精英家教网 > 练习册解析答案 > 新课程能力培养八年级英语人教版 > 第69页解析答案
新课程能力培养八年级英语人教版

新课程能力培养八年级英语人教版

注:当前书本只展示部分页码答案,查看完整答案请下载作业精灵APP。练习册新课程能力培养八年级英语人教版答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。

三、阅读与表达
Dear Susan,
How are you? I'm going to visit Hong Kong with Mom and Dad next month. We'll arrive on the second of August. It's so exciting! We can meet each other soon! I will spend a day in Ocean Park on the third of August. I know that you've visited Ocean Park many times before. Can you give me some advice on what to see in Ocean Park? I would also like to visit you at your home on the fourth of August. Are you free on that day? I've bought a present for you. I think you'll love it. By the way, would you like to go to Disneyland with me? I really want to take some photos with you in Disneyland. You know, I love the famous cartoon characters of Disney such as Snow White and Mickey Mouse very much. I know you love them, too. When can you go to Disneyland with me? Please let me know. I'll stay until the ninth of August and go back to England on that day. See you soon.
Love,
Lily
1. Where is Lily going next month?
2. How long is Lily going to spend in Ocean Park?
3. What is Lily going to do on the fourth of August?
4. What is Lily going to do in Disneyland?
5. When is Lily going back to England?
答案:1. She is going to visit Hong Kong.
解析:根据信中“I'm going to visit Hong Kong with Mom and Dad next month.”可知答案。
2. A day.
解析:根据“I will spend a day in Ocean Park on the third of August.”可知答案。
3. She is going to visit Susan at Susan's home.
解析:根据“I would also like to visit you at your home on the fourth of August.”可知答案。
4. She really wants to take some photos with Susan.
解析:根据“I really want to take some photos with you in Disneyland.”可知答案。
5. On the ninth of August.
解析:根据“I'll stay until the ninth of August and go back to England on that day.”可知答案。