第115页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
① What does Alice's father want to do?
A. Drive the ship.
B. Win a race.
C. Help Alice with her plan.
D. Know enemies' plan.
② What happened during Howell's ocean trip?
A. Someone told him a secret.
B. He helped to catch a criminal.
C. Someone broke the plastic pool.
D. He hurt himself in the small pool.
③ Why did Howell choose to go back to 1936?
A. Because he liked to travel with his parents.
B. Because he wanted to know the secret of Queen Mary.
C. Because he missed a trip from Southampton to New York.
D. Because he hoped to travel on the ship that mentioned in his book.
④ What can we know about Mysteries at Sea: Peril on the Atlantic?
A. Its story is about family.
B. It is based on a true story.
C. It has only three characters.
D. Its story happened in the 1930s.
⑤ The main purpose of the passage is to ______.
A. tell us a good writer
B. help us make more friends
C. introduce an interesting book
D. make children interested in science
A. Drive the ship.
B. Win a race.
C. Help Alice with her plan.
D. Know enemies' plan.
B
② What happened during Howell's ocean trip?
A. Someone told him a secret.
B. He helped to catch a criminal.
C. Someone broke the plastic pool.
D. He hurt himself in the small pool.
C
③ Why did Howell choose to go back to 1936?
A. Because he liked to travel with his parents.
B. Because he wanted to know the secret of Queen Mary.
C. Because he missed a trip from Southampton to New York.
D. Because he hoped to travel on the ship that mentioned in his book.
D
④ What can we know about Mysteries at Sea: Peril on the Atlantic?
A. Its story is about family.
B. It is based on a true story.
C. It has only three characters.
D. Its story happened in the 1930s.
D
⑤ The main purpose of the passage is to ______.
A. tell us a good writer
B. help us make more friends
C. introduce an interesting book
D. make children interested in science
C
答案:
① B 细节理解题。根据第一栏中的“While her sailor father is trying to win the famous Blue Ribbon Race”可知,Alice的水手父亲正试图赢得著名的Blue Ribbon比赛。
② C 细节理解题。根据采访中第一个回答中的“one morning we were shocked to arrive and find that it had been broken down”可知,有人破坏了塑料游泳池。
③ D 细节理解题。根据采访中第二个回答中的“so I could travel on the Queen Mary, which I wrote about in my book Peril on the Atlantic”可知,Howell选择重返1936年是因为他希望可以乘坐他书中提到的船去旅行。
④ D 细节理解题。根据第一栏最后一句“This historical adventure will take you back in time to the 1930s.”可知,这场历史冒险将带你回到20世纪30年代。由此可知,Mysteries at Sea: Peril on the Atlantic的故事发生在20世纪30年代。
⑤ C 推理判断题。根据文章内容可知,本文围绕着A.M. Howell的作品《海上之谜:大西洋上的危险》进行了介绍,并且还介绍了一段对作者的采访,采访内容与本书有关。因此可推知,这篇文章的目的是介绍这本有趣的书。
② C 细节理解题。根据采访中第一个回答中的“one morning we were shocked to arrive and find that it had been broken down”可知,有人破坏了塑料游泳池。
③ D 细节理解题。根据采访中第二个回答中的“so I could travel on the Queen Mary, which I wrote about in my book Peril on the Atlantic”可知,Howell选择重返1936年是因为他希望可以乘坐他书中提到的船去旅行。
④ D 细节理解题。根据第一栏最后一句“This historical adventure will take you back in time to the 1930s.”可知,这场历史冒险将带你回到20世纪30年代。由此可知,Mysteries at Sea: Peril on the Atlantic的故事发生在20世纪30年代。
⑤ C 推理判断题。根据文章内容可知,本文围绕着A.M. Howell的作品《海上之谜:大西洋上的危险》进行了介绍,并且还介绍了一段对作者的采访,采访内容与本书有关。因此可推知,这篇文章的目的是介绍这本有趣的书。
查看更多完整答案,请扫码查看