第33页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
( )1. From the above (上面的) information, we know Lisa ____.
( )2. ____ are quiet according to the above information.
( )3. Which of the following is TRUE according to the passage?
C
( )2. ____ are quiet according to the above information.
D
( )3. Which of the following is TRUE according to the passage?
C
答案:
1. C 细节理解题。根据 "Lisa is also hard-working... She always helps me with my maths." 可知,莉萨擅长数学。
2. D 细节理解题。根据 "Hello, I'm Monica. I'm a little quiet." 和 "Ben is my best friend... He is quiet." 可知选 D 项。
3. C 细节理解题。根据 "We play tennis three times a week and play basketball twice a week." 可知选 C 项。
2. D 细节理解题。根据 "Hello, I'm Monica. I'm a little quiet." 和 "Ben is my best friend... He is quiet." 可知选 D 项。
3. C 细节理解题。根据 "We play tennis three times a week and play basketball twice a week." 可知选 C 项。
Ⅱ 阅读还原
体裁:说明文 题材:情感与情绪 词数:212 难度:★★★ 建议用时:6 分钟
答案 4—8
[2024 山东泰安期末] What is your favourite colour? Do you know that colours have something to do with personalities? 4
If your favourite colour is blue, you are a kind person. The bad part of your personality is that you always put others' needs before yours. 5
If your favourite colour is green, you are warm-hearted. 6
7
Some believe that orange is the happiest colour. 8
A.And that might make you feel tired.
B.If you like red, you see life as a competition.
C.You love nature, your family, friends and pets.
D.And you try to make others happy when they feel down.
E.Your favourite colour may tell what kind of person you are.
体裁:说明文 题材:情感与情绪 词数:212 难度:★★★ 建议用时:6 分钟
答案 4—8
[2024 山东泰安期末] What is your favourite colour? Do you know that colours have something to do with personalities? 4
E
Read the following to see what kind of personalities the four popular colours show.If your favourite colour is blue, you are a kind person. The bad part of your personality is that you always put others' needs before yours. 5
A
If your favourite colour is green, you are warm-hearted. 6
C
It is the colour of the garden lover, the home lover and the good host.7
B
And you always try your best to win. “Just do it!” is your favourite saying.Some believe that orange is the happiest colour. 8
D
People like to stay with you because you can always make them feel better.A.And that might make you feel tired.
B.If you like red, you see life as a competition.
C.You love nature, your family, friends and pets.
D.And you try to make others happy when they feel down.
E.Your favourite colour may tell what kind of person you are.
答案:
4. E 根据 "Do you know that colours have something to do with personalities?" 可知,此处介绍颜色和性格的关系,E 选项符合语境。
5. A 根据 "The bad part of your personality is that you always put others' needs before yours." 可知,此处介绍这种性格带来的影响。A 选项(那可能让你觉得疲倦。)符合语境。
6. C 根据 "It is the colour of the garden lover, the home lover and the good host." 可知,C 选项(你热爱大自然、家人、朋友和宠物。)符合语境。
7. B 根据 "And you always try your best to win." 可知,喜欢这种颜色的人喜欢竞争,B 选项符合语境。
8. D 根据 "People like to stay with you because you can always make them feel better." 可知,喜欢这种颜色的人会使别人心情变好,D 选项符合语境。
5. A 根据 "The bad part of your personality is that you always put others' needs before yours." 可知,此处介绍这种性格带来的影响。A 选项(那可能让你觉得疲倦。)符合语境。
6. C 根据 "It is the colour of the garden lover, the home lover and the good host." 可知,C 选项(你热爱大自然、家人、朋友和宠物。)符合语境。
7. B 根据 "And you always try your best to win." 可知,喜欢这种颜色的人喜欢竞争,B 选项符合语境。
8. D 根据 "People like to stay with you because you can always make them feel better." 可知,喜欢这种颜色的人会使别人心情变好,D 选项符合语境。
查看更多完整答案,请扫码查看