第43页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
主题范畴:人与社会(文学) 语篇类型:应用文 词数:175 难度:★★☆☆☆ 建议用时:6分钟 参考答案:P203 全文翻译
| Teaching Tornero by Georgeanne Irvine Tornero is a two-toed sloth(二趾树懒) who lives at the San Diego Zoo. When he was born in 2019, he weighed less than a pound. Read about how he was cared for to become the 18-pound, healthy sloth he is today. ||

| Epic Animal Journeys by Ed Brown Birds, fish, and other animals are born knowing how to migrate (move from one area to another). How do fish cross oceans and birds fly to a different place—and not get lost? With great descriptions(形容), this book explains how they do it. ||

| Detector Dogs, Dynamite Dolphins by Christina Couch and Cara Giamo This book talks about animals that have special abilities(能力), including a dog that is trained to find killer whales. You'll see many photos and pictures in this book. ||

| The Who, What, Why of Zoology by Jules Howard This book describes how researchers study and communicate with animals. It is an exciting book in the field of science and animals. It brings science to life and is a perfect book for readers aged 8-12. ||

1 What can we know about Tornero?
A. He loses one of his toes.
B. He was well taken care of.
C. He is thin and active.
D. He was born in 2009.
2 What does Epic Animal Journeys mainly talk about?
A. How to train dogs.
B. How animals migrate.
C. How to make a quick journey.
D. How researchers communicate with animals.
3 Which of the following is written by two writers?
A. Teaching Tornero.
B. Epic Animal Journeys.
C. The Who, What, Why of Zoology.
D. Detector Dogs, Dynamite Dolphins.
4 Who might be interested in reading The Who, What, Why of Zoology most?
A. A doctor who treats animals.
B. A teacher who teaches geography.
C. A pupil who likes science and animals.
D. A film maker who is making a sci-fi movie.
5 In which part of a magazine can we find the passage most?
A. Art.
B. People.
C. Animals.
D. Science.
| Teaching Tornero by Georgeanne Irvine Tornero is a two-toed sloth(二趾树懒) who lives at the San Diego Zoo. When he was born in 2019, he weighed less than a pound. Read about how he was cared for to become the 18-pound, healthy sloth he is today. ||
| Epic Animal Journeys by Ed Brown Birds, fish, and other animals are born knowing how to migrate (move from one area to another). How do fish cross oceans and birds fly to a different place—and not get lost? With great descriptions(形容), this book explains how they do it. ||
| Detector Dogs, Dynamite Dolphins by Christina Couch and Cara Giamo This book talks about animals that have special abilities(能力), including a dog that is trained to find killer whales. You'll see many photos and pictures in this book. ||
| The Who, What, Why of Zoology by Jules Howard This book describes how researchers study and communicate with animals. It is an exciting book in the field of science and animals. It brings science to life and is a perfect book for readers aged 8-12. ||
1 What can we know about Tornero?
A. He loses one of his toes.
B. He was well taken care of.
C. He is thin and active.
D. He was born in 2009.
2 What does Epic Animal Journeys mainly talk about?
A. How to train dogs.
B. How animals migrate.
C. How to make a quick journey.
D. How researchers communicate with animals.
3 Which of the following is written by two writers?
A. Teaching Tornero.
B. Epic Animal Journeys.
C. The Who, What, Why of Zoology.
D. Detector Dogs, Dynamite Dolphins.
4 Who might be interested in reading The Who, What, Why of Zoology most?
A. A doctor who treats animals.
B. A teacher who teaches geography.
C. A pupil who likes science and animals.
D. A film maker who is making a sci-fi movie.
5 In which part of a magazine can we find the passage most?
A. Art.
B. People.
C. Animals.
D. Science.
答案:
1. B 推理判断题。根据 Teaching Tornero 部分中的“When he was born in 2019, he weighed less than a pound. Read about how he was cared for to become the 18-pound, healthy sloth he is today.”可知,Tornero 刚出生时体重不到 1 磅,现在体重已经有 18 磅重,是一只非常健康的树懒。由此可推知,它在动物园中被照顾得很好。
2. B 细节理解题。根据 Epic Animal Journeys 部分中的“Birds, fish, and other animals are born knowing how to migrate ( move from one area to another).”可知,鸟类、鱼类和其他动物天生就知道如何迁徙;再结合“With great descriptions, this book explains how they do it.”可知,Epic Animal Journeys 这本书主要介绍了动物是如何迁徙的。
3. D 细节理解题。根据 Detector Dogs, Dynamite Dolphins 部分中的“by Christina Couch and Cara Giaimo”可知,Detector Dogs, Dynamite Dolphins 这本书是由两位作者 Christina Couch 和 Cara Giaimo 共同完成的。
4. C 推理判断题。根据 The Who, What, Why of Zoology 部分中的“It is an exciting book in the field of science and animals...readers aged 8-12.”可知,The Who, What, Why of Zoology 是一本令人兴奋的科学与动物领域的书。它将科学带入生活,是一本适合 8 至 12 岁读者的完美读物。由此可推知,喜欢科学和动物的小学生最有可能对本书产生兴趣。
5. C 推理判断题。通读全文可知,本文介绍了四本和动物有关的英文原版书。由此可推知,我们可能会在杂志的“动物”版块找到本文。
2. B 细节理解题。根据 Epic Animal Journeys 部分中的“Birds, fish, and other animals are born knowing how to migrate ( move from one area to another).”可知,鸟类、鱼类和其他动物天生就知道如何迁徙;再结合“With great descriptions, this book explains how they do it.”可知,Epic Animal Journeys 这本书主要介绍了动物是如何迁徙的。
3. D 细节理解题。根据 Detector Dogs, Dynamite Dolphins 部分中的“by Christina Couch and Cara Giaimo”可知,Detector Dogs, Dynamite Dolphins 这本书是由两位作者 Christina Couch 和 Cara Giaimo 共同完成的。
4. C 推理判断题。根据 The Who, What, Why of Zoology 部分中的“It is an exciting book in the field of science and animals...readers aged 8-12.”可知,The Who, What, Why of Zoology 是一本令人兴奋的科学与动物领域的书。它将科学带入生活,是一本适合 8 至 12 岁读者的完美读物。由此可推知,喜欢科学和动物的小学生最有可能对本书产生兴趣。
5. C 推理判断题。通读全文可知,本文介绍了四本和动物有关的英文原版书。由此可推知,我们可能会在杂志的“动物”版块找到本文。
查看更多完整答案,请扫码查看