第79页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
1.It may not be a great
A.lesson
B.direction
C.help
D.suggestion
D
.But before a better one is put forward,we'd better take it.A.lesson
B.direction
C.help
D.suggestion
答案:
D 句意:这个建议可能不太好。但在更好的建议提出之前,我们最好接受它。
The hotel provides us
A.for ; for
B.with ;/
C.for ;/
D.with ; to
with
hot water even at night! And it can also offer us with
food any time.A.for ; for
B.with ;/
C.for ;/
D.with ; to
答案:
B 动词短语 provide sb. with sth. 和 offer sb. sth. 均意为“为某人提供某物”。
3.--Millie,how are you feeling today?
-Even
A.good
B.better
C.worse
D.bad
-Even
worse
.I think I must go to the doctor's again.A.good
B.better
C.worse
D.bad
答案:
C 根据空前的 Even 可知,此处用比较级形式;根据“I think I must go to the doctor's again.”可知,此处指感觉更糟。
4.While taking part in the conversation,a good listener
A.avoids
B.offers
C.copies
D.saves
B
ideas and raises questions to keep the talk going on.A.avoids
B.offers
C.copies
D.saves
答案:
B 根据“a good listener... ideas and raises questions to keep the talk going on”可知是提出想法和问题。
5.-Xiao Hai won first prize at the school art festival.-Wonderful ! I am
A.looking forward to
B.taking care of
C.getting used to
D.getting along with
looking forward to
his next performance.A.looking forward to
B.taking care of
C.getting used to
D.getting along with
答案:
A 根据语境可知是期待他的下次演出。
二、完形填空。(每小题1.5分,共15分)
Dear Bruce,
Thanks for your email. I'm looking forward to the exchange(交流)too !
Anyway,about the 1
First of all, 3
The school's pretty strict about phones. Of course you can 7
In short, it's a good school and the teachers are kind. You really don't have to worry about anything here.Hope my advice is 10
Yours,
Sarah
1.A.interviews B.hobbies C.marks D.rules
2.A.strict B.fair C.modern D.sure
3.A.questions B.reports C.clothes D.subjects
4.A.or B.so C.for D.but
5.A.borrow B.wear C.receive D.sell
6.A.clean B.dry C.warm D.new
7.A.bring B.return C.compare D.repair
8.A.hand out B.throw away C.turn off D.pick up
9.A.money B.food C.paper D.water
10.A.helpful B.similar C.secret D.free
Dear Bruce,
Thanks for your email. I'm looking forward to the exchange(交流)too !
Anyway,about the 1
D
and things.The school here isn't very 2A
about most things, but there are a few things you need to know.First of all, 3
C
.You can wear what you want, 4D
you can't wear jeans with holes in them.You should 5B
comfortable clothes. And it'll be cold when you're here so you'd better bring some 6C
clothes.The school's pretty strict about phones. Of course you can 7
A
them,but you have to 8C
the phones and keep them in a place as you are required before class.You can't just mute(消除……的声音)them.And you can bring 9B
to school but you must eat it outside the classroom during the break.If it's raining,you can eat in the classroom.In short, it's a good school and the teachers are kind. You really don't have to worry about anything here.Hope my advice is 10
A
to you.Write again soon,OK?And tell me if there's anything else you need to know.Yours,
Sarah
1.A.interviews B.hobbies C.marks D.rules
2.A.strict B.fair C.modern D.sure
3.A.questions B.reports C.clothes D.subjects
4.A.or B.so C.for D.but
5.A.borrow B.wear C.receive D.sell
6.A.clean B.dry C.warm D.new
7.A.bring B.return C.compare D.repair
8.A.hand out B.throw away C.turn off D.pick up
9.A.money B.food C.paper D.water
10.A.helpful B.similar C.secret D.free
答案:
1. D 根据 You can wear what you want 可知,提到了需要遵守的校规。
2. A 根据“The school here isn't very... about most things, but there are a few things you need to know.”可知,前半句应是说这所学校对于大多数事情并不严格。
3. C 根据 You can wear what you want 可知,此处提到了穿衣服方面的要求。
4. D you can't wear jeans with holes in them 与前半句是转折关系。
5. B 根据 comfortable clothes 可知,应穿舒服的衣服。
6. C 根据 And it'll be cold 可知,要带一些暖和的衣服。
7. A 根据“The school's pretty strict about phones. Of course you can... them, but you...”可知,可以把手机带到学校。
8. C 根据“but you have to... the phones and keep them in a place as you are required before class. You can't just mute them.”可知,在上课前把手机关机。
9. B 根据 but you must eat it 可知,可以带食物。
10. A 根据“Hope my advice is... to you.”可知,希望自己的建议是有帮助的。
2. A 根据“The school here isn't very... about most things, but there are a few things you need to know.”可知,前半句应是说这所学校对于大多数事情并不严格。
3. C 根据 You can wear what you want 可知,此处提到了穿衣服方面的要求。
4. D you can't wear jeans with holes in them 与前半句是转折关系。
5. B 根据 comfortable clothes 可知,应穿舒服的衣服。
6. C 根据 And it'll be cold 可知,要带一些暖和的衣服。
7. A 根据“The school's pretty strict about phones. Of course you can... them, but you...”可知,可以把手机带到学校。
8. C 根据“but you have to... the phones and keep them in a place as you are required before class. You can't just mute them.”可知,在上课前把手机关机。
9. B 根据 but you must eat it 可知,可以带食物。
10. A 根据“Hope my advice is... to you.”可知,希望自己的建议是有帮助的。
三、阅读理解。(每小题2分,共20分)
A
Manor Park School has a gym, ten
classrooms,a library and a kitchen.Teachers never give students tests.There are lessons but students don't have to have them.If they don't want to study,they can play games,talk with friends or watch TV.If students want to learn something,they can ask for lessons or teach themselves. Anyone can go to these classes,from the youngest students,who are five,to the oldest students,who are 18.Often students teach the classes themselves.
Thirteen-year-old Lewis teaches a Science class to a group of older students.He says he's very interested in Science and reads a lot about it.It helps him be a teacher.He's going to give more classes over the next few weeks so that he can make himself better and better.
__ ther subjects are Chinese,Maths,Movie Making,Art,Music and so on. A teacher r says,“ It's not very important for children to learn hard things. They just forget them.
They need to learn how to learn.Then,when they're interested in something,they know how to find out about it by themselves."
(
A.doesn't want students to study
B.doesn't give students tests
C.thinks homework is useless
D.only asks students to teach themselves
(
A.students can do nothing they want to do
B.teachers make students learn hard things
C.there are many different subjects for
students
D.many students are interested in Science
(
A.may be of different ages
B.are always taught by teachers
C.can't play games
D.have four lessons a day
(
A.Chinese. B.Maths.
C.Science. D.Music.
(
A.There are many tests in the school.
B.It is important to learn how to learn.
C.It is easy for students to remember hard things.
D.Hard work is the most important thing.
A
Manor Park School has a gym, ten
classrooms,a library and a kitchen.Teachers never give students tests.There are lessons but students don't have to have them.If they don't want to study,they can play games,talk with friends or watch TV.If students want to learn something,they can ask for lessons or teach themselves. Anyone can go to these classes,from the youngest students,who are five,to the oldest students,who are 18.Often students teach the classes themselves.
Thirteen-year-old Lewis teaches a Science class to a group of older students.He says he's very interested in Science and reads a lot about it.It helps him be a teacher.He's going to give more classes over the next few weeks so that he can make himself better and better.
__ ther subjects are Chinese,Maths,Movie Making,Art,Music and so on. A teacher r says,“ It's not very important for children to learn hard things. They just forget them.
They need to learn how to learn.Then,when they're interested in something,they know how to find out about it by themselves."
(
B
)1.Manor Park School ______.A.doesn't want students to study
B.doesn't give students tests
C.thinks homework is useless
D.only asks students to teach themselves
(
C
)2.In Manor Park School,______.A.students can do nothing they want to do
B.teachers make students learn hard things
C.there are many different subjects for
students
D.many students are interested in Science
(
A
)3.In the classes,students ______.A.may be of different ages
B.are always taught by teachers
C.can't play games
D.have four lessons a day
(
C
)4.Which subject is Lewis interested in?A.Chinese. B.Maths.
C.Science. D.Music.
(
B
)5.What do we learn from the last paragraph?A.There are many tests in the school.
B.It is important to learn how to learn.
C.It is easy for students to remember hard things.
D.Hard work is the most important thing.
答案:
1. B 细节理解题。根据文章第一段中的“Teachers never give students tests.”可知,这个学校的老师不让学生考试。
2. C 推理判断题。根据“There are lessons... lessons or teach themselves.”和“Other subjects are...”可推知,这所学校有许多不同的科目。
3. A 推理判断题。根据文章第一段中的“Anyone can go to these classes, from the youngest students, who are five, to the oldest students, who are 18.”可推知,上课的学生可能是不同的年龄。
4. C 细节理解题。根据文章最后一段中的“Thirteen-year-old Lewis... in Science and reads a lot about it.”可知是对科学感兴趣。
5. B 推理判断题。根据文章最后一段中的“They need to learn how to learn. Then, when they're interested in something, they know how to find out about it by themselves.”可知,知道如何学习很重要。
2. C 推理判断题。根据“There are lessons... lessons or teach themselves.”和“Other subjects are...”可推知,这所学校有许多不同的科目。
3. A 推理判断题。根据文章第一段中的“Anyone can go to these classes, from the youngest students, who are five, to the oldest students, who are 18.”可推知,上课的学生可能是不同的年龄。
4. C 细节理解题。根据文章最后一段中的“Thirteen-year-old Lewis... in Science and reads a lot about it.”可知是对科学感兴趣。
5. B 推理判断题。根据文章最后一段中的“They need to learn how to learn. Then, when they're interested in something, they know how to find out about it by themselves.”可知,知道如何学习很重要。
查看更多完整答案,请扫码查看