2025年初中学霸创新题七年级英语下册冀教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中学霸创新题七年级英语下册冀教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第44页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
六、阅读表达。
(张家口桥西期中改编)Young Star Club
Are you between 10 and 16 years old?Do you want to do interesting things after school?If you say yes,the Young Star Club will be the right place for you.You can take part in the following activities.
Activity 1:Play games and sports
You can play chess and cards.You can also play football,basketball and ping - pong.
Activity 2:Take trips
On the weekend,we sometimes go on trips.
We go to parks,zoos and other interesting places.
Activity 3:Make things
The students in our club are great.We get old newspapers,boxes and clothes.And we make new things out of them.
Activity 4:Learn new skills
You can learn computer skills,new languages like German and how to play an instrument.
Open time:
.After school every afternoon on weekdays.
.All day on the weekend.
$10 a week.35. Who can join the Young Star Club? ______________________________36. When do the members of the Young Star Club take trips to interesting places? ______________________________37. What do the members of the Young Star Club use to make new things? ______________________________38. What new skills can the members of the Young Star Club learn?(写出一个答案即可) ______________________________39. Which activity of the club can help you become more creative?Give another example of this kind of activity.(答案须与文中活动不同) ______________________________请在完成阅读表达的基础上完成下面小题。40. On which of the following days does the club open all day? A.Monday. B.Tuesday. C.Friday. D.Sunday.41. What must Jim do if he wants to join the club? A.Be good at playing a sport. B.Pay(支付)$10 every week.
C.Take old things with him to the club.
D.Take part in its activities every weekday.
(张家口桥西期中改编)Young Star Club
Are you between 10 and 16 years old?Do you want to do interesting things after school?If you say yes,the Young Star Club will be the right place for you.You can take part in the following activities.
Activity 1:Play games and sports
You can play chess and cards.You can also play football,basketball and ping - pong.
Activity 2:Take trips
On the weekend,we sometimes go on trips.
We go to parks,zoos and other interesting places.
Activity 3:Make things
The students in our club are great.We get old newspapers,boxes and clothes.And we make new things out of them.
Activity 4:Learn new skills
You can learn computer skills,new languages like German and how to play an instrument.
Open time:
.After school every afternoon on weekdays.
.All day on the weekend.
$10 a week.35. Who can join the Young Star Club? ______________________________36. When do the members of the Young Star Club take trips to interesting places? ______________________________37. What do the members of the Young Star Club use to make new things? ______________________________38. What new skills can the members of the Young Star Club learn?(写出一个答案即可) ______________________________39. Which activity of the club can help you become more creative?Give another example of this kind of activity.(答案须与文中活动不同) ______________________________请在完成阅读表达的基础上完成下面小题。40. On which of the following days does the club open all day? A.Monday. B.Tuesday. C.Friday. D.Sunday.41. What must Jim do if he wants to join the club? A.Be good at playing a sport. B.Pay(支付)$10 every week.
C.Take old things with him to the club.
D.Take part in its activities every weekday.
答案:
35. Students between 10 and 16 years old.
36. On the weekend.
37. Old newspapers, boxes and clothes.
38. Computer skills./New languages./How to play an instrument.
39. Activity 3. Activities that can make use of different subjects can do the same...
40. D 细节理解题。根据“All day on the weekend.”可知,周末全天开放。四个选项中只有D项是周末。
41. B 推理判断题。文章末尾的“$10 a week.”是加入该俱乐部的必备条件。由此可推知,Jim若是想加入该俱乐部,就必须每周支付10美元。
36. On the weekend.
37. Old newspapers, boxes and clothes.
38. Computer skills./New languages./How to play an instrument.
39. Activity 3. Activities that can make use of different subjects can do the same...
40. D 细节理解题。根据“All day on the weekend.”可知,周末全天开放。四个选项中只有D项是周末。
41. B 推理判断题。文章末尾的“$10 a week.”是加入该俱乐部的必备条件。由此可推知,Jim若是想加入该俱乐部,就必须每周支付10美元。
查看更多完整答案,请扫码查看