2024年绿色通道45分钟课时作业与单元测评英语选择性必修第三册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2024年绿色通道45分钟课时作业与单元测评英语选择性必修第三册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第46页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
III.单句写作
1. 史密斯先生将代表我们学校去参加会议。
Mr Smith will go to attend the conference____.
2. 政府承诺实施一种新的制度来应对这场危机。
The government promised to________________to deal with the crisis.
3. 申请必须在10月10日前提交给委员会。
Applications must____________________________by 10th October.
4. 即使是适量的这种药物也可能致命。
Even__________________the drug can be fatal.
5. 这些树每年结果实,这为我们提供了大量的苹果。
These trees________________________, which provides us with plenty of apples.
1. 史密斯先生将代表我们学校去参加会议。
Mr Smith will go to attend the conference____.
2. 政府承诺实施一种新的制度来应对这场危机。
The government promised to________________to deal with the crisis.
3. 申请必须在10月10日前提交给委员会。
Applications must____________________________by 10th October.
4. 即使是适量的这种药物也可能致命。
Even__________________the drug can be fatal.
5. 这些树每年结果实,这为我们提供了大量的苹果。
These trees________________________, which provides us with plenty of apples.
答案:
1. on behalf of our school
2. implement a new system
3. be submitted to the committee
4. moderate amounts of
5. fruit annually
2. implement a new system
3. be submitted to the committee
4. moderate amounts of
5. fruit annually
(2024.广东惠州高二练习)Recently, I pulled a jacket from my wardrobe, paired it with my red trousers and earrings, and hit the town for a book signing event. That night, I found myself unexpectedly satisfied. I got more praise over this jacket than I had got in years. But what made me feel way better was to respond, “Thank you. I bought it at a second−hand shop.” Not only did I spend minimal amount on a clearly unbelievable find, but I also joined the ranks of consumers turning to “circular fashion” −− a growing trend in refreshing our wardrobe and producing new clothes in more planet−friendly ways.
As for the clothing industry, it produces close to 10% of the world's carbon dioxide emissions and is a massive consumer of the world's water supplies. To create a single pair of jeans, for example, requires nearly 2,000 gallons of water. And each year, around 8 billion barrels of oil are used to produce artificial materials.
Consumers also contribute to the problem. They buy cheap new clothes, wear them a few times, and then throw them out. The Environmental Protection Agency (EPA) estimates that Americans threw away 16 million tons of clothing in 2018, with only 15 percent recycled − the rest ended up in landfills or being exported abroad.
Something's got to give. Scientists are working to develop less harmful carbon−negative fabrics, while some leading brands are shifting from linear take−make−waste economies to circular ones in which fewer clothes are made, waste and pollution are vastly reduced, and the used clothing is given new life.
But there's also a role for the individual in addressing the problem. “Following the circular fashion, you'll build an affordable cupboard that's better for the planet,” says Gama, co−founder of a company that helps brands with their recycling and resale programmes.
According to ThredUP, the world's largest fashion resale platform, the US second−hand market is expected to more than double by 2026. “Our resale report data found that over half of the consumers are more opposed to waste, both financially and environmentally,” says ThredUP president Anthony Marino.
1. What amazed the author at the book signing event?
A. People thought highly of her books.
B. People got attracted by “circular fashion”.
C. She got others' recognition for her dressing.
D. She had the chance to buy second−hand goods.
2. What do the statistics in Paragraph 3 mainly indicate?
A. The high costs of artificial materials.
B. The seriousness of environmental pollution.
C. The necessity of producing artificial materials.
D. The high environmental costs of the clothing industry.
3. What are some large brand companies' efforts mainly about?
A. Improving the quality of their clothes.
B. Researching recyclable clothing materials.
C. Promoting a sustainable clothing industry.
D. Making their clothes affordable to consumers.
4. What is Marino's attitude to the development of second−hand markets?
A. Uncertain.
B. Confident.
C. Objective.
D. Curious.
As for the clothing industry, it produces close to 10% of the world's carbon dioxide emissions and is a massive consumer of the world's water supplies. To create a single pair of jeans, for example, requires nearly 2,000 gallons of water. And each year, around 8 billion barrels of oil are used to produce artificial materials.
Consumers also contribute to the problem. They buy cheap new clothes, wear them a few times, and then throw them out. The Environmental Protection Agency (EPA) estimates that Americans threw away 16 million tons of clothing in 2018, with only 15 percent recycled − the rest ended up in landfills or being exported abroad.
Something's got to give. Scientists are working to develop less harmful carbon−negative fabrics, while some leading brands are shifting from linear take−make−waste economies to circular ones in which fewer clothes are made, waste and pollution are vastly reduced, and the used clothing is given new life.
But there's also a role for the individual in addressing the problem. “Following the circular fashion, you'll build an affordable cupboard that's better for the planet,” says Gama, co−founder of a company that helps brands with their recycling and resale programmes.
According to ThredUP, the world's largest fashion resale platform, the US second−hand market is expected to more than double by 2026. “Our resale report data found that over half of the consumers are more opposed to waste, both financially and environmentally,” says ThredUP president Anthony Marino.
1. What amazed the author at the book signing event?
A. People thought highly of her books.
B. People got attracted by “circular fashion”.
C. She got others' recognition for her dressing.
D. She had the chance to buy second−hand goods.
2. What do the statistics in Paragraph 3 mainly indicate?
A. The high costs of artificial materials.
B. The seriousness of environmental pollution.
C. The necessity of producing artificial materials.
D. The high environmental costs of the clothing industry.
3. What are some large brand companies' efforts mainly about?
A. Improving the quality of their clothes.
B. Researching recyclable clothing materials.
C. Promoting a sustainable clothing industry.
D. Making their clothes affordable to consumers.
4. What is Marino's attitude to the development of second−hand markets?
A. Uncertain.
B. Confident.
C. Objective.
D. Curious.
答案:
1.C 细节理解题。根据第一段中的“Recently, I pulled a jacket from my wardrobe... I got more praise over this jacket than I had got in years.”可知,在签售会上,作者的穿着得到了别人的认可,这使她感到很惊讶。故选C。
2.D 推理判断题。根据第三段“As for the clothing industry, it produces close to 10% of... around 8 billion barrels of oil are used to produce artificial materials.”可推知,第三段的统计数据主要说明了服装行业的环境成本非常高。故选D。
3.C 推理判断题。根据第五段中的“Scientists are working to develop less harmful carbon - negative fabrics... waste and pollution are vastly reduced, and the used clothing is given new life.”可推知,一些大品牌公司的努力主要是为了推动可持续发展的服装业。故选C。
4.B 推理判断题。根据最后一段中的“Our resale report data found that over half of the consumers are more opposed to waste, both financially and environmentally,” says ThredUP president Anthony Marino.”可知,马里诺发现超过一半的消费者在经济上和环境上都更反对浪费,这对二手市场的发展是一种利好。由此推知,马里诺对二手市场的发展是充满信心的。故选B。
2.D 推理判断题。根据第三段“As for the clothing industry, it produces close to 10% of... around 8 billion barrels of oil are used to produce artificial materials.”可推知,第三段的统计数据主要说明了服装行业的环境成本非常高。故选D。
3.C 推理判断题。根据第五段中的“Scientists are working to develop less harmful carbon - negative fabrics... waste and pollution are vastly reduced, and the used clothing is given new life.”可推知,一些大品牌公司的努力主要是为了推动可持续发展的服装业。故选C。
4.B 推理判断题。根据最后一段中的“Our resale report data found that over half of the consumers are more opposed to waste, both financially and environmentally,” says ThredUP president Anthony Marino.”可知,马里诺发现超过一半的消费者在经济上和环境上都更反对浪费,这对二手市场的发展是一种利好。由此推知,马里诺对二手市场的发展是充满信心的。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看