2025年初中学霸创新题七年级英语下册冀教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中学霸创新题七年级英语下册冀教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第13页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
五、阅读理解。
School trips are very popular these days. But are they really helpful to students? The US Travel Association(美国旅游协会) did a study and found out school trips are good for students.
They asked 400 students. 89% of them think school trips open their eyes and make them better persons. 77% students believe school trips do good to their schoolwork. They think school trips help them understand what they are learning at school better. “School trips should be an important part of their school life,” said Roger Dow, president of the US Travel Association.
How can we have a nice school trip?
Here are some tips(建议). First, plan carefully. We should plan where we want to go. Then, we should be careful. Don't go to dangerous places. Besides, make it a memory(回忆). When we come back, we can write about our favourite thing or activity on the trip.
“If you don't see outside, the world will pass you by,” said Roger Dow.
26. We can learn from the text that______.
A. students don't like school trips
B. school trips are not helpful to students
C. school trips can help us know the world better
D. parents like school trips
初中创新题.Unit1 13
27. How many tips does the writer give us?
A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.
28. [新考法.篇章结构] What's the structure of the text?
A. ①②③ - ④ - ⑤ B. ① - ② - ③④ - ⑤
C. ① - ② - ③ - ④⑤ D. ①② - ③④⑤
School trips are very popular these days. But are they really helpful to students? The US Travel Association(美国旅游协会) did a study and found out school trips are good for students.
They asked 400 students. 89% of them think school trips open their eyes and make them better persons. 77% students believe school trips do good to their schoolwork. They think school trips help them understand what they are learning at school better. “School trips should be an important part of their school life,” said Roger Dow, president of the US Travel Association.
How can we have a nice school trip?
Here are some tips(建议). First, plan carefully. We should plan where we want to go. Then, we should be careful. Don't go to dangerous places. Besides, make it a memory(回忆). When we come back, we can write about our favourite thing or activity on the trip.
“If you don't see outside, the world will pass you by,” said Roger Dow.
26. We can learn from the text that______.
A. students don't like school trips
B. school trips are not helpful to students
C. school trips can help us know the world better
D. parents like school trips
初中创新题.Unit1 13
27. How many tips does the writer give us?
A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.
28. [新考法.篇章结构] What's the structure of the text?
A. ①②③ - ④ - ⑤ B. ① - ② - ③④ - ⑤
C. ① - ② - ③ - ④⑤ D. ①② - ③④⑤
答案:
[篇章导读]本文介绍了在美国学校旅行的一些情况以及学生们对此的一些看法。
26. C 细节理解题。根据第二段第二句可知,学校旅行可以帮助我们更好地了解世界。
27. B 细节理解题。根据第四段可知,作者给出了三条建议。
28. B 篇章结构题。文章第一段讲述了美国旅游协会进行了一项针对学校旅行的调查研究;第二段讲述了调查结果;第三、四段介绍了进行一次愉快的学校旅行的一些建议;第五段是总结。故选B。
26. C 细节理解题。根据第二段第二句可知,学校旅行可以帮助我们更好地了解世界。
27. B 细节理解题。根据第四段可知,作者给出了三条建议。
28. B 篇章结构题。文章第一段讲述了美国旅游协会进行了一项针对学校旅行的调查研究;第二段讲述了调查结果;第三、四段介绍了进行一次愉快的学校旅行的一些建议;第五段是总结。故选B。
六、阅读表达。
Do you know Paris? It's the capital of France. It's a great place to visit. You can do many fun things in Paris.
You can eat breakfast at a cafe. French pastries (油酥点心) are delicious. You can also eat some other cakes and bread.
You can also go for a walk along the Seine River. You can see many artists painting and selling their pictures. You can also buy books and postcards there.
It's a good choice to go to the Eiffel Tower by underground(地铁). The view(景色) from its top is fantastic! You can see the whole of Paris.
Learn some French before you go to Paris. French is one of the most beautiful languages in the world. It's wonderful to speak French in such a romantic(浪漫的) city.
29. [学科融合] Which country's capital is Paris?
______________________________
30. Where can we buy some pictures in Paris?
______________________________
31. How can we get to the Eiffel Tower according to the text?
______________________________
32. What can you eat for breakfast in Paris? (写出一个答案即可)
______________________________
33. What does the writer think of Paris? Give another capital city that you want to visit. (答案须与文中城市不同)
______________________________
Do you know Paris? It's the capital of France. It's a great place to visit. You can do many fun things in Paris.
You can eat breakfast at a cafe. French pastries (油酥点心) are delicious. You can also eat some other cakes and bread.
You can also go for a walk along the Seine River. You can see many artists painting and selling their pictures. You can also buy books and postcards there.
It's a good choice to go to the Eiffel Tower by underground(地铁). The view(景色) from its top is fantastic! You can see the whole of Paris.
Learn some French before you go to Paris. French is one of the most beautiful languages in the world. It's wonderful to speak French in such a romantic(浪漫的) city.
29. [学科融合] Which country's capital is Paris?
______________________________
30. Where can we buy some pictures in Paris?
______________________________
31. How can we get to the Eiffel Tower according to the text?
______________________________
32. What can you eat for breakfast in Paris? (写出一个答案即可)
______________________________
33. What does the writer think of Paris? Give another capital city that you want to visit. (答案须与文中城市不同)
______________________________
答案:
29. France.
30. Along the Seine River.
31. By underground.
32. French pastries./Some cakes and bread.
33. The writer thinks Paris is a romantic city. Beijing./London...
30. Along the Seine River.
31. By underground.
32. French pastries./Some cakes and bread.
33. The writer thinks Paris is a romantic city. Beijing./London...
查看更多完整答案,请扫码查看