2025年初中必刷题八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中必刷题八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年初中必刷题八年级英语上册人教版》

( )1.新考法图示理解 What is Steve's prediction about the way of future travel?
B

( )2. What does Lisa think our future life will be like?
A. More difficult.
B. More boring.
C. More comfortable.
D. Much busier.
C

( )3. In Tony's eyes, people in the future will ____.
A. have smaller heads
B. have thinner legs
C. not have legs
D. not do any work
B

( )4. What can be the best title for this passage?
A. Future Travel
B. Future Life
C. Future Work
D. Future Humans
B
答案:
1. B 细节理解题。根据第二段中的"We will take the flying cars to go anywhere."和"There will be many spaceships."可知,史蒂夫预测未来旅行的方式是乘坐飞行汽车或宇宙飞船。
2. C 推理判断题。根据第三段中的"People will have more free time to enjoy life because robots will do lots of jobs."可推知,莉萨认为我们未来的生活将会更舒适。
3. B 细节理解题。根据最后一段中的"Our heads will be bigger and our legs will be thinner."可知,在托尼的眼中,未来人们将会拥有更细的腿。
4. B 主旨大意题。根据文章首段"What will our future life be like? Here are some predictions from four students."可知,文章讲述了四位学生对未来生活的预测,故选 B 项。
I think our life will be very different in 100 years.
First, people won't live on land (陆地). 5
B
Special machines will provide air and light, but the environment won't be the same. Because there won't be any soil (土壤), trees and plants won't grow. 6
D
Most of the food will be made in big factories. The food will be very delicious and healthy. Children will love the food because it is very colourful and has many kinds of shapes. If there is no pollution in the sea, people will also eat fish.
Second, I think people's everyday life will be different. There will be a lot of robots everywhere. 7
A
People won't have to do housework either. 8
F
For example, they can play sport or go to the movies with their friends.
Finally, I believe that everyone will be able to travel to the moon for a holiday. It is much easier to get to different space stations.
9
C
I believe the future world will be an interesting place to live.
答案: 5. B 根据前一句"First, people won't live on land."并结合选项可知,此处表示城市将在水下。故选 B 项。6. D 根据前一句"Because there won't be any soil, trees and plants won't grow."并结合选项可知,此处表示人们将无法种植蔬菜。故选 D 项。7. A 根据前一句"There will be a lot of robots everywhere."和后一句"People won't have to do housework either."并结合选项可知,此处表示人们不必长时间工作,因为电脑和机器人会帮助他们。故选 A 项。8. F 根据后一句"For example, they can play sport or go to the movies with their friends."并结合选项可知,此处表示人们将有更多的空闲时间,他们将能够做他们喜欢做的事。故选 F 项。9. C 此处应是对全文的总结,C 项符合语境。故选 C 项。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭