2024年绿色通道45分钟课时作业与单元测评英语选择性必修第三册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2024年绿色通道45分钟课时作业与单元测评英语选择性必修第三册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第2页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
IV.单句写作
1. 我一直喜爱诗歌,有一首诗总是牢记在我心间。
I've always been ______________ poetry and one piece has always stuck in my mind.
2. 上海人成就了一种城市部落,在语言、习惯、建筑、饮食和姿态方面有别于中国其他地方。
Shanghai natives form an urban tribe, ______ the rest of China by language, customs, architecture, food, and attitudes.
3. 她总是在试图将好音乐传递给更多的人。
She is always attempting to ________________ to more people.
4. 中国又一次以世界强国的姿态崛起。
China has once again ________________ a world power.
5. 他是现代爵士乐最有影响力的表演者之一。
He was one of ______________________________ of modern jazz.
1. 我一直喜爱诗歌,有一首诗总是牢记在我心间。
I've always been ______________ poetry and one piece has always stuck in my mind.
2. 上海人成就了一种城市部落,在语言、习惯、建筑、饮食和姿态方面有别于中国其他地方。
Shanghai natives form an urban tribe, ______ the rest of China by language, customs, architecture, food, and attitudes.
3. 她总是在试图将好音乐传递给更多的人。
She is always attempting to ________________ to more people.
4. 中国又一次以世界强国的姿态崛起。
China has once again ________________ a world power.
5. 他是现代爵士乐最有影响力的表演者之一。
He was one of ______________________________ of modern jazz.
答案:
1. fond of
2. set apart from
3. convey good music
4. emerged as
5. the most influential performers
2. set apart from
3. convey good music
4. emerged as
5. the most influential performers
I.阅读理解
Benjamin West, the father of American painting, showed his talent for art when he was only six years old. But he did not know about brushes before a visitor told him he needed one. In those days, a brush was made from camel's hair. There were no camels nearby. Benjamin decided that cat hair would work instead. He cut some fur from the family cat to make a brush.
The brush did not last long. Soon Benjamin needed more fur. Before long, the cat began to look ragged(蓬乱的). His father said that the cat must be sick. Benjamin was forced to admit what he had been doing.
The cat's lot was about to improve. That year one of Benjamin's cousins, Mr Pennington, came to visit. He was impressed with Benjamin's drawings. When he went home, he sent Benjamin a box of paint and some brushes. He also sent six engravings(版画) by an artist. These were the first pictures and first real paint and brushes
Benjamin had ever seen.
In 1747, when Benjamin was nine years old, Mr Pennington returned for another visit. He was amazed at what Benjamin had done with his gift. He asked Benjamin's parents if he might take the boy back to Philadelphia for a visit.
In the city, Mr Pennington gave Benjamin materials for creating oil paintings. The boy began a landscape painting. William Williams, a well - known painter, came to see him work. Williams was impressed with Benjamin and gave him two classic books on painting to take home. The books were long and dull. Benjamin could read only a little, having been a poor student.
But he later said, “Those two books were my companions by day, and under my pillow at night.” While it is likely that he understood very little of the books, they were his introduction to classical paintings. The nine - year - old boy decided then that he would be an artist.
1. How did Benjamin get the brush at first?
A. He cut a camel's hair.
B. He cut some fur from a cat.
C. He asked his father to buy it.
D. An artist offered a hand to him.
2. What does the underlined sentence in Paragraph 3 suggest?
A. The cat would be closely watched.
B. Benjamin would leave his home shortly.
C. Benjamin would have real brushes soon.
D. The cat would get some medical care.
3. What did Mr Pennington do to help Benjamin develop his talent?
A. He took him to see painting exhibitions.
B. He sent him to a school in Philadelphia.
C. He provided him with painting materials.
D. He taught him how to make engravings.
4. What is the text mainly about?
A. The friendship between Benjamin and Mr Pennington.
B. The beginning of Benjamin's life as an artist.
C. Williams' influence on Benjamin.
D. Benjamin's visit to Philadelphia.
Benjamin West, the father of American painting, showed his talent for art when he was only six years old. But he did not know about brushes before a visitor told him he needed one. In those days, a brush was made from camel's hair. There were no camels nearby. Benjamin decided that cat hair would work instead. He cut some fur from the family cat to make a brush.
The brush did not last long. Soon Benjamin needed more fur. Before long, the cat began to look ragged(蓬乱的). His father said that the cat must be sick. Benjamin was forced to admit what he had been doing.
The cat's lot was about to improve. That year one of Benjamin's cousins, Mr Pennington, came to visit. He was impressed with Benjamin's drawings. When he went home, he sent Benjamin a box of paint and some brushes. He also sent six engravings(版画) by an artist. These were the first pictures and first real paint and brushes
Benjamin had ever seen.
In 1747, when Benjamin was nine years old, Mr Pennington returned for another visit. He was amazed at what Benjamin had done with his gift. He asked Benjamin's parents if he might take the boy back to Philadelphia for a visit.
In the city, Mr Pennington gave Benjamin materials for creating oil paintings. The boy began a landscape painting. William Williams, a well - known painter, came to see him work. Williams was impressed with Benjamin and gave him two classic books on painting to take home. The books were long and dull. Benjamin could read only a little, having been a poor student.
But he later said, “Those two books were my companions by day, and under my pillow at night.” While it is likely that he understood very little of the books, they were his introduction to classical paintings. The nine - year - old boy decided then that he would be an artist.
1. How did Benjamin get the brush at first?
A. He cut a camel's hair.
B. He cut some fur from a cat.
C. He asked his father to buy it.
D. An artist offered a hand to him.
2. What does the underlined sentence in Paragraph 3 suggest?
A. The cat would be closely watched.
B. Benjamin would leave his home shortly.
C. Benjamin would have real brushes soon.
D. The cat would get some medical care.
3. What did Mr Pennington do to help Benjamin develop his talent?
A. He took him to see painting exhibitions.
B. He sent him to a school in Philadelphia.
C. He provided him with painting materials.
D. He taught him how to make engravings.
4. What is the text mainly about?
A. The friendship between Benjamin and Mr Pennington.
B. The beginning of Benjamin's life as an artist.
C. Williams' influence on Benjamin.
D. Benjamin's visit to Philadelphia.
答案:
语篇导读 本文是一篇记叙文。文章主要讲述了美国绘画之父本杰明·韦斯特的艺术生涯是如何开始的。1.B 细节理解题。根据第一段中的“There were no camels nearby. Benjamin decided that cat hair would work instead. He cut some fur from the family cat to make a brush.”可知,本杰明决定用猫毛代替骆驼毛,于是他从家里的猫身上剪下一些毛来做画笔。故选B。2.C 句意理解题。根据第一、二段内容可知,本杰明没有真正的画笔;而第三段讲述了本杰明的表哥对他的画印象深刻,所以送给本杰明一些颜料和真正的画笔。由此可推测,画线句表达的是:本杰明很快就会有真正的画笔了。故选C。3.C 细节理解题。根据最后一段中的Mr. Pennington gave Benjamin materials for creating oil paintings可知,彭宁顿给本杰明提供了一些绘画材料,以帮助他发挥自己的绘画天赋。故选C。4.B 主旨大意题。通读全文,尤其是根据文章最后一句“The nine - year - old boy decided then that he would be an artist.”可推知,本文主要讲述了本杰明的艺术生涯是如何开始的。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看