2025年初中必刷题八年级英语上册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中必刷题八年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年初中必刷题八年级英语上册人教版》

( )1.
B

( )2.
D

( )3.
A

( )4.
B

( )5.
A

( )6.
C

( )7.
D

( )8.
B

( )9.
C

( )10.
A
答案: 1.B 2.D 3.A 4.B 5.A 6.C 7.D 8.B 9.C 10.A
情境2 接着,小组开展“职业规划”分享会,成员们像Victor的父亲给出职业选择建议那样,交流自己对不同职业的看法,为未来的职业选择做准备。
任务二 阅读理解A(8分)
Dear Victor,
I have received your letter from school and I am glad to know that you are becoming responsible (负责的) enough to decide on your career (职业).
You are now in the final year of high school and are going to start further education in college. You know that we belong to different times, and my social life is different from yours. However, all I can say as advice is that you must choose a career wisely. The first consideration is your interest. You can only succeed and feel happy when you do something you enjoy. You must get a job which provides you with not only something useful, but also something you like. Then, you must read a lot in the field (领域) you are aiming at. Also, you should get to know the men and women who work in that field. When the mind and heart work together, success is inevitable.
No career is more or less important. I think your interest may be in the field of making TV programmes. Your good communication skills, your taking an active part in school plays and the prizes you have won in speech competitions all lead you to that direction. So a career in mass communication like TV and film production will bring luck to you. If you succeed in that field, you will become famous and rich.
Think a thousand times before making any final decision about your career. After all, we want you to be a man of success. We all know that you are old enough to think for yourself.
With all the best wishes!
Your loving father
( )11. We can infer that Victor wrote a letter to ask for advice on how to______.
A. get good marks
B. choose a career
C. prepare for a competition
D. communicate with others
( )12. The underlined word “inevitable” in Paragraph 2 means______.
A. pleased to seek
B. easy to remember
C. difficult to get
D. sure to happen
( )13. The father mentions “school plays” and “speech competitions” in Paragraph 3 in order to______.
A. show that he is proud of his son
B. tell his son he should work harder in this field
C. tell his son he will certainly succeed in this field
D. hint (暗示) his son can consider choosing the career he suggests
( )14. The father thinks that______.
A. every career is equally important
B. being famous is more important than being rich
C. his son is too young to make a decision himself
D. there is no real understanding between parents and children
答案: 11.B 12.D 13.D 14.A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭