2024年绿色通道45分钟课时作业与单元测评英语选择性必修第三册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2024年绿色通道45分钟课时作业与单元测评英语选择性必修第三册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第10页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
A
Films to Watch This Year
Lightyear
Buzz Lightyear has been central to four Toy Story feature films, his own TV series, and various cartoon shorts. This year, the square - jawed Space Ranger is getting a film of his own.
Director Angus MacLane (co - director of Finding Dory) and screenwriter Pete Docter (Soul, Up, Inside Out) bring back a beloved character while giving his interstellar story a new look, a more serious tone, and a fresh voice:
Chris Evans rather than Tim Allen is the actor who'll be shouting, “To infinity and beyond!"
Released internationally on 17 June
Spider - Man: Across the Spider - Verse (Part One)
It's unlikely that the sequel will be quite as creative, but, as the sub - title suggests, Spider - Man: Across the Spider - Verse (Part One) is the first episode in a two - part story, which makes it a rarity in the world of cartoon films.
Released internationally on 7 October
Avatar 2
There are two things we know about James Cameron: He can't be rushed, and he loves the ocean. Those qualities come together in Avatar 2. The new film returns to the planet of Pandora, where blue - skinned Neytiri (Zoe Saldana) and her human husband Jake (Sam Worthington) are now parents, and earthlings
still haven't solved the climate crisis. Most of the action took place underwater and was shot in a 900,000 - gallon tank.
Released internationally on 16 December
Top Gun: Maverick
It was back in 1986 that Tom Cruise last played “Maverick” Pete Mitchell, a trainee fighter pilot in the US Navy. Can anyone really believe that, all these years later, Maverick would only be a captain while his old frenemy “Iceman” (Val Kilmer) would be a four - star general?
Released internationally on 17 May
1. Who is NOT involved in the production of Lightyear?
A. Angus MacLane. B. Pete Docter.
C. Chris Evans. D. Tim Allen.
2. If you are interested in the films James Cameron directs, which will you view?
A. Lightyear.
B. Spider - Man: Across the Spider - Verse (Part One).
C. Avatar 2.
D. Top Gun: Maverick.
3. What can we learn about Top Gun: Maverick?
A. It is a film based on military theme.
B. It is created by Tom Cruise.
C. It is the last one to be released.
D. It is a cartoon film made up of two episodes.
Films to Watch This Year
Lightyear
Buzz Lightyear has been central to four Toy Story feature films, his own TV series, and various cartoon shorts. This year, the square - jawed Space Ranger is getting a film of his own.
Director Angus MacLane (co - director of Finding Dory) and screenwriter Pete Docter (Soul, Up, Inside Out) bring back a beloved character while giving his interstellar story a new look, a more serious tone, and a fresh voice:
Chris Evans rather than Tim Allen is the actor who'll be shouting, “To infinity and beyond!"
Released internationally on 17 June
Spider - Man: Across the Spider - Verse (Part One)
It's unlikely that the sequel will be quite as creative, but, as the sub - title suggests, Spider - Man: Across the Spider - Verse (Part One) is the first episode in a two - part story, which makes it a rarity in the world of cartoon films.
Released internationally on 7 October
Avatar 2
There are two things we know about James Cameron: He can't be rushed, and he loves the ocean. Those qualities come together in Avatar 2. The new film returns to the planet of Pandora, where blue - skinned Neytiri (Zoe Saldana) and her human husband Jake (Sam Worthington) are now parents, and earthlings
still haven't solved the climate crisis. Most of the action took place underwater and was shot in a 900,000 - gallon tank.
Released internationally on 16 December
Top Gun: Maverick
It was back in 1986 that Tom Cruise last played “Maverick” Pete Mitchell, a trainee fighter pilot in the US Navy. Can anyone really believe that, all these years later, Maverick would only be a captain while his old frenemy “Iceman” (Val Kilmer) would be a four - star general?
Released internationally on 17 May
1. Who is NOT involved in the production of Lightyear?
A. Angus MacLane. B. Pete Docter.
C. Chris Evans. D. Tim Allen.
2. If you are interested in the films James Cameron directs, which will you view?
A. Lightyear.
B. Spider - Man: Across the Spider - Verse (Part One).
C. Avatar 2.
D. Top Gun: Maverick.
3. What can we learn about Top Gun: Maverick?
A. It is a film based on military theme.
B. It is created by Tom Cruise.
C. It is the last one to be released.
D. It is a cartoon film made up of two episodes.
答案:
1.D 细节理解题。根据Lightyear部分中的“Chris Evans rather than Tim Allen is the actor who'll be shouting, ‘To infinity and beyond!’”可知,在该电影中蒂姆·艾伦并未出现。故选D。
2.C 细节理解题。根据Avatar 2部分中的“There are two things we know about James Cameron: He can't be rushed, and he loves the ocean. Those qualities come together in Avatar 2.”可知,如果对詹姆斯·卡梅隆执导的电影感兴趣,可以去观看电影《阿凡达2》。故选C。
3.A 推理判断题。根据“Top Gun: Maverick”部分中的“It was back in 1986 that Tom Cruise... Maverick would only be a captain while his old frenemy ‘Iceman’ (Val Kilmer) would be a four - star general?”可知,这是一部关于一位美国海军飞行员的电影,即这是一部以军事为题材的电影。故选A。
2.C 细节理解题。根据Avatar 2部分中的“There are two things we know about James Cameron: He can't be rushed, and he loves the ocean. Those qualities come together in Avatar 2.”可知,如果对詹姆斯·卡梅隆执导的电影感兴趣,可以去观看电影《阿凡达2》。故选C。
3.A 推理判断题。根据“Top Gun: Maverick”部分中的“It was back in 1986 that Tom Cruise... Maverick would only be a captain while his old frenemy ‘Iceman’ (Val Kilmer) would be a four - star general?”可知,这是一部关于一位美国海军飞行员的电影,即这是一部以军事为题材的电影。故选A。
B
I'm interested in the Renaissance, so I like visiting ancient Italian cities. Ferrara is called City of the Renaissance. When I learnt about this city on the Internet, I decided to pay a visit to it.
The city has a certain charm, but I find it isn't as great as other Italian cities like Verona, let alone Venice or Rome. Michelin Green Guide gives it two stars, which is right.
I first visited the city centre. The Cathedral and Castello Estense are at the heart of the city.
Both have striking appearances. I visited the Cathedral first. Castello Estense is also worth visiting, which owes its name to the powerful Este family. It was built with bricks and surrounded by a moat (护城河). At the lower levels, the history of the city and the Este family is told through displays, and in another part the ceilings are shown through mirrors on the ground.
In the north, we can appreciate the Renaissance extension of the town, with straight streets and monumental houses. The famous Palazzo dei Diamanti lies here. When I was visiting it, it started to rain, so after taking a few photos quickly, I cut my visit there short. It had been raining for a few days. When the rain ceased (停止), I went to visit the historical centre and the Renaissance buildings.
After leaving there, I visited several other interesting places such as palaces and the narrow streets of the downtown. After four hours in Ferrara, I left by train to Mantua. There I had a much better time.
4. Why did the author pay a visit to Ferrara?
A. Because it is related to the Renaissance.
B. Because it is full of charm.
C. Because it is a very famous city in Europe.
D. Because it is strongly recommended by a website.
5. What did the author think of Michelin Green Guide's comment on Ferrara?
A. Ridiculous. B. Reasonable.
C. Unacceptable. D. Unbelievable.
6. How could Castello Estense probably get its name according to the text?
A. It came from the historical buildings.
B. It originated from the straight streets.
C. It was named after the powerful Este family.
D. It was connected to the surrounding moat.
7. What can we infer from the text?
A. The author thought Ferrara was as great as Venice.
B. The author visited Palazzo dei Diamanti for a long time.
C. The author was much more satisfied with the tour in Mantua than in Ferrara.
D. The author was disappointed with the visit to the Cathedral and Castello Estense.
I'm interested in the Renaissance, so I like visiting ancient Italian cities. Ferrara is called City of the Renaissance. When I learnt about this city on the Internet, I decided to pay a visit to it.
The city has a certain charm, but I find it isn't as great as other Italian cities like Verona, let alone Venice or Rome. Michelin Green Guide gives it two stars, which is right.
I first visited the city centre. The Cathedral and Castello Estense are at the heart of the city.
Both have striking appearances. I visited the Cathedral first. Castello Estense is also worth visiting, which owes its name to the powerful Este family. It was built with bricks and surrounded by a moat (护城河). At the lower levels, the history of the city and the Este family is told through displays, and in another part the ceilings are shown through mirrors on the ground.
In the north, we can appreciate the Renaissance extension of the town, with straight streets and monumental houses. The famous Palazzo dei Diamanti lies here. When I was visiting it, it started to rain, so after taking a few photos quickly, I cut my visit there short. It had been raining for a few days. When the rain ceased (停止), I went to visit the historical centre and the Renaissance buildings.
After leaving there, I visited several other interesting places such as palaces and the narrow streets of the downtown. After four hours in Ferrara, I left by train to Mantua. There I had a much better time.
4. Why did the author pay a visit to Ferrara?
A. Because it is related to the Renaissance.
B. Because it is full of charm.
C. Because it is a very famous city in Europe.
D. Because it is strongly recommended by a website.
5. What did the author think of Michelin Green Guide's comment on Ferrara?
A. Ridiculous. B. Reasonable.
C. Unacceptable. D. Unbelievable.
6. How could Castello Estense probably get its name according to the text?
A. It came from the historical buildings.
B. It originated from the straight streets.
C. It was named after the powerful Este family.
D. It was connected to the surrounding moat.
7. What can we infer from the text?
A. The author thought Ferrara was as great as Venice.
B. The author visited Palazzo dei Diamanti for a long time.
C. The author was much more satisfied with the tour in Mantua than in Ferrara.
D. The author was disappointed with the visit to the Cathedral and Castello Estense.
答案:
4.A 细节理解题。根据第一段前两句可知,作者对文艺复兴感兴趣,而费拉拉被称为“文艺复兴之城”,即它与文艺复兴有关,所以作者去参观了费拉拉。故选A。
5.B 推理判断题。根据第二段“... but I find it isn't as great as other Italian cities like Verona, let alone Venice or Rome. Michelin Green Guide gives it two stars, which is right.”可知,作者认为费拉拉不如意大利的其他城市好,如维罗纳,更不用说威尼斯和罗马了。故作者认为《米其林绿色指南》给这座城市评两颗星是合理的。故选B。
6.C 细节理解题。根据第三段第五句可知,埃斯特城堡的名字起源于强大的埃斯特家族,即它是以这个家族的名字来命名的。故选C。
7.C 推理判断题。根据最后一段最后两句可知,作者在曼托瓦度过了更加愉快的时光;再结合第二段最后一句可推知,与费拉拉相比,作者对于曼托瓦之旅更满意。故选C。
5.B 推理判断题。根据第二段“... but I find it isn't as great as other Italian cities like Verona, let alone Venice or Rome. Michelin Green Guide gives it two stars, which is right.”可知,作者认为费拉拉不如意大利的其他城市好,如维罗纳,更不用说威尼斯和罗马了。故作者认为《米其林绿色指南》给这座城市评两颗星是合理的。故选B。
6.C 细节理解题。根据第三段第五句可知,埃斯特城堡的名字起源于强大的埃斯特家族,即它是以这个家族的名字来命名的。故选C。
7.C 推理判断题。根据最后一段最后两句可知,作者在曼托瓦度过了更加愉快的时光;再结合第二段最后一句可推知,与费拉拉相比,作者对于曼托瓦之旅更满意。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看