2025年5年中考3年模拟七年级英语下册北师大版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年5年中考3年模拟七年级英语下册北师大版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第44页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
(2024 北京大兴区一中三月月考改编)
阅读短文,根据短文内容回答问题。
People all over the world enjoy sports and take part in different kinds of sports. Sports help people keep healthy and happy, and live longer.
Many people like to watch others play games. They buy tickets or turn on their TVs to watch the games. They often get very excited when their favourite player or team wins.
Sports change with the seasons. People play different games in winter and summer. Swimming is more comfortable in warm weather, but skating is more fun in winter.
Sports and games often grow out of people's work and everyday activities. The Arabs use horses or camels in much of their daily life. They use them in their sports, too. It is the same with people in Xinjiang. Millions of people hunt and fish for a living, but hunting and fishing are very good sports, too.
Some sports or games can date back thousands of years, like running or jumping. Chinese Wushu, for example, has a very long history. But basketball and volleyball are rather new. Neither is two hundred years old yet. People are inventing new sports or games all the time. Water - skiing is one of the newest in the family of sports.
People from different countries may not be able to understand each other, but through sports and games, they often become good friends. Sports help to train a person's character. The more you do sports, the healthier and happier you become.
34. Do people all over the world enjoy sports?
______
35. What do sports change with?
______
36. Where do sports and games often grow out of?
______
37. 新考法·开放性试题 What sports do you often do? What can you get from doing the sports? (Give at least two good points.)
______
阅读短文,根据短文内容回答问题。
People all over the world enjoy sports and take part in different kinds of sports. Sports help people keep healthy and happy, and live longer.
Many people like to watch others play games. They buy tickets or turn on their TVs to watch the games. They often get very excited when their favourite player or team wins.
Sports change with the seasons. People play different games in winter and summer. Swimming is more comfortable in warm weather, but skating is more fun in winter.
Sports and games often grow out of people's work and everyday activities. The Arabs use horses or camels in much of their daily life. They use them in their sports, too. It is the same with people in Xinjiang. Millions of people hunt and fish for a living, but hunting and fishing are very good sports, too.
Some sports or games can date back thousands of years, like running or jumping. Chinese Wushu, for example, has a very long history. But basketball and volleyball are rather new. Neither is two hundred years old yet. People are inventing new sports or games all the time. Water - skiing is one of the newest in the family of sports.
People from different countries may not be able to understand each other, but through sports and games, they often become good friends. Sports help to train a person's character. The more you do sports, the healthier and happier you become.
34. Do people all over the world enjoy sports?
______
35. What do sports change with?
______
36. Where do sports and games often grow out of?
______
37. 新考法·开放性试题 What sports do you often do? What can you get from doing the sports? (Give at least two good points.)
______
答案:
34.Yes, they do. 根据第一段中的“People all over the world enjoy sports and take part in different kinds of sports.”可知,全世界的人都喜欢运动,所以要作肯定回答。
35.Sports change with the seasons. 根据第三段中的“Sports change with the seasons.”可知,运动随季节而变化。
36.People’s work and everyday activities. 根据第四段中的“Sports and games often grow out of people’s work and everyday activities.”可知,体育和游戏经常源自人们的工作和日常活动。
37.I often run. Sports help to train my character and make me healthier and happier. 本题是开放性试题,言之有理即可。
35.Sports change with the seasons. 根据第三段中的“Sports change with the seasons.”可知,运动随季节而变化。
36.People’s work and everyday activities. 根据第四段中的“Sports and games often grow out of people’s work and everyday activities.”可知,体育和游戏经常源自人们的工作和日常活动。
37.I often run. Sports help to train my character and make me healthier and happier. 本题是开放性试题,言之有理即可。
查看更多完整答案,请扫码查看