2025年5年中考3年模拟七年级英语下册北师大版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年5年中考3年模拟七年级英语下册北师大版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年5年中考3年模拟七年级英语下册北师大版》

Ⅴ 根据中文意思完成句子,每空一词
26.探教材·P25 你喜欢吃什么种类的食物?
____ ____ ____ ____ do you like to eat?
27.我叫大明。我和我妈妈一起住在上海。
My name is Daming. I ____ ____ Shanghai with my mother.
28.我午饭通常吃鸡肉和米饭。
I ____ have chicken and rice ____ ____.
29.探教材·P26 学生们还可以从学校买份热饭。
Students can also ____ a hot meal ____ school.
30.思维品质·比较思维 我的午饭很健康,但我的一些朋友喜欢吃垃圾食品。
My lunch is healthy, ____ ____ ____ my friends love to eat junk food.
答案: 26.What kind of food 27.live in 28.usually; for lunch 29.buy; from 30.but some of
Ⅵ 阅读理解
人与自然·健康生活 (2023北京大兴区期中,12—14,★☆☆)
Mr. Clark is a reporter from a TV station. He wants to know whether(是否) the students have healthy habits or not. Here are some of the students' answers.
Mary White: Yeah! I think my habits are very healthy. Every day I get up early and go to bed early. Every morning I have an egg and milk for breakfast. I eat fruit and vegetables every day. And every day I play soccer for two hours with my friends.
Jimmy Brown: Well, I get up late so I have no time to eat breakfast. For lunch, I usually eat hamburgers. I know they are not good for me but I like them. I never play sports. In the evening, after I finish my homework, I usually play computer games. I go to bed late, at about eleven o'clock.
Grace Miller: My habits are very good. I never eat unhealthy food. Ice cream tastes good, but I never eat it. It's unhealthy. Every day I get up at six o'clock and go to bed at eight thirty. I eat well and play sports every day. I run with my father for half an hour in the morning. So, I am very healthy.(E7202003)
31.Mary ____ with her friends every day.
A.plays soccer B.has lunch
C.goes to school D.does her homework
32.Who is living an unhealthy life?
A.Mr. Clark. B.Mary White.
C.Jimmy Brown. D.Grace Miller.
33.Why doesn't Grace eat ice cream?
A.Because it's not healthy.
B.Because she doesn't like it.
C.Because it doesn't taste good.
D.Because her parents don't let her eat it.
答案: 31.A 根据 Mary White 描述中的“And every day I play soccer for two hours with my friends.”可知,Mary 每天和她的朋友们踢足球,故答案为 A。
32.C 根据 Jimmy Brown 的描述可知,他的生活方式不健康,故答案为 C。
33.A 根据 Grace Miller 描述中的“Ice cream tastes good, but I never eat it. It’s unhealthy.”可知,Grace 不吃冰激凌,因为它不健康,故答案为 A。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭