2025年仁爱英语同步练习册七年级英语上册仁爱版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年仁爱英语同步练习册七年级英语上册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年仁爱英语同步练习册七年级英语上册仁爱版》

二、阅读理解。
A
I am Li Hong. This is my friend, Mary. She likes taking exercise very much. She can play many ball games—ping-pong, volleyball (排球), baseball and basketball. She can play baseball well but she likes playing ping-pong best. She has one basketball and one volleyball at home. She also has many ping-pong balls and two good ping-pong bats (球拍). She is a member of the ping-pong club. She often plays it from 9:00 a.m. to 11:00 a.m. on Saturdays. She usually rides a bike to the club for half an hour. She likes playing ping-pong, because it helps her keep healthy. She hopes to be a good ping-pong player one day.
根据材料内容选择最佳答案。
(
B
)11. How many ball games can Mary play?
A. Three.
B. Four.
C. Five.
D. Six.
(
B
)12. What's Mary's favorite ball game?
A. Volleyball.
B. Ping-pong.
C. Baseball.
D. Basketball.
(
A
)13. What club is Mary in?
A. The ping-pong club.
B. The volleyball club.
C. The baseball club.
D. The basketball club.
(
C
)14. How does Mary go to the ping-pong club?
A. On foot.
B. By bus.
C. By bike.
D. By ship.
(
D
)15. What does the underlined word "healthy" mean in the text?
A. Happy.
B. Beautiful.
C. Interesting.
D. Fit.
答案: 11. B 由第四句可知,玛丽(Mary)会打乒乓球、排球、棒球和篮球,共四种球。12. B 由第五句可知,玛丽最喜欢的球类运动是乒乓球。13. A 由第八句可知,玛丽在乒乓球俱乐部。14. C 由倒数第三句可知,玛丽骑自行车去俱乐部。15. D 句意为“玛丽喜欢打乒乓球,因为它能让玛丽保持健康”。由此可推测 healthy 意为“健康的”。
B
Hello, everyone. I'm Li Yong. My English name is Jim. I have a best friend. His name is Xue Anwei. His English name is Andy. Let me introduce(介绍) him to you.
He likes doing sports, such as swimming, running and playing Chinese yo-yo. He likes swimming best. It makes him happy and healthy. He doesn't like playing football because he isn't good at it. He often swims after school with his classmates at school. On weekends, his parents often take him to the swimming pool(池) near their home. He wants to be a good swimmer(游泳运动员) one day.
Do you want to make friends with him?
根据材料内容选择最佳答案。
(
D
)16. What's Li Yong's friend's English name?
A. Xue.
B. Anwei.
C. Jim.
D. Andy.
(
C
)17. What sport does Xue Anwei like best?
A. Dancing.
B. Football.
C. Swimming.
D. Chinese yo-yo.
(
A
)18. Why doesn't Xue Anwei like football?
A. Because he isn't good at playing it.
B. Because he doesn't run fast.
C. Because his friends doesn't like it.
D. Because the weather is always bad.
(
B
)19. Where does Xue Anwei swim on weekends?
A. In the park.
B. In the swimming pool near his home.
C. In the river.
D. At school.
(
B
)20. Which is the best title(题目) for the text?
A. Li Yong's Favorite Sport
B. Li Yong's Friend
C. Xue Anwei's Favorite Sport
D. Xue Anwei's Family
答案: 16. D 由第一段倒数第二句可知,李勇朋友的英文名字叫安迪(Andy)。17. C 由第二段第二句可知,薛安伟最喜欢游泳。18. A 由第二段第四句可知,薛安伟不喜欢踢足球的原因是他不擅长。19. B 由第二段倒数第二句可知,周末薛安伟会去家附近的游泳池游泳。20. B 通读全文及由第一段最后一句可知,本文主要介绍了李勇的朋友——薛安伟。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭