精英家教网 > 练习册解析答案 > 新课程能力培养八年级英语人教版 > 第33页解析答案
新课程能力培养八年级英语人教版

新课程能力培养八年级英语人教版

注:当前书本只展示部分页码答案,查看完整答案请下载作业精灵APP。练习册新课程能力培养八年级英语人教版答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。

三、阅读与表达
The name of my best friend is Joyce. She is my best friend and cares about me a lot. She always helps me. I met her in Class 6 and became best friends. She is my true friend because she understands me very well and cares about my every need. I like her very much. I never had any friends like her ever before. She comes to my home and I also go to her home. Our parents respect (尊重) us very much and like our friendship. She is so precious (珍贵的) to me that I never want to lose her. Whenever I get absent (缺席的) from the class, she helps me do all the left homework and classwork.
She is similar to me in many ways. She never argues with me and describes me well no matter what I get stuck in. She is an open-minded girl and never feels bad for my misbehaviour. She is very funny in nature and makes me laugh through her interesting jokes and talks in our spare time. She is very cute and attractive, and attracts everyone through her smile and a nice way of talk. She always encourages me to do better in the class and exams. We are good at sports and academic activities. We manage to share things in difficult times. We always perform better in the class tests and main exams.
1. Why does the writer think Joyce is a true friend?
2. What does Joyce help her to do when she gets absent from the class?
3. What's Joyce like?
4. What does Joyce always encourage her to do?
5. What are they good at?
答案:1. Because she understands the writer very well and cares about her every need.
解析:根据第一段“She is my true friend because she understands me very well and cares about my every need.”可知答案。
2. She helps her do all the left homework and classwork.
解析:第一段提到“Whenever I get absent from the class, she helps me do all the left homework and classwork.”,据此回答。
3. She is open-minded, funny, cute, attractive and understanding.
解析:第二段描述“She is an open-minded girl... She is very funny in nature... She is very cute and attractive... she understands me very well”,总结可得。
4. To do better in the class and exams.
解析:由第二段“She always encourages me to do better in the class and exams.”可知答案。
5. They are good at sports and academic activities.
解析:根据第二段“We are good at sports and academic activities.”直接得出答案。