2025年启东中学作业本九年级英语上册译林版徐州专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年启东中学作业本九年级英语上册译林版徐州专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年启东中学作业本九年级英语上册译林版徐州专版》

C
Marianne Carus, who started Cricket(《蟋蟀》) magazine in 1973 and served as Editor-in-Chief(总主编) until 2012, died on 3 March at the age of 92.

Marianne believed that “only the best of the best is good enough for the young”. In Cricket, children would find wonderful stories with beautiful art, and be encouraged by ideas in the humanities and sciences. Marianne looked for stories from around the world to awaken admiration for different peoples and cultures. Most importantly, Cricket would never talk down to children.
Marianne knew that children were filled with fun, and she wanted Cricket to be, too—“humour from the heart that makes you laugh out loud. ” And so, she named her literary magazines after a funny group of bugs(虫子), such as Ladybug and Spider.
Over the years, Cricket has been read by millions of children and given many writers and artists their start. Marianne kept a special box of “love letters” to the magazine. She treasured these letters from Cricket readers, including long-ago readers. They told her that their interest in reading had begun with Cricket.
▲ She considered other names, such as Troubadour or Taliesin, the singers and storytellers of old who travelled from one place to another to share their songs and stories. Then, one night, she was reading Isaac Bashevis Singer's memoir(回忆录) A Day of Pleasure, about his childhood in Warsaw. In it he wrote: “There was a stove in Shosha's apartment behind which there lived a cricket. It chirped the nights through all winter long. I imagined the cricket was telling a story that would never end. ” That's exactly what Marianne wanted her children's magazine to do—to tell stories that would never end! So the name Cricket became her best choice.
Thank you for everything, Marianne. May the stories, and the laughter, never end!
(
B
)7. Cricket is a magazine most probably for ______.
A. writers
B. children
C. artists
D. teachers
(
A
)8. According to the passage, Marianne ______.
A. made an effort to find the best stories
B. raised many bugs as her pets
C. replied to long-ago Cricket readers
D. started Cricket 39 years ago
(
D
)9. 创新考法——句子还原题 Which of the following can be the best to fill in “▲” in Paragraph 5?
A. How was the life of crickets?
B. When was the magazine Cricket born?
C. What did Marianne think of crickets?
D. Why did Marianne name her magazine Cricket?
(
D
)10. The best title for the passage can probably be ______.
A. The Life of a Cricket
B. Admiration for Different Cultures
C. Best Stories for the Young
D. Achievements in Marianne's Life
答案: 7. B
 【点拨】根据第二段中的“In Cricket, children would find wonderful stories with beautiful art, and be encouraged by ideas in the humanities and sciences.”可知,《蟋蟀》是一本最适合孩子们阅读的杂志。故选 B。
8. A
 【点拨】根据第二段中的“Marianne looked for stories from around the world to awaken admiration for different peoples and cultures.”可知,玛丽安娜努力寻找全世界最优秀的故事。故选 A。
9. D
 【点拨】第五段主要介绍了给杂志起名为《蟋蟀》的原因,因此 D 选项“为什么玛丽安娜把她的杂志命名为《蟋蟀》?”符合题意。故选 D。
10. D
 【点拨】通读全文可知,本文主要讲述了玛丽安娜一生最大的成就,详细介绍了她如何创办《蟋蟀》杂志。因此 D 选项“玛丽安娜的人生成就”概括了文章主旨,适合作为文章标题。故选 D。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭