them.
根据材料内容选择最佳答案。
(
A. Good shoes and clothes.
B. Comfortable sports shoes and a hat.
C. Cool Shirts.
D. Comfortable sports shoes and clothes.
(
A. Because it's good for our body.
B. Because it can make us strong.
C. Because it can make us happy.
D. Because it can make us not exercise too much.
(
A. Yes, we should drink lots of.
B. No, we shouldn't.
C. Yes, we can drink only a little.
D. The text doesn't tell us.
(
A. Three times.
B. Two times.
C. Five times.
D. Four times.
(
A. How to do exercise.
B. How to buy clothes.
C. How to buy shoes.
D. When to drink water.
Do you do sports every day? Do you know the right way to do exercise? If(如果) you don't know, let me tell you some tips for exercise.
First, you should wear comfortable(舒适的) sports shoes and clothes when you exercise. Second, before doing sports, you must warm up, because it is good for your body. Next, take some water with you but don't drink it right after doing sports. Then, don't exercise too much in very hot or cold weather. Finally(最后), exercise four times a week, each for half an hour.
The tips are very important and good for your health and you need to follow (遵循) them.
根据材料内容选择最佳答案。
(
D
)1. What should you wear when you exercise?A. Good shoes and clothes.
B. Comfortable sports shoes and a hat.
C. Cool Shirts.
D. Comfortable sports shoes and clothes.
(
A
)2. Why should we warm up before doing sports?A. Because it's good for our body.
B. Because it can make us strong.
C. Because it can make us happy.
D. Because it can make us not exercise too much.
(
B
)3. Should we drink water right after doing sports?A. Yes, we should drink lots of.
B. No, we shouldn't.
C. Yes, we can drink only a little.
D. The text doesn't tell us.
(
D
)4. How many times should you exercise every week?A. Three times.
B. Two times.
C. Five times.
D. Four times.
(
A
)5. What are the tips about?A. How to do exercise.
B. How to buy clothes.
C. How to buy shoes.
D. When to drink water.
答案:
1. D 由第二段第一句可知,锻炼的时候应该穿舒服的鞋子和衣服。2. A 由第二段第二句可知,锻炼前热身对身体有好处。3. B 由第二段倒数第三句可知,锻炼后不要立刻喝水。4. D 由第二段最后一句可知,每周应锻炼四次。5. A 通读全文可知,本文主要是针对锻炼提出建议。
查看更多完整答案,请扫码查看