2025年5年中考3年模拟七年级英语下册北师大版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年5年中考3年模拟七年级英语下册北师大版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年5年中考3年模拟七年级英语下册北师大版》

Ⅵ 根据中文意思完成句子, 每空一词
26.新独家原创 漠河位于中国的北部。(E7204001) 全解P168 知识点5
Mohe is ______ ______ ______ ______ China.
27.跨地理·长江 (2024贵州中考)长江是亚洲最长的河流。 全解P169 知识点6
The Yangtze River is ______ ______ river in Asia.
28.(2024江苏无锡中考改编)这座小城以其美丽的园林著称。(E7204001)
The small city is ______ ______ its beautiful gardens.
29.(2024云南中考改编)我想当一名宇航员,我希望我的梦想将来会实现。(E7204001)
I want to be an astronaut and I hope my dream will ______ ______ in the future.
30.新独家原创 它的历史可以追溯到清朝。
Its history can ______ ______ ______ the Qing Dynasty.
答案: 26.in the north of 27.the longest 28.famous/known/well - known for 29.come true 30.date back to
Ⅶ 阅读理解
跨地理·法国 (2023辽宁沈阳浑南区期中改编, 21—23, ★★☆)
France is in Western Europe. It is a country with many beautiful places.
Paris is the capital of France. Here you will find many famous places of interest such as the Eiffel Tower. You can go to the Louvre Museum if you like art. The most famous street in Paris is the Champs - Elysees. This is the place to go if you want to visit some shops and department stores.
France is very famous for its wine. There are many vineyards in the centre of France, and farmers grow grapes to make excellent French wine.
The south of France lies on the coast, and it is famous for its wonderful beaches. A French town by the sea is the perfect place for a summer holiday. But if you prefer to visit France in winter, you can try skiing in the mountains of the French Alps.
France has something for everyone, so why not visit France this year? (E7204003)
31.Where can people possibly go if they are interested in art?
A.To the French Alps.
B.To the Champs - Elysees.
C.To the Eiffel Tower.
D.To the Louvre Museum.
32.新考法·段落大意题 What does the third paragraph mainly tell us?
A.France is a country with many beautiful views.
B.France is very famous for its wine.
C.The south of France lies on the coast.
D.The people in France are very friendly.
33.In which section of a newspaper does the text possibly appear?
A.History. B.Travel. C.Sports. D.Music.
答案: 31.D 细节理解题。根据第二段中的“You can go to the Louvre Museum if you like art.”可知,对艺术感兴趣的人可以去卢浮宫博物馆,故选D。
32.B 段落大意题。第三段讲的是法国的葡萄酒非常有名,故选B。
33.B 推理判断题。本文介绍了法国的一些观光景点,可能出现在报纸的“旅游”版块,故选B。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭