2025年初中学霸创新题七年级英语下册冀教版河北专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中学霸创新题七年级英语下册冀教版河北专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第21页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
五、阅读理解。
2nd School Sports Meet
For students of Year 7 - 9
December 12 & 13, 2024
To learn more, please call 935 - 4233 or send an email to sportsmeet@mails.com.
You can send your email at any time, but the office workers answer the email from Monday to Friday(9:00 a.m. - 5:00 p.m.) and Saturday(10:00 a.m. - 4:00 p.m.).
Games:
Games Day&Time
Football
(boys & girls) Dec. 12, 9:00 a.m. - 12:00 p.m.
Basketball(boys) Dec. 12, 2:00 p.m. - 5:00 p.m.
Long jump(boys & girls) Dec. 13, 8:00 a.m. - 10:00 a.m.
Running(boys & girls) Dec. 13, 3:00 p.m. - 6:00 p.m.
Prizes(奖品):
First place Second place
$1,000 + trophy(奖杯) $500 + trophy
27. The school sports meet ______.
A. is the 1st sports meet
B. is only for students of Year 8
C. lasts for two days
D. asks teachers to join in
28. When may students get answers to their emails?
A. At 8:30 a.m., Monday.
B. At 10:00 a.m., Sunday.
C. At 6:00 p.m., Friday.
D. At 3:30 p.m., Saturday.
29. Which is RIGHT about the basketball game?
A. It is in the afternoon.
B. It is on December 13.
初中创新题.Unit221
C. It lasts for two hours.
D. It doesn't have any trophies for winners.
30. What kind of game is only for boys?
A. Football. B. Basketball.
C. The long jump. D. Running.
31. [新考法.数字推算] How much can David get when he wins first place in running and second place in the high jump?
A. $300. B. $800. C. $1,000. D. $1,500.
2nd School Sports Meet
For students of Year 7 - 9
December 12 & 13, 2024
To learn more, please call 935 - 4233 or send an email to sportsmeet@mails.com.
You can send your email at any time, but the office workers answer the email from Monday to Friday(9:00 a.m. - 5:00 p.m.) and Saturday(10:00 a.m. - 4:00 p.m.).
Games:
Games Day&Time
Football
(boys & girls) Dec. 12, 9:00 a.m. - 12:00 p.m.
Basketball(boys) Dec. 12, 2:00 p.m. - 5:00 p.m.
Long jump(boys & girls) Dec. 13, 8:00 a.m. - 10:00 a.m.
Running(boys & girls) Dec. 13, 3:00 p.m. - 6:00 p.m.
Prizes(奖品):
First place Second place
$1,000 + trophy(奖杯) $500 + trophy
27. The school sports meet ______.
A. is the 1st sports meet
B. is only for students of Year 8
C. lasts for two days
D. asks teachers to join in
28. When may students get answers to their emails?
A. At 8:30 a.m., Monday.
B. At 10:00 a.m., Sunday.
C. At 6:00 p.m., Friday.
D. At 3:30 p.m., Saturday.
29. Which is RIGHT about the basketball game?
A. It is in the afternoon.
B. It is on December 13.
初中创新题.Unit221
C. It lasts for two hours.
D. It doesn't have any trophies for winners.
30. What kind of game is only for boys?
A. Football. B. Basketball.
C. The long jump. D. Running.
31. [新考法.数字推算] How much can David get when he wins first place in running and second place in the high jump?
A. $300. B. $800. C. $1,000. D. $1,500.
答案:
27.C 细节理解题。根据“December 12&13,2024”可知,运动会举行两天。
28.D 细节理解题。办公室工作人员回复邮件的时间是:from Monday to Friday(9:00 a.m. - 5:00 p.m.)and Saturday (10:00 a.m. - 4:00 p.m.),由此可知D项正确。
29.A 细节理解题。根据Games表格可知,篮球赛是在12号的下午2点到5点,故A项正确。
30.B 细节理解题。根据Games表格可知,篮球赛只有男生参加。
31.D 数字推算题。David赢得跑步第一名的奖金是1,000美元,赢得跳高第二名的奖金是500美元,总计1,500美元。
28.D 细节理解题。办公室工作人员回复邮件的时间是:from Monday to Friday(9:00 a.m. - 5:00 p.m.)and Saturday (10:00 a.m. - 4:00 p.m.),由此可知D项正确。
29.A 细节理解题。根据Games表格可知,篮球赛是在12号的下午2点到5点,故A项正确。
30.B 细节理解题。根据Games表格可知,篮球赛只有男生参加。
31.D 数字推算题。David赢得跑步第一名的奖金是1,000美元,赢得跳高第二名的奖金是500美元,总计1,500美元。
六、阅读表达。
Sandy's diary
September 24 Tuesday Sunny
Today, I took part in the 800 - metre race for the first time in the school sports meet. Halfway, I was far behind. I felt a little sad. “Maybe I should give up(放弃).” This thought kept circling around(绕圈) in my head. Just then, I heard all my classmates and teachers cheering(加油) for me. With great strength, I kept running until I finally got to the finish line. Many classmates came up to me. “Good work! You are No.1 in our eyes.” With tears(眼泪) in my eyes, my heart was full of happiness.
Now I know that strong people are not always those who win, but those who don't give up.
32. When did the writer write the diary?
______________________________
33. What kind of sport did the writer take part in?
______________________________
34. Who cheered for the writer?
______________________________
35. What was the writer's reaction(反应) when she was far behind?(写出一个答案即可)
______________________________
36. What did the writer learn from the sports meet? Give a sport you want to take part in.(答案须与文中项目不同)
______________________________
Sandy's diary
September 24 Tuesday Sunny
Today, I took part in the 800 - metre race for the first time in the school sports meet. Halfway, I was far behind. I felt a little sad. “Maybe I should give up(放弃).” This thought kept circling around(绕圈) in my head. Just then, I heard all my classmates and teachers cheering(加油) for me. With great strength, I kept running until I finally got to the finish line. Many classmates came up to me. “Good work! You are No.1 in our eyes.” With tears(眼泪) in my eyes, my heart was full of happiness.
Now I know that strong people are not always those who win, but those who don't give up.
32. When did the writer write the diary?
______________________________
33. What kind of sport did the writer take part in?
______________________________
34. Who cheered for the writer?
______________________________
35. What was the writer's reaction(反应) when she was far behind?(写出一个答案即可)
______________________________
36. What did the writer learn from the sports meet? Give a sport you want to take part in.(答案须与文中项目不同)
______________________________
答案:
32.On September 24.
33.The 800 - metre race.
34.Her classmates and teachers.
35.She felt a little sad./She thought about giving up...
36.Strong people are not always those who win, but those who don't give up.The long jump./The high jump...
33.The 800 - metre race.
34.Her classmates and teachers.
35.She felt a little sad./She thought about giving up...
36.Strong people are not always those who win, but those who don't give up.The long jump./The high jump...
查看更多完整答案,请扫码查看