第72页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
29.Thank you for
30.Many wild animals
31.Animals
32.Zebras
33.
accepting our invitation and joining us
.30.Many wild animals
are in danger because of hunting
.31.Animals
have feelings of happiness and sadness
like humans.32.Zebras
live in groups in the wild
.33.
Thanks to all the efforts
, more and more birds come to the city in winter.
答案:
29.accepting our invitation and joining us 30.are in danger because of hunting 31.have feelings of happiness and sadness 32.live in groups in the wild 33.Thanks to all the efforts
In February, there was a video about Asian elephants in Yunnan, in which two 34
They started to visit villages. 37
Sometimes, the elephants were scared and 38
◆ If the elephants eat farmers’ plants, farmers can get some money from the government.
◆If the elephants get too close to people, fences (栅栏) can be built near villages and schools to protect people.
◆ If you see some elephants, stay 40
◆ If you are in a place with elephants, don’t 42
elephants
(elephant) were fighting for food. By 35 the
end of 2022, the number of wild Asian elephants 36 was
(be) more than 300.They started to visit villages. 37
Why
did they do so? Because they needed more space and food. But this brought losses for the farmers.Sometimes, the elephants were scared and 38
hurt
(hurt) people. So the local government is 39 thinking
(think) of some smart ways to get along with the cute but naughty animals.◆ If the elephants eat farmers’ plants, farmers can get some money from the government.
◆If the elephants get too close to people, fences (栅栏) can be built near villages and schools to protect people.
◆ If you see some elephants, stay 40
at
least 300 meters away from them. Also, you should leave the place 41 quickly
(quick).◆ If you are in a place with elephants, don’t 42
wear
( wear ) bright-colored clothes. Such clothes could make elephants 43 angry
(angry).
答案:
34.elephants 由语境可知,此处表示“两头大象在争夺食物”。由 two 可知,设空处应填可数名词复数,故填 elephants。
35.the 句意:到 2022 年底,野生亚洲象的数量超过了300 头。by the end of...“到……末尾”,故填 the。
36.was “the number of...”表示“……的数量”,作主语时谓语动词用第三人称单数;时态是一般过去时,故填 was。
37.Why 句意:它们为什么这样做呢?根据“Because they needed more space and food.”可知,此处在询问原因,句首单词首字母大写,故填 Why。
38.hurt 句意:有时,大象会受到惊吓,伤害人们。根据“were”可知,时态是一般过去时,故填 hurt。
39.thinking 句意:因此,当地政府正在考虑一些与这些可爱但淘气的动物相处的机智的方法。根据语境可知,此处表示“正在考虑”,时态是现在进行时,故填 thinking。
40.at 句意:如果你看到一些大象,要离它们至少 300米远。此处是 at least 短语,意为“至少”,故填 at。
41.quickly 设空处在句中修饰动词 leave,用副词,故填 quickly。
42.wear 句意:如果你在有大象的地方,不要穿颜色鲜艳的衣服。“don't+动词原形”构成祈使句的否定形式,故填 wear。
43.angry 句意:这样的衣服会让大象生气。“make sb./sth.+形容词”意为“使某人/物……”,故填 angry。
35.the 句意:到 2022 年底,野生亚洲象的数量超过了300 头。by the end of...“到……末尾”,故填 the。
36.was “the number of...”表示“……的数量”,作主语时谓语动词用第三人称单数;时态是一般过去时,故填 was。
37.Why 句意:它们为什么这样做呢?根据“Because they needed more space and food.”可知,此处在询问原因,句首单词首字母大写,故填 Why。
38.hurt 句意:有时,大象会受到惊吓,伤害人们。根据“were”可知,时态是一般过去时,故填 hurt。
39.thinking 句意:因此,当地政府正在考虑一些与这些可爱但淘气的动物相处的机智的方法。根据语境可知,此处表示“正在考虑”,时态是现在进行时,故填 thinking。
40.at 句意:如果你看到一些大象,要离它们至少 300米远。此处是 at least 短语,意为“至少”,故填 at。
41.quickly 设空处在句中修饰动词 leave,用副词,故填 quickly。
42.wear 句意:如果你在有大象的地方,不要穿颜色鲜艳的衣服。“don't+动词原形”构成祈使句的否定形式,故填 wear。
43.angry 句意:这样的衣服会让大象生气。“make sb./sth.+形容词”意为“使某人/物……”,故填 angry。
Protecting
Good morning, everyone! Today I am very happy to be here to give a report on protecting
That’s all. Thank you very much!
Tigers
Good morning, everyone! Today I am very happy to be here to give a report on protecting
tigers
.That’s all. Thank you very much!
答案:
One possible version: Protecting Tigers Good morning, everyone! Today I am very happy to be here to give a report on protecting tigers. Tigers have big and strong bodies, bright eyes and orange fur with dark stripes. They can run very fast, swim and climb. Tigers like to live alone and mainly live on animals like deer and sheep. Sadly, tigers are in danger because hunters catch tigers for their fur, bones or other parts of the body. Also, some people want to have more space for farms and buildings. This leads to less and less space for tigers. We should take action to protect tigers. The government should make laws to provide cover and food for them. What's more, we should stop hunters from hunting them. Last but not least, we should build more nature reserves so that tigers can have enough living space. Wild animals are our friends. It's our duty to help them live a happy life in the wild. That's all. Thank you very much!
查看更多完整答案,请扫码查看