2024年绿色通道45分钟课时作业与单元测评英语选择性必修第三册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2024年绿色通道45分钟课时作业与单元测评英语选择性必修第三册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第34页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
I.阅读理解
Research has previously shown that years living alone can have harmful effects on a person's health, and a new study published Monday shows that at least one of those impacts may be particularly bad for men.
The study looked at blood samples of 4,835 participants from the Copenhagen Aging and Midlife Biobank (CAMB) to examine levels of inflammation (炎症).
“We have found a significant association between partnership breakups or years living alone and inflammation for men only, after adjustment for selected confounders (干扰因素),” said Dr Karolina Davidsen, research associate in the Department of Public Health at the University of Copenhagen and publishing author of the study. “In women, we find no such effect.” The study, published in the British Medical Journal (BMJ), looked at both years living alone and the number of breakups because the end of significant relationships are often followed by years living alone.
“This study strengthens the link experts have seen between the nervous system and inflammation, which is a significant contributor to heart disease,” said Dr Peter Libby, a cardiovascular (心血管的) medicine specialist at Brigham and Women's Hospital, who was not involved in the study. “There is increasing understanding of fundamental links between psychological stress and physical health related to inflammation.”
Dr Davidsen said that while women didn't report this finding, one reason for this could be the fact that there were fewer women in the study than men.
“The levels of inflammation in the participants might also have looked different if they were measured at more advanced ages,” Dr Davidsen said. “The average age of those studied was 54.5 years old, and it is possible that the impacts of the breakups and years living alone would have continued as the participants aged.”
1. What element is looked at in the study?
A. Blood types.
B. Social status.
C. Cultural background.
D. Periods of living alone.
2. Why do women show no significant effects according to Dr Davidsen?
A. Women handle loneliness better.
B. Fewer women are surveyed.
C. Women differ from men physically.
D. Women care more about themselves.
3. What can we learn from the study?
A. The researchers involved are male.
B. The result has caused lots of arguments.
C. The impacts will continue as people age.
D. The impacts decline when people grow old.
4. Which of the following is the best title for the text?
A. Living Alone: A Cause of Inflammation
B. Living Alone: A Great Threat to Men's Health
C. Inflammation: A Contributor to Heart Disease
D. Inflammation: A Factor in Health Improvement
Research has previously shown that years living alone can have harmful effects on a person's health, and a new study published Monday shows that at least one of those impacts may be particularly bad for men.
The study looked at blood samples of 4,835 participants from the Copenhagen Aging and Midlife Biobank (CAMB) to examine levels of inflammation (炎症).
“We have found a significant association between partnership breakups or years living alone and inflammation for men only, after adjustment for selected confounders (干扰因素),” said Dr Karolina Davidsen, research associate in the Department of Public Health at the University of Copenhagen and publishing author of the study. “In women, we find no such effect.” The study, published in the British Medical Journal (BMJ), looked at both years living alone and the number of breakups because the end of significant relationships are often followed by years living alone.
“This study strengthens the link experts have seen between the nervous system and inflammation, which is a significant contributor to heart disease,” said Dr Peter Libby, a cardiovascular (心血管的) medicine specialist at Brigham and Women's Hospital, who was not involved in the study. “There is increasing understanding of fundamental links between psychological stress and physical health related to inflammation.”
Dr Davidsen said that while women didn't report this finding, one reason for this could be the fact that there were fewer women in the study than men.
“The levels of inflammation in the participants might also have looked different if they were measured at more advanced ages,” Dr Davidsen said. “The average age of those studied was 54.5 years old, and it is possible that the impacts of the breakups and years living alone would have continued as the participants aged.”
1. What element is looked at in the study?
A. Blood types.
B. Social status.
C. Cultural background.
D. Periods of living alone.
2. Why do women show no significant effects according to Dr Davidsen?
A. Women handle loneliness better.
B. Fewer women are surveyed.
C. Women differ from men physically.
D. Women care more about themselves.
3. What can we learn from the study?
A. The researchers involved are male.
B. The result has caused lots of arguments.
C. The impacts will continue as people age.
D. The impacts decline when people grow old.
4. Which of the following is the best title for the text?
A. Living Alone: A Cause of Inflammation
B. Living Alone: A Great Threat to Men's Health
C. Inflammation: A Contributor to Heart Disease
D. Inflammation: A Factor in Health Improvement
答案:
1.D 细节理解题。根据第二段中的“The study, published in the British Medical Journal (BMJ), looked at both years living alone and the number of breakups... by years living alone.”可知,这项研究调查了独居的年数和情感关系结束的次数。故选D。
2.B 细节理解题。根据倒数第二段中的“One reason for this could be the fact that there were fewer women in the study than men”可知,戴维森博士说,在研究中,女性独居者不像男性独居者那样与炎症有明显的相关性,可能是因为此研究中的女性参与者较少。故选B。
3.C 细节理解题。根据最后一段中的“it is possible that the... as the participants aged”可知,随着人们年龄的增长,这种影响将继续存在。故选C。
4.B 标题归纳题。根据第一段“Research has previously shown... may be particularly bad for men.”可知,之前的研究已表明,多年的独居会对一个人的健康产生有害影响,而最近发表的一项研究发现,那些影响中至少有一项对男性的影响尤为严重,后文各段对此研究展开了具体说明。由此可知,B项“独居:男性健康的一大威胁”最适合作为文章标题。故选B。
2.B 细节理解题。根据倒数第二段中的“One reason for this could be the fact that there were fewer women in the study than men”可知,戴维森博士说,在研究中,女性独居者不像男性独居者那样与炎症有明显的相关性,可能是因为此研究中的女性参与者较少。故选B。
3.C 细节理解题。根据最后一段中的“it is possible that the... as the participants aged”可知,随着人们年龄的增长,这种影响将继续存在。故选C。
4.B 标题归纳题。根据第一段“Research has previously shown... may be particularly bad for men.”可知,之前的研究已表明,多年的独居会对一个人的健康产生有害影响,而最近发表的一项研究发现,那些影响中至少有一项对男性的影响尤为严重,后文各段对此研究展开了具体说明。由此可知,B项“独居:男性健康的一大威胁”最适合作为文章标题。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看