第14页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
( )16.新考法选项选择 What do 忙 s the writer advise us to do after travel l ling? a.We can do something useful and keep ourselves busy after a week. b.We should give ourselves a week to relax first. c.We can make a photo book and keep a diary. d.We shouldn ’ t stay up late but live a happy life. e.We can remember the good times during the trip through photos. A.abd B.a be C.acd D.bce
( )17.The writer uses El bert Hubbard's words in Paragraph 4 to show ______. A.people feel very tired and are not will ling to travel again B.people who have just had a vacation can plan a new trip C.people are excited to share their vac at tion with their friends D.people hope to travel again because they have had only one trip
( )18.新考法篇章结构 Which is the right structure of the passage?
( )19.What is the passage mainly about? A.How to spend your holliday happily. B.How to get out of post-holiday blues. C.Why people have post-holiday blues. D.What we should do before travelling.
B
( )17.The writer uses El bert Hubbard's words in Paragraph 4 to show ______. A.people feel very tired and are not will ling to travel again B.people who have just had a vacation can plan a new trip C.people are excited to share their vac at tion with their friends D.people hope to travel again because they have had only one trip
B
( )18.新考法篇章结构 Which is the right structure of the passage?
C
( )19.What is the passage mainly about? A.How to spend your holliday happily. B.How to get out of post-holiday blues. C.Why people have post-holiday blues. D.What we should do before travelling.
B
答案:
16. B 细节理解题。根据第二段中的“Give yourself a week to relax first.”和第三段中的“After a week, do something useful and keep yourself busy.”以及第四段中的“Your photos taken on vacation help you remember the good times you had.”可知abe 正确。故选 B 项。
17. B 推理判断题。根据第四段中的“Just like Elbert Hubbard said,‘No man needs a vacation so much as the man who has just had one.’”可知,作者引用埃尔伯特·哈伯德的话来表示刚刚度过假期的人可以计划一次新的旅行。
18. C 推理判断题。第一段介绍了人们旅行后常感到沮丧,引出主题;第二、三、四段具体介绍了如何摆脱旅行后沮丧的感觉;最后一段总结全文。故选 C 项。
19. B 主旨大意题。根据第一段中的“If you feel blue after travelling, here are some ways to help you get out of this bad feeling.”可知这篇文章主要介绍了如何走出假期之后的忧郁,故选 B 项。
17. B 推理判断题。根据第四段中的“Just like Elbert Hubbard said,‘No man needs a vacation so much as the man who has just had one.’”可知,作者引用埃尔伯特·哈伯德的话来表示刚刚度过假期的人可以计划一次新的旅行。
18. C 推理判断题。第一段介绍了人们旅行后常感到沮丧,引出主题;第二、三、四段具体介绍了如何摆脱旅行后沮丧的感觉;最后一段总结全文。故选 C 项。
19. B 主旨大意题。根据第一段中的“If you feel blue after travelling, here are some ways to help you get out of this bad feeling.”可知这篇文章主要介绍了如何走出假期之后的忧郁,故选 B 项。
查看更多完整答案,请扫码查看