2025年初中学霸创新题七年级英语下册冀教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中学霸创新题七年级英语下册冀教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第81页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
五、阅读理解。
What's your dream neighbourhood like? Now paint your dream neighbourhood! Take part in the painting competition(比赛) and you'll have a chance to win $1,000!Notice: The idea of your painting must be your own. Write down the idea behind your painting in 100 words.Size: All the paintings must be 60 cm wide and 80 cm long or smaller.Where: Send(邮寄) your painting to A Picture off My Own Neighbourhood, 9F, No. 168, Swan Road.When: Send your painting before October 25.Prize(奖金): 1st Prize: $1,000(3 winners)
2nd Prize: $800(5 winners) 3rd Prize: $600(10 winners)
4th Prize: $400(20 winners) To learn more, please visit this website(网站): http://picturemyownneighbourhood.swancity.org.26. What does the text ask people to do? A. Write a 100 - word story. B. Join a painting competition. C. Take photos of their neighbourhoods. D. Raise money for their neighbourhoods.27. Which size of the picture won't be OK? A. 40 cm wide and 60 cm long. B. 50 cm wide and 70 cm long. C. 60 cm wide and 80 cm long. D. 80 cm wide and 100 cm long.28. How much will you get if you win 3rd prize? A. $1,000. B. $800. C. $600. D. $400.
29. How can you know more information?
A. By making a call.
初中创新题.Unit581
B. By sending an email.
C. By going to the office.
D. By visiting the website.
What's your dream neighbourhood like? Now paint your dream neighbourhood! Take part in the painting competition(比赛) and you'll have a chance to win $1,000!Notice: The idea of your painting must be your own. Write down the idea behind your painting in 100 words.Size: All the paintings must be 60 cm wide and 80 cm long or smaller.Where: Send(邮寄) your painting to A Picture off My Own Neighbourhood, 9F, No. 168, Swan Road.When: Send your painting before October 25.Prize(奖金): 1st Prize: $1,000(3 winners)
2nd Prize: $800(5 winners) 3rd Prize: $600(10 winners)
4th Prize: $400(20 winners) To learn more, please visit this website(网站): http://picturemyownneighbourhood.swancity.org.26. What does the text ask people to do? A. Write a 100 - word story. B. Join a painting competition. C. Take photos of their neighbourhoods. D. Raise money for their neighbourhoods.27. Which size of the picture won't be OK? A. 40 cm wide and 60 cm long. B. 50 cm wide and 70 cm long. C. 60 cm wide and 80 cm long. D. 80 cm wide and 100 cm long.28. How much will you get if you win 3rd prize? A. $1,000. B. $800. C. $600. D. $400.
29. How can you know more information?
A. By making a call.
初中创新题.Unit581
B. By sending an email.
C. By going to the office.
D. By visiting the website.
答案:
26. B 细节理解题。根据第一段第二、三句可知,这篇文章是想让大家去参加一个绘画比赛。
27. D 推理判断题。根据Size部分的内容可知,所有画作的尺寸必须是60厘米宽、80厘米长或更小,所以D项不符合要求。
28. C 细节理解题。根据Prize部分的内容可知,如果你赢得三等奖的话,你会得到600美元。
29. D 细节理解题。根据最后一段可知,若要了解更多的信息,可以访问网站。
27. D 推理判断题。根据Size部分的内容可知,所有画作的尺寸必须是60厘米宽、80厘米长或更小,所以D项不符合要求。
28. C 细节理解题。根据Prize部分的内容可知,如果你赢得三等奖的话,你会得到600美元。
29. D 细节理解题。根据最后一段可知,若要了解更多的信息,可以访问网站。
六、阅读表达。
Veronica Cabrera - Moreno comes from Houston, the US. With the help of her family, she turned an old school bus into an art classroom.
Veronica, a mother of four, likes painting a lot. She always uses art to make her neighbourhood better. One day, she thought, “Why not ask kids to paint on a school bus?” She wanted to make an art bus and began to ask for some help on the internet.
Soon, Veronica got everything she needed.
And her art bus looks very beautiful. There are some desks and chairs in it. All the art supplies(日用品) in it are free. Children can use coloured pens, paper, etc. for free. Parents can get on the bus and paint with their children, too. They can have lots of fun there.
“I think art is very important to children,” Veronica says. “It is a nice way to express(表达)
their feelings. And art can help children grow into great persons of tomorrow."
30. What did Veronica turn an old bus into?
______________________________
31. What does Veronica like a lot?
______________________________
32. How does Veronica's bus look?
______________________________
33. What can people do on the school bus?(写出一个答案即可)
______________________________
34. What do you think of Veronica's work? Give another thing you can do to make your neighbourhood better.(答案须与文中例子不同)
______________________________
Veronica Cabrera - Moreno comes from Houston, the US. With the help of her family, she turned an old school bus into an art classroom.
Veronica, a mother of four, likes painting a lot. She always uses art to make her neighbourhood better. One day, she thought, “Why not ask kids to paint on a school bus?” She wanted to make an art bus and began to ask for some help on the internet.
Soon, Veronica got everything she needed.
And her art bus looks very beautiful. There are some desks and chairs in it. All the art supplies(日用品) in it are free. Children can use coloured pens, paper, etc. for free. Parents can get on the bus and paint with their children, too. They can have lots of fun there.
“I think art is very important to children,” Veronica says. “It is a nice way to express(表达)
their feelings. And art can help children grow into great persons of tomorrow."
30. What did Veronica turn an old bus into?
______________________________
31. What does Veronica like a lot?
______________________________
32. How does Veronica's bus look?
______________________________
33. What can people do on the school bus?(写出一个答案即可)
______________________________
34. What do you think of Veronica's work? Give another thing you can do to make your neighbourhood better.(答案须与文中例子不同)
______________________________
答案:
30. An art classroom.
31. She likes painting a lot.
32. It looks very beautiful.
33. Children can use coloured pens, paper, etc. for free. / Parents can get on the bus and paint with their children.
34. I think it is creative. I can plant more trees...
31. She likes painting a lot.
32. It looks very beautiful.
33. Children can use coloured pens, paper, etc. for free. / Parents can get on the bus and paint with their children.
34. I think it is creative. I can plant more trees...
查看更多完整答案,请扫码查看