2025年启东中学作业本九年级英语上册译林版徐州专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年启东中学作业本九年级英语上册译林版徐州专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年启东中学作业本九年级英语上册译林版徐州专版》

D
Wendy lived with her parents, Mr and Mrs Darling, and her brothers, John and Michael, at number 14 (the house number on their street).
The children had a nurse because the neighbours' children had nurses, and Mr Darling wanted to be like his neighbours. But the family was poor so their nurse wasn't like other children's nurses. She was a big dog and her name was Nana.
Nana put the children to bed every evening and she looked after them if they cried in the night. Her kennel was in the children's bedroom, just next to their beds.
Nana was a good nurse, but Mr Darling was a bit worried. He worried about the neighbours. Sometimes he thought, "What do they think of me? Do they think that the Darlings are a strange family because the children's nurse is a dog?" He also thought that Nana didn't like him. But Mrs Darling always said, "Nana loves you very much, George. "
The Darling family was a very happy family. Sometimes Mr and Mrs Darling and their children all danced around the sitting room together. What a lovely tie they had! But then, Peter Pan arrived!
One morning Mrs Darling found some leaves on the bedroom floor. She was surprised because it was a strange place to find leaves. When Wendy saw them, she smiled and said, "Oh! It's Peter again! He is a naughty boy! He never cleans his feet. " Wendy told her mother that Peter Pan came into their bedroom during the night. It was the first time that Mrs Darling heard about Peter Pan.
(
B
)11. How many family members were there in the Darling family?
A. Three. B. Five. C. Seven. D. Nine.
(
A
)12. Why did the family choose Nana as the children's nurse?
A. Because they were not rich enough to pay for a nurse.
B. Because the children loved Nana better than anyone else.
C. Because the parents were too busy to look after the children.
D. Because they wanted a nurse that was the same as their neighbours'.
(
C
)13. What does the underlined phrase "Her kennel" in Paragraph 3 mean?
A. Nana's food. B. Nana's toy.
C. Nana's house. D. Nana's clothes.
(
D
)14. What was Mr Darling really worried about?
A. If the dog could take good care of his children.
B. Where he could find a nurse just like his neighbours.
C. How his children could get along well with the nurse.
D. What his neighbours would think about him and his family.
(
A
)15. Which of the following best describes Peter Pan according to this passage?
A. Wendy got to know him earlier than her mother.
B. Mrs Darling invited him home to play with the children.
C. He shared happiness with the Darling family all the time.
D. He was a clever boy playing with the children every morning.
答案: 11. B
 【点拨】根据第一段中“Wendy lived with her parents, Mr and Mrs Darling, and her brothers, John and Michael”可知,达林家有五口人,温迪和她的父母,以及她的兄弟约翰和迈克尔。故选 B。
12. A
 【点拨】根据“Mr Darling wanted to be like his neighbours. But the family was poor so their nurse wasn't like other children's nurses.”可知,因为这家人很穷,没有足够的钱去请保姆,所以他们选择娜娜——一条狗来做孩子们的保姆。故选 A。
13. C
 【点拨】根据“She was a big dog and her name was Nana.”以及第三段内容可知,娜娜是一条狗,每天晚上照顾孩子们,可以推知是它的“狗窝”在孩子们的卧室里,就在床的旁边。故选 C。
14. D 【点拨】根据“He worried about the neighbours. Sometimes he thought, *What do they think of me? Do they think that the Darlings are a strange family because the children's nurse is a dog?*”可知,达林先生真正担心的是邻居会怎么看他和他的家人。故选 D。
15. A
 【点拨】根据“She was surprised because it was a strange place to find leaves. When Wendy saw them, she smiled and said.‘Oh! It's Peter again! He is a naughty boy! He never cleans his feet.’”可知,温迪对彼得非常了解,说明她早就和彼得认识。故选 A。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭