第97页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
TEST 15 原创 A 阅读理解
主题范畴:人与自然(自然生态) 语篇类型:应用文 词数:205 难度:★★★☆☆ 建议用时:6分钟 参考答案:P222
| Polar Bears | |

| Polar bears live in the Arctic(北极). Their thick fur keeps them warm in freezing temperatures. Polar bears usually hunt seals(海豹) and fish. They are great swimmers, able to swim many kilometers in search of food. | |
| American Black Bears | |

| American black bears are easy to see in North America. Different from their name, they have many colors, including black, brown and even white. Black bears are excellent climbers and often run away from danger by climbing trees. They eat plants, fruits and small animals. | |
| Spectacled Bears(眼镜熊) | |

| Spectacled bears are the only bear species native to(原产于) South America. They are named for the special white markings around their eyes, which look like glasses. Spectacled bears live in the Andean mountain forests and feed mainly on fruits and plants. They are good at climbing and often rest in trees. | |
| Sun Bears | |

| Sun bears are the smallest bears in the world. They live in Southeast Asia. Sun bears have long tongues(舌头), which they use to get honey. So they are often called “honey bears”. They eat fruits, insects and small animals. | |
1 What do Polar Bears usually eat?
A. Seals and fish.
B. Honey and insects.
C. Fruits and plants.
D. Plants and small animals.
2 How many colors do American Black Bears have according to the passage?
A. One.
B. Two.
C. Three.
D. Four.
3 Why do Spectacled Bears get their name?
A. Because their eyesight is very poor.
B. Because their eyes look like sunglasses.
C. Because they do well in searching for food.
D. Because there are special white markings around their eyes.
4 Where can Sun bears be found?
A. In the Arctic.
B. In Southeast Asia.
C. In South America.
D. In North America.
5 What do American Black Bears and Spectacled Bears have in common?
A. Both of them are good at climbing trees.
B. Both of them swim far away to find food.
C. Both of them use their long tongues to get honey.
D. Both of them are used to living in freezing temperatures.
主题范畴:人与自然(自然生态) 语篇类型:应用文 词数:205 难度:★★★☆☆ 建议用时:6分钟 参考答案:P222
| Polar Bears | |
| Polar bears live in the Arctic(北极). Their thick fur keeps them warm in freezing temperatures. Polar bears usually hunt seals(海豹) and fish. They are great swimmers, able to swim many kilometers in search of food. | |
| American Black Bears | |
| American black bears are easy to see in North America. Different from their name, they have many colors, including black, brown and even white. Black bears are excellent climbers and often run away from danger by climbing trees. They eat plants, fruits and small animals. | |
| Spectacled Bears(眼镜熊) | |
| Spectacled bears are the only bear species native to(原产于) South America. They are named for the special white markings around their eyes, which look like glasses. Spectacled bears live in the Andean mountain forests and feed mainly on fruits and plants. They are good at climbing and often rest in trees. | |
| Sun Bears | |
| Sun bears are the smallest bears in the world. They live in Southeast Asia. Sun bears have long tongues(舌头), which they use to get honey. So they are often called “honey bears”. They eat fruits, insects and small animals. | |
1 What do Polar Bears usually eat?
A. Seals and fish.
B. Honey and insects.
C. Fruits and plants.
D. Plants and small animals.
2 How many colors do American Black Bears have according to the passage?
A. One.
B. Two.
C. Three.
D. Four.
3 Why do Spectacled Bears get their name?
A. Because their eyesight is very poor.
B. Because their eyes look like sunglasses.
C. Because they do well in searching for food.
D. Because there are special white markings around their eyes.
4 Where can Sun bears be found?
A. In the Arctic.
B. In Southeast Asia.
C. In South America.
D. In North America.
5 What do American Black Bears and Spectacled Bears have in common?
A. Both of them are good at climbing trees.
B. Both of them swim far away to find food.
C. Both of them use their long tongues to get honey.
D. Both of them are used to living in freezing temperatures.
答案:
1. A 细节理解题。根据表格第一栏中的“Polar bears usually hunt seals and fish.”可知,北极熊通常捕食海豹和鱼类。也就是说,它们经常吃海豹和鱼类。
2. C 细节理解题。根据表格第二栏中的“they have many colors, including black, brown and even white”可知,美洲黑熊有很多种颜色,包括黑色、棕色,甚至是白色。由此可知,文中提到的美洲黑熊有三种颜色。
3. D 细节理解题。根据表格第三栏中的“They are named for the special white markings around their eyes, which look like glasses.”可知,眼镜熊因眼睛周围有像眼镜一样的特殊白色斑纹而得名。
4. B 细节理解题。根据表格最后一栏中的“They live in Southeast Asia.”可知,马来熊生活在东南亚地区。
5. A 细节理解题。根据表格第二栏中的“Black bears are excellent climbers and often run away from danger by climbing trees.”可知,美洲黑熊善于攀爬,经常通过爬树来逃离危险。再根据表格第三栏中的“They are good at climbing and often rest in trees.”可知,眼镜熊善于攀爬,经常在树上休息。由此可知,美洲黑熊和眼镜熊都擅长爬树。
2. C 细节理解题。根据表格第二栏中的“they have many colors, including black, brown and even white”可知,美洲黑熊有很多种颜色,包括黑色、棕色,甚至是白色。由此可知,文中提到的美洲黑熊有三种颜色。
3. D 细节理解题。根据表格第三栏中的“They are named for the special white markings around their eyes, which look like glasses.”可知,眼镜熊因眼睛周围有像眼镜一样的特殊白色斑纹而得名。
4. B 细节理解题。根据表格最后一栏中的“They live in Southeast Asia.”可知,马来熊生活在东南亚地区。
5. A 细节理解题。根据表格第二栏中的“Black bears are excellent climbers and often run away from danger by climbing trees.”可知,美洲黑熊善于攀爬,经常通过爬树来逃离危险。再根据表格第三栏中的“They are good at climbing and often rest in trees.”可知,眼镜熊善于攀爬,经常在树上休息。由此可知,美洲黑熊和眼镜熊都擅长爬树。
查看更多完整答案,请扫码查看