2025年启东中学作业本九年级英语上册译林版徐州专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年启东中学作业本九年级英语上册译林版徐州专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年启东中学作业本九年级英语上册译林版徐州专版》

D
Judy was about to turn 7 years old when her
mum suggested a new way to celebrate her
birthday.“ What would you think about donating
your gifts to a children's hospital?" her mum
said.
At first,Judy wasn't sure.Then she gave it some thought.“ It can be a good idea,” Judy told TIME for Kids.
" I already had everything I needed,and these kids that were going through things at the hospital-they needed it more than I did."
Now a freshman in high school,Judy continues to bring joy to kids and teens being treated for serious illnesses.In
December 2023,it was her 9 th year to donate her birthday gifts to the children's hospital in San Antonio,Texas.
" Just to see their little faces when she hands them the gifts,that's always been our favourite part," says Judy's mum,So ndra Perez.“ Seeing the kids ’,reactions just touches our heart."
Kids, 10 and older are more often hospitalized for mental health problems.Whatever the patient's age, a hospital stay can be stressful.Judy's effort is a bright light during a difficult time.
Along with an invitation to Judy's party,her friends get a list of gift ideas for kids at the hospital.For the smallest patients,gifts might include building blocks or toy trains.
“ And for the teenagers,my age or older," Judy says,"“ it might be nail polish or books."
After the first round of donations,Judy shares the list with family, coaches, and teammates. The number of donations 66 grows every year,99 she says,but she doesn't keep
an exact count.Instead,she judges by sight." We measure
how much of the carpet(地毯)it covers in our living room,”
Judy says." Last year,it covered the whole carpet."
Then it's time to share the gifts with kids at the
hospital.“ Seeing other people's happiness-that's all that
matters to me," Judy says.
Natalie Gutierrez works in the public relations office at
the children's hospital.She has seen firsthand the influence of
Judy's gift-giving.“ She puts smiles on the faces of these little
patients in our hospital and on our nurses and doctors."
Gutierrez says.“ They are all amazed at how generous she was at such a young age."
Judy's efforts to help kids in the hospital have encouraged others to follow in her footsteps.Friends have collected and donated gifts for their birthdays too.And Judy says her 11-year-old twin sister helps animals by donating to the Humane Society.
" Giving to others,it's just a good feeling to have at the end of the day," Judy says." I want to keep doing this as long as I can."
(
C
)11.How many times has she donated her gifts to the
children's hospital before 2024?
A.7. B.8. C.9. D.10.
(
D
)12.Why does the author use “ a bright light " to
describe Judy's effort in Paragraph 5?
A.Because she manages to cure these kids' illness by herself.
B.Because she donates money to them to help them get better treatment.
C.Because she helps the doctors and nurses a lot with their work.
D.Because she brings these kids happiness during their difficult time.
(
C
)13.What does the underlined word “ They ” include in
Paragraph 9?
① Natalie Gutierrez ② doctors ③ Judy's twin sister ④ little patients ⑤ nurses
A.①②④ B.③④⑤
C.②④⑤ D.①③⑤
(
D
)14.What can we know from this passage?
A.Judy was unhappy when her mum suggeSted her to donate her gifts.
B.Judy donates the same gifts to kids in the
hospital every year.
C.Judy's twin sister also helps children in hospital
because of Judy..
D.More and more people choose to donate gifts
like Judy..
(
D
)15.Which could be the best title for the passage?
A.Celebrate Often,Think __ f ten
B.Need Much,See Much
C.Smile Much,Work Much
D.Do good,Feel Good
答案: 11. C
 【点拨】根据“In December 2023, it was her 9th year to donate her birthday gifts to the children's hospital in San Antonio, Texas.”可知,2023 年是她向德克萨斯州圣安东尼奥儿童医院捐赠生日礼物的第 9 个年头,也就是在 2024 年前,她已捐赠了 9 次。故选 C。
12. D
 【点拨】根据“Whatever the patient's age, a hospital stay can be stressful. Judy's effort is a bright light during a difficult time.”可知,因为她在孩子们困难的时候给他们带来了快乐。故选 D。
13. C
 【点拨】根据倒数第三段可知,they 指代“little patients, nurses, doctors”。故选 C。
14. D
 【点拨】根据倒数第二段可知,越来越多的人选择像 Judy 一样捐赠礼物。故选 D。
15. D
 【点拨】通读全文以及根据“'Giving to others, it's just a good feeling to have at the end of the day,' Judy says.”可知,本文主要讲述了 Judy 在妈妈的提议下,把自己的生日礼物捐给了儿童医院,既帮助了别人,也给自己带来了美好的感受,因此 D 项“做好事,感觉良好”概括了文章主旨,适合作为文章标题。故选 D。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭