2025年5年中考3年模拟七年级英语下册北师大版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年5年中考3年模拟七年级英语下册北师大版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第37页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
England is in Europe. It is not too hot in summer or too cold in winter. And the hottest month is July. The coldest month is January. The weather in England is very changeable. It's raining when you get up in the morning, but it can be sunny or windy in the afternoon.
In England, people like talking about the weather. If it is cloudy now, someone might say the weather is bad. You may say it will be sunny after a while, and he or she will think you are very friendly.
In England, stores open from 9:00 am to 5:30 pm from Monday to Saturday. On Sunday, stores open from 10:00 am to 4:00 pm. But some stores don't open on Sunday. Banks and other places open from 9:00 am to 4:00 pm. If you want to go to a park, you can get there at any time of the day. In England, you can take a bus, the underground or a taxi to some places where you want to go.
阅读短文,根据短文内容回答问题。
27. What do people like talking about in England?
____________________
28. When can you go to a park in England?
____________________
29. What is the passage mainly about?
____________________
30. Do you like the weather in England? Why or why not?
____________________
In England, people like talking about the weather. If it is cloudy now, someone might say the weather is bad. You may say it will be sunny after a while, and he or she will think you are very friendly.
In England, stores open from 9:00 am to 5:30 pm from Monday to Saturday. On Sunday, stores open from 10:00 am to 4:00 pm. But some stores don't open on Sunday. Banks and other places open from 9:00 am to 4:00 pm. If you want to go to a park, you can get there at any time of the day. In England, you can take a bus, the underground or a taxi to some places where you want to go.
阅读短文,根据短文内容回答问题。
27. What do people like talking about in England?
____________________
28. When can you go to a park in England?
____________________
29. What is the passage mainly about?
____________________
30. Do you like the weather in England? Why or why not?
____________________
答案:
27.The weather. 根据第二段中的“In England,people like talking about the weather.”可知,在英格兰,人们喜欢谈论天气。
28.At any time of the day. 根据第三段中的“If you want to go to a park,you can get there at any time of the day.”可知答案。
29. The weather and opening hours of some places in England. 通读全文可知,本文主要介绍了英格兰的天气和一些场所的营业时间。
30.No,I don’t. Because it’s so changeable. 本题是开放性试题,答案不唯一,言之有理即可。
28.At any time of the day. 根据第三段中的“If you want to go to a park,you can get there at any time of the day.”可知答案。
29. The weather and opening hours of some places in England. 通读全文可知,本文主要介绍了英格兰的天气和一些场所的营业时间。
30.No,I don’t. Because it’s so changeable. 本题是开放性试题,答案不唯一,言之有理即可。
查看更多完整答案,请扫码查看