2025年情景导学高中英语必修第一册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年情景导学高中英语必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



Ⅳ. 根据汉语意思完成句子
1. 如果那几个月一直下雨该怎么办?
______ ______
What if
it rained all through those months?
2. 迈克更喜欢使用互联网与他的朋友们交流。
Mike
prefers to
use the Internet ______ ______ ______
to communicate with
his friends.
3. 对他们来说,最重要的是要知道如何推广国内品牌。(主语从句;matter)
______ ______ ______ ______
What matters most to them
is to know how to promote domestic brands.
4. 得益于这项新技术,我们的产量显著提高了。
______ ______ ______ ______
Thanks to the new technology
,our production has increased significantly.
5. 数字时代使我们能够和在不同国家生活的朋友保持联系。
The digital age
enables us to stay in touch with friends who/that
live in different countries.
6. 我们应该牢记,事物都有两面性,我们不应该因噎废食、弃沙抛金。
We should
keep in mind that
every coin has two sides and that we shouldn't throw the baby out with the bathwater.
答案: 1. What if 2. prefers to; to communicate with
3. What matters most to them 4. Thanks to the new technology 5. enables us to stay in touch with friends who/that 6. keep in mind that
Ⅰ. 阅读理解
Gone are the days when you and your best friend shared everything about your life. Whether you're at fault or your friend is,mending a broken friendship is far from easy. If the relationship means a lot and you aren't willing to simply throw it away,fixing it is possible. That's what I have learned in the past months.
When I first moved to Florida,I felt so out of place. I had come from a small town out west and was so unsure of myself. Luckily,my husband and I moved into a friendly neighborhood,and things became instantly better.
For many years,my neighbor across the street and I shared happy times. But then a misunderstanding developed,and she quit speaking to me. I tried many times to speak to her about the issue and tell her how sorry I was that I had let her down. But she refused to take my phone calls and avoided me when I was outside.
During our argument,my husband and I put our house up for sale. We weren't leaving the neighborhood because of a feeling of hurt;we were having twins and needed room for our growing family.
Months later,I moved away without talking to her and putting an end to our misunderstanding. It always made me sad when I thought of how poorly it had ended. For many times I wished I would flash back to this friendship. Sometimes,I would still feel anger in my heart. At other times,I wanted to find peace again. I just hated the feelings left from our unsolved argument. It was like a scab (痂) that kept reopening and worsening with pain and upset.
About eight months after we moved,I decided to drive back into the old neighborhood. As I drove down my street,I saw my former neighbor out in her front yard washing her car. I knew that I needed to stop and greet her. I opened up the car door and got out. To my surprise,she came up and gave me a big hug. We both apologized for our actions,and I felt that closure (解脱感) had finally occurred. I was able to say I was sorry and have it accepted.
1. What does the underlined phrase “out of place” in Paragraph 2 mean?
A. Excited.
B. Uncomfortable.
C. Inspired.
D. Injured.
B

2. Why did the author sell her house and move away?
A. She had a violent quarrel with her neighbor.
B. The whole neighborhood hurt her family badly.
C. Her husband insisted that they should move away.
D. The house didn't have enough space for her family.
D

3. What can we infer from Paragraph 5?
A. The author regretted not solving the argument before moving.
B. The author felt mad at her neighbor when she moved away.
C. The author didn't know how to get along with her neighbor.
D. The author found peace whenever she recalled the memory.
A

4. Which of the following can be the best title for the passage?
A. An argument with a beloved neighbor
B. Saying goodbye to a friend
C. A friendship with an unexpected ending
D. Mending a friendship
D
答案: 1. B 2. D 3. A 4. D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭