2025年学霸组合训练七年级英语上册译林版扬州专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年学霸组合训练七年级英语上册译林版扬州专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年学霸组合训练七年级英语上册译林版扬州专版》

五、阅读表达(每小题2分,满分10分)
阅读短文,回答下面5个问题。(每题答案不超过10个词)
It was a bright and sunny morning on March 16th as the students of Princeton High School gathered on campus(校园), talking with excitement. The air was full of laughter, chatter, and the clatter of students’ backpacks. The teachers were ready to lead the way and make sure of a safe, memorable and educational(有教育意义的) experience.
We were setting out on a school trip to Oceanview National Park by bus. As the buses went into the park, all of us were greeted by the beautiful sights of trees, a clear lake, and the sound of singing birds. We could not wait to explore(探索) the park.
The students became smaller groups and set off(出发) to explore the park. We came across different kinds of wildlife as we explored, from cute squirrels to colourful birds. My best friend, Mike, was surprised at the breath-taking waterfalls(瀑布) falling down moss-covered rocks, while Jessie, John and Lucy and I found caves(洞穴) that seemed like a fairy tale.
As the day ended, the students gathered around a campfire, sharing stories. The next morning, we left Oceanview National Park and travelled back to Princeton High School. We got a wonderful, fun and educational memory(记忆) that would be in our heart forever.
51. When did the students of Princeton High School go on a school trip?
On March 16th.

52. Where were the students going for the school trip?
Oceanview National Park.

53. What was Mike surprised at?
The breath-taking waterfalls falling down moss-covered rocks.

54. How did the writer like the school trip?
The writer thought it was wonderful, fun and educational.

55. Do you like their school trip? Why or why not?
Yes. Because they could see wildlife and enjoy natural beauty.
答案: 51. On March 16th. 52. Oceanview National Park. 53. The breath-taking waterfalls falling down moss-covered rocks. 54. The writer thought it was wonderful, fun and educational. 55. Yes. Because they could see wildlife and enjoy natural beauty.(答案不唯一,言之有理即可)
六、缺词填空(每小题1分,满分10分)
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。(每空一词)
Everyone should share some housework. However, in some parts of the world, chores are s 56 that only women do. A school in Spain planned a special programme to help. The programme t 57 boys useful life skills, such as cleaning, cooking, and even sewing(缝纫).
In order to make the boys more independent(独立的), the school s 58 the programme.
Not only volunteer(志愿者) teachers from the school can take p 59 in the programme, but also some of the students’ dads.
A teacher points out that it’s important for men or boys to share some chores at home, because women and girls are busy as w 60. “Helping out with chores around the house can show your l 61 to other family members. So your relationships(关系) can get b 62 over time,” she says.
Some people think this programme is great. B 63 others don’t think so. Some think boys and girls both should l 64 these life skills. Some think that these skills should be taught at home, not at school. And it’s more useful when p 65 set good examples for their children.
56.
something
57.
taught
58.
started
59.
part
60.
well

61.
love
62.
better
63.
But
64.
learn
65.
parents
答案: 56. something 57. taught 58. started 59. part 60. well 61. love 62. better 63. But 64. learn 65. parents

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭