2025年5年中考3年模拟七年级英语下册北师大版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年5年中考3年模拟七年级英语下册北师大版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第8页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
Ⅰ 根据句意和汉语提示写出所缺的单词
1.She is always ____ (忙碌的) on Mondays.
2.This animal looks for food at night and sleeps ____ (在……期间) the day.
3.Do you ____ (介意) me sitting here?
4.There are some interesting after - school ____ (活动) at our school.
5. 人与自我·卫生习惯 My room is very ____ (整洁的) and I clean it every day.
1.She is always ____ (忙碌的) on Mondays.
2.This animal looks for food at night and sleeps ____ (在……期间) the day.
3.Do you ____ (介意) me sitting here?
4.There are some interesting after - school ____ (活动) at our school.
5. 人与自我·卫生习惯 My room is very ____ (整洁的) and I clean it every day.
答案:
① 1.busy 2.during 3.mind 4.activities 5.tidy
Ⅱ 阅读表达
人与自我·学校生活 (2024北京大兴区期中)
阅读短文,根据短文内容回答问题。
Anita's First Day at School
Anita gets up at six in the morning today. She hurries (急忙) to the breakfast table. She eats happily. She is very excited (兴奋的) about the classroom activities.
Anita and her mom and dad walk to the bus stop where the other children are waiting for the school bus. The bus stops at the corner (拐角). Anita says goodbye to her mom and dad and gets on the bus.
The bus ride takes about half an hour to get to school. The school looks quite big. The children are excited to see the school. Then they get off the bus one by one.
Anita gets to know her classmates. Mr. Green is their teacher. He introduces himself to the classmates in the classroom. “Let's begin with English alphabets (字母表). Then we have maths,” he says.
Soon it is time for lunch. All the students go to the school dining hall. Everybody has their favorite lunch. Anita picks (挑选) her favorite food and eats happily.
After lunchtime, Anita goes to the playground with her classmates to play games. They play football. Everyone says that Anita plays very well. After the game, Mr. Green tells the students to draw pictures. He puts all the pictures on the wall. Anita paints a pretty picture of a giraffe.
It is time to go to the library. All the students go there and read picture storybooks. They try to understand (理解) the stories by watching the pictures. Anita also chooses a nice storybook.
The first day of school is over. Anita says goodbye to her teacher and classmates. She thinks it is a nice day. She learns many new things.(E7201003)
6.When does Anita get up today?
7.How does Anita go to school?
8.Where does Anita play football?
9.What do all the students read in the library?
10. 新考法·开放性试题 What do you think of Anita's first day at school? Why?
人与自我·学校生活 (2024北京大兴区期中)
阅读短文,根据短文内容回答问题。
Anita's First Day at School
Anita gets up at six in the morning today. She hurries (急忙) to the breakfast table. She eats happily. She is very excited (兴奋的) about the classroom activities.
Anita and her mom and dad walk to the bus stop where the other children are waiting for the school bus. The bus stops at the corner (拐角). Anita says goodbye to her mom and dad and gets on the bus.
The bus ride takes about half an hour to get to school. The school looks quite big. The children are excited to see the school. Then they get off the bus one by one.
Anita gets to know her classmates. Mr. Green is their teacher. He introduces himself to the classmates in the classroom. “Let's begin with English alphabets (字母表). Then we have maths,” he says.
Soon it is time for lunch. All the students go to the school dining hall. Everybody has their favorite lunch. Anita picks (挑选) her favorite food and eats happily.
After lunchtime, Anita goes to the playground with her classmates to play games. They play football. Everyone says that Anita plays very well. After the game, Mr. Green tells the students to draw pictures. He puts all the pictures on the wall. Anita paints a pretty picture of a giraffe.
It is time to go to the library. All the students go there and read picture storybooks. They try to understand (理解) the stories by watching the pictures. Anita also chooses a nice storybook.
The first day of school is over. Anita says goodbye to her teacher and classmates. She thinks it is a nice day. She learns many new things.(E7201003)
6.When does Anita get up today?
7.How does Anita go to school?
8.Where does Anita play football?
9.What do all the students read in the library?
10. 新考法·开放性试题 What do you think of Anita's first day at school? Why?
答案:
[语篇解读] 本文描述了Anita第一天上学的故事。
6. She gets up at six in the morning./At six in the morning./At 6:00 a.m.
7. She goes to school by school bus./She takes a school bus to school./By school bus.
8. She plays football in the playground./In the playground.
9. They read picture storybooks./Picture storybooks.
10. I think she has a nice/happy/wonderful/colorful/good/busy day because she learns many new things. 本题答案不唯一,符合题意即可。
6. She gets up at six in the morning./At six in the morning./At 6:00 a.m.
7. She goes to school by school bus./She takes a school bus to school./By school bus.
8. She plays football in the playground./In the playground.
9. They read picture storybooks./Picture storybooks.
10. I think she has a nice/happy/wonderful/colorful/good/busy day because she learns many new things. 本题答案不唯一,符合题意即可。
查看更多完整答案,请扫码查看